Taksilerin rezil durumundan hem hükümet yanlısı hem de muhalif çevreler rahatsız. Kaliteli hizmet alınamıyor. Taksicilerin tutumundan herkes şikayetçi. 10 yıldır bunlar 5 kuruş kazanamasın diye taksiye dahi binmiyorum bu düzen değişene kadar binmeyeceğim de.. Şuan istanbul bazında bir referandum yapılsa %90 'la taksici tekeline son verilsin diye karar çıkar. Burada 3-5 maaşlı parti trolüne ve esnaf geçinen taksi plakası mafyalarının laflarına bakmayın. |
Mevcut taksicilerde millet değil mi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dorğudur hocam. Bu troller işlerini analarından öğrenmiş gibiler. Profesyoneller yani o icabta söyledim. Bunlara cevap vermemek daha olur :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 27 Kasım 2020; 10:32:20 > |
Taksi plakaları 5 yılda bir boşa düşsün, 4 ortak plaka kiralasın belediyeden, kendileri çalışmıyorsa plaka ellerinden alınsın. İste o zaman taksici esnafı olur. Şoför sömürülmez, it kopuk takside çalışmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi milletin partisi olduğu belli değil ama Türk milletinin partisi olmadığı kesin. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şu gibi işler parti işi değildir ya bunu anlamak bu kadar mı zor? Yapılmak istenen şey Vatandaşın yararına mı değil mi ona bakılır. Ona göre yorumlanır. Sırf İmamoğlu Siyaha Siyah dedi diye akp meclis üyeleri siyaha beyaz diyor! Bırakın particiliği vatandaşa hangisi yarar ona göre karar verin ya! Taksi plakaları milyarlar olan adamlar sırf para kaygısından yeni taksi istemiyorlar. Ondan sonra kısa mesafeye gitmem, yok aracı teslim edicem, yok turist alırım vs... Allah bildiği gibi yapsın bunlarıda çanak tutanlarıda! ********************************************************* 2023 - Mansur Başkan! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.BJK -- 27 Kasım 2020; 11:59:10 > |
Şu bile bazı kör gözlerin açılmasına yetmeli aslında... |
Umarım aday İmamoğlu değil Mansur Yavaş olur ve o desteklenir. |
Bu 31 Mart sonuçları koysana 23 Haziran sonuçlarını.Ayrıca belediye başkanlık seçimini yenileyip aynı zarfta olan il meclis oylarının yenilenmediğini kimse unutmadı merak etme Il meclis oylarını da tekrarlansaydı görürdüm ben sizin gibileri.Ama merak etmeyin en yakın seçimde milli irade sizin gibilere cevabı çok güzel verecek :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mansur yavaş kürtlerden oy alamaz ülkücü olduğu için Gerçekçi olmak lazım... Yoksa seni yapardık aday ;) Neyse İstanbul'u alan Türkiyeyi alır demişti bir zat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 27 Kasım 2020; 13:9:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 27 Kasım 2020; 13:8:10 > |
|