Arkadaşlar bugün devlet kurumlarına Valiler tarafından bip uygulamasına geçilmesi talimatı geldi.Kurumlarda kavimler göçü gibi bip uygulamasına geçiş başladı.Telefon rehberine bakıldığında sosyal medyadan tv lerden yönlendirmelerle millet bip'e hızlı şekilde geçmeye başlamış.Şimdi bugün ben de telefonuma yükledim fakat uygulama doğru düzgün çalışmıyor.Telefonumda uygulama donuyor.Öyle görülüyor ki artık hepimiz bip uygulamasını kullanacağız.Şimdi açıkçası whatsapp daha iyiydi benim için ve eminim whatsaap geri adım atacak.Ama bizimkiler whatsapp uygulamasını kullandırmamakta kararlı galiba.Ne olur sizce bu durum arkadaşlar? |
bipe geçen fişlenmeyi kabul etmiş demektir. |
Turkcellin uygulaması , varlık fonunun şirketi. Bütün konuşmalarını fişlerler benden söylemesi. SAkın geçmeyin Whatsaap olayı vatandaşı fişlemek için bahane oldu. Telefonunuza bile kurmayın arka planda hertürlü verinize fotoğraflarınıza vss ulaşır. Mikrofon izni derken ortam dinlemeside yaparlar. |
Yooo geçmiyor
![]() Üç gün sonra kurumlar dışında herkes WhatsApp'dan devam eder. |
Bip e geçip kendinizi fişletmek istiyorsunuz herhalde. |
Aklıma yıllardır ilan edip bir halta yaramayan fransız mallarına boykot geldi haa birde coca cola vardı |
Ne Bip i yahuuu... Herkeşler Telagram da |
sms gönderirim ama bipe geçmem,ne olduğu belli olmayan dandik bir uygulama.
|
Biplenmek isteyen bipe gecebilir
![]() |
Verilerimi bipe vereceğime elin markına veririm daha iyi. Hem bu olayı da fazla abarttılar
|
bipe geçen fişlenmeyi kabul etmiş demektir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aklıma yıllardır ilan edip bir halta yaramayan fransız mallarına boykot geldi haa birde coca cola vardı |
Turkcellin uygulaması , varlık fonunun şirketi. Bütün konuşmalarını fişlerler benden söylemesi. SAkın geçmeyin Whatsaap olayı vatandaşı fişlemek için bahane oldu. Telefonunuza bile kurmayın arka planda hertürlü verinize fotoğraflarınıza vss ulaşır. Mikrofon izni derken ortam dinlemeside yaparlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Ocak 2021; 21:29:8 > |
Bip e geçip kendinizi fişletmek istiyorsunuz herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akris -- 10 Ocak 2021; 22:31:21 > |
|
Ne Bip i yahuuu... Herkeşler Telagram da < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qantas -- 10 Ocak 2021; 22:47:51 > |
10 gün sonra geri dönerler. Instagram kullanıyor fakat WhatsApp`ı siliyor. Veriler güvende. |
Hocam bizler memur adamız.Geçmeme gibi bir imkanımız yok ki.Vali talimat vermiş bütün amirlere.Resmi gurupları bip üzerinden oluşturdular.Katılmıyoruz deme lüksümüz yok ki.Bip denen uygulama beş para atmez bir uygulama yoksa.Telefonumda donma yaptı,çalışmıyor. |
Hiçbir kurum memur bile olsa telefonuna zorla birşey yükletemez. Bunlar demokraside değil totaliter rejimlerde olun. şikayet edin. Haa diyelim böyle bir dayatma var . sizde 2 adet telefon kullanın. Birisi iş telefonu diğeri özel telefonunuz. Özel telefonunuza bu naneyi yüklemeyin. İş telefonunuzda ise izinleri kapatın sadece mesajlaşma işlevi görsün. Ortam dinlemesi kameraya erişemesin vss. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Ocak 2021; 22:25:6 > |
kim akın akın geçiyor bip e merak ettim =)))) güzel reklam yanlız ama tutmadı. |
''Bunlar demokraside değil totaliter rejimlerde olun'' Bu cümleniz dikkatimi çekti hocam.Aynen bizim ülkeyi tarif etmişsiniz.Bizim ülke zaten demokrasi ile yönetilmiyor ki.Totatiler rejime çoktan geçtik.Ancak söylediğiniz diğer yöntemleri kullanırım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone kırıyorlardı bir ara vestele geçiyorlardı hatırladınız mı noldu sonra :D |