Şimdi Ara

Millet açar Youtube'tan gol izler, ben açtım keyifle stoper izliyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda Puyol, Van Dijk ve Lugano hariç 4.bir stoperi açıp youtube'tan aratmamıştım..Helal olsun çocuk sana..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rising_Sun -- 15 Ekim 2019; 16:24:4 >







  • bu videoyu jailsonu stoper oynatan ersun yanala izletmek lazım. top çalabilen her adam , ayağı düzgün diye stoper olur mu(mascherano oldu diye)?

    Neymiş guardiola ön libero stoper yapmış, ersun yanal da o yüzden...ulan guardiola tabi yapar ersunda guardiolanın futbola bakış açısı, oyunu okuma becerisi, yetenek avcılığı var mı?
  • Umarım ülkemizin içinde bulunduğu durum ve diğer ülkelerin tavrı yüzünden, bu adamın kariyeri etkilenmez. Potansiyeli yüksek, futbol tarihimizin en iyi stoperi olma yolunda gidiyor, hatta şuan bile en iyisi olabilir.

    Çağlar'da özel bir potansiyele sahip, ikisi müthiş bir ikili oldu. Ayrıca arkalarında, Ozan, Kaan ve Mert Çetin gibi yeteneklerde var.

    Defansif olarak iyi bir takımız fakat hücumda kadromuz sıkıntılı, özellikle kanat bölgesinde kısıtlı oyuncu grubumuz var. Ortasaha özellikli kanatlarımız var fakat tam manasıyla kanatlarımız sınırlı, Cengiz Ünder dışında o mevkide yeterli seviyede futbolcu yok...

    Mesela Emre Mor o seviyeye çıkarsa ciddi bir kazanım olabilir, keza Ferdi Kadıoğlu biraz daha milli takım seviyesinin zorlayacak hücumcular olmalı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    bu videoyu jailsonu stoper oynatan ersun yanala izletmek lazım. top çalabilen her adam , ayağı düzgün diye stoper olur mu(mascherano oldu diye)?

    Neymiş guardiola ön libero stoper yapmış, ersun yanal da o yüzden...ulan guardiola tabi yapar ersunda guardiolanın futbola bakış açısı, oyunu okuma becerisi, yetenek avcılığı var mı?
    Yav arkadaşım bi bitin be. Ne istiyorsunuz şu Ersun hocadan
  • ahahaha ersun hocanızın her yanlışına sessiz kalan biat kültürünüz batsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 17 Ekim 2019; 11:22:3 >
  • Abi şu huyunuzdan nefret ediyorum ya. 2 maç gördünüz hemen adamı peygamber ilan ediyorsunuz bi durun hele ya.
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Aga bu hissiyatımdan emin olmasaydım paylaşmazdım..Bazen ilk gördüğün maçta, 5 dkda emin olursun..Alex ilk topu ayağına alıp aynı anda 2 kişiyi çalımladığında, Messi 17 yaşında oyuna girdiği anda, Diego Lugano ilk maçında, Van Dijk ilk gördüğümde bu hissiyatı yaşamıştım..Bu çocuk markajı müthiş, önceden sezme ve pozisyon alması müthiş, çok atletik olduğu için rakibi yakalıyor..Açık söyleyeyim gördüğüm en iyi Türk defans olan Bülent Korkmaz'dan çok daha iyi şu yaşında bile..Juventus'ta ilk 11 oynuyor mu bilmem ama boşuna almamış, İtalya gibi bir lige defans transferi olmak da sanırım büyük bir gösterge..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.