Şimdi Ara

Milletin partisi diye geçinin AKP UKOME'de taksi kiralama teklfini reddetti. (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
18.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
478 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcanka

    Çok iyi niyetlisiniz. 5000 tane taksi şöförü çiçek gibi olacak, sonra diğer taksi şöförleri insanca ortamda çalışacak öyle mi? Ekrem Başkan konuşurken öyle bir manipule ediyor ki hiç biriniz oturup gerçekten bu mümkün mü diye sormuyorsunuz. Her zaman eleştirdiğimiz AKP koyunlarından farkları yok böyle düşünenlerin.


    Zamanında AKP'nin yaptığı gibi belediyede, belturda, parkta çalışılıyor gösterilen troller işe sokulacak. Gidin belediyelere bakın kaç kişi hakkını vererek çalışıyor, günde 2 saatten fazla mesai yapan 100 kişide 50 kişi çıkarsa adımı değiştireceğim.


    Gerçekten çalışan emekçi memur kardeşlerimi tenzih eder onlardan özür dilerim.


    Ekrem Başkan CHP liderliğine oynuyor, reddedileceğini bile bile böyle bir oyuna girişmesi tamamen PR çalışması, siyasi rant. Bu teklif her türlü Ekrem Başkana yaradı, kabul edilse trollerini sokacaktı İBB'ye, reddedildi yine problem yok ismi eskimiyor, hep haberlerde. Mansur Başkan'ın bir adım gerisinde her zaman, bu onu muhtemelen endişelendiriyor.



    Alıntıları Göster

    50 bin kişinin çalıştığı bir kurumda, varolan 50 bin kişi içerisinde troll yaratamadı iş 5 bin taksi şoförüne kaldı yani? Güzel kafa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknode

    50 bin kişinin çalıştığı bir kurumda, varolan 50 bin kişi içerisinde troll yaratamadı iş 5 bin taksi şoförüne kaldı yani? Güzel kafa.



    Alıntıları Göster

    Hocam, siz güzel kafa deyin eyvallah. Ben PR çalışmasından başka bir şey olmadığını düşünüyorum, hala da fikrim aynı. AKP'nin yaptığı oyunların aynısını Ekrem Başkan yapıyor şimdi. Hep aynı dalavere, aynı yöntem. Sosyal medyada da CHP'nin başına geçsin diye gazı verdiriyor, çakma pelikan. AKP tabanı zaten Kılıçdaroğlu'ndan kurtulmak için fırsat kolluyor, onların da işine geliyor.


    Ben bu kirli siyaseti sevmiyorum, yapmasın, gerek yok. Kirli siyaset, harala gürele yapmadan da başarılı olunabileceğinin canlı kanıtı var, daha fazla aynı ismi verip eskitmek istemiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.