Şimdi Ara

Millenicom ZAM Skandal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Bu dediğiniz tüm firmalar için geçerli. Alım bütçemize göre internet hala pahalı. Ve kalitesiz. Az bile olmuş demek bence düşüncesizlik. Bende bir çiftçi olarak ayçiçek yağına gelen zammı savunmuyorum. gübre 5 kat elektrik yüzde bilmem kaç. Ama bundan sonra ohh çok iyi olmuş diyeceğim. Tüm tarlaları nadasa bıraktım. Alsınlar paşa paşa yurtdışından. Bende parça parça satar yerim. Kimse bizi düşünmüyor. Zam hiç bir zaman savunulmaz.

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Bu zamların sorumlusu enflasyon'dur. Zamlara kabahat bulmayın, enflasyona dolara bulun

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz kısır döngü. Bende enflasyonun ve dolar kurunun sebebi zamlardır dedim. Asgari ücrete bu kadar zam yapılmasa belki zamlar olmayacaktı derim.

  • Giderler artmadan zam yapılmaz. Ama giderler artarsa zam zorunludur.

    Giderler arttığı için zam yapılıyor, giderlerin artması da enflasyon yüzünden

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Yok Türk Telekom %100 zam yapamaz, zam yapacağı ayın/yılın TÜFE'si oranında zam yapabilir bu da Mart ayı için %55 yapar. Türknet zarar eder çünkü kendi altyapısını yapıyor buna göre teçhizat ve network giderleri var ve bunlar dolar cinsinden. Satış ağı ve teknik ekibi olsa zaten bu fiyatlardan satamazlardı.

  • Gelecek zam 45 TL değil. Pakete göre 20 ve 25 TL olarak değişiyor.
    “100mbps hızındaki tarifelere KDV ve ÖİV dahil 20TL, diğer hızlardaki tarifelere KDV ve ÖİV dahil 25TL artış yansıtılacaktır. “



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeque -- 16 Mart 2022; 19:3:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 107 ödüyordum 132 olacak maşallah zaten işten dönüşte 1-2 saat anca girebiliyorum internete. Benim için baya pahalı oluyor ayda 60 saat internet için 132 lira ödemiş olacağım.

    İnşallah bi alternatif bulabilirim.

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Türknet istanbul-ankara-izmirin her yerine kendi 1000/1000 hızında fiber ağını döşüyor bedava mı oluyor? Türknetin ekibi yok demişsiniz bizim ilçede altyapıyı kurmak için 3 aydır türknet formasıyla dolaşanlar kim türknet hayranları mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 17 Mart 2022; 16:57:28 >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Bana mı döşüyor. O zaman kendi döşediği alt yapıdaki abonelerden çıkarsın parasını. Bizim burada bahsettiğimiz ana konu turktelekom altyapısı kullanarak verdiği hizmetten çok fazla kar etmesi. Ayırsın tarifeleri 1000 mbit 200tl, adsl kullanana 90 TL. Kimseden ses çıkıyor mu? Hatta kotalı tarife çıkarsın. 5 tb kullananın masrafını ben niye kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Abone sayısı / personel sayısı hesabı yaptık. Altyapı kendi elemanı yok. Sadece bağlantı yapan ve varsa cihaz kuranlar turknet elamanı olabilir. Kalanların çoğu taşeron. Turktelekom da bile adamlar hep taşaron.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Türk telekom Turkcell kablonet kullananlar da her ay altyapı için para ödüyor hatta millenicomun telekoma ödediği kiralama parasının bir kısmı da telekomun altyapı yatırımına harcanıyor. Altyapı yatırımına sadece kullanan para ödeseydi hala 1 megabit adsl kullanıyor olurdun. Millet 2011'de 100 megabit vdsl kullanırken 2020'ye kadar 8 megabit adsl'le süründük biz de kimse sana yatırım yapmadık az öde demedi.

  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Bir kısmı ne kadar mesela. Demelde diğimiz şey aynı. Bir firma turktelekom üzerinden abone başı 100 tl kar edip kendi altyapısını kuruyorsa burada sorun vardır. Türknet altyapısını yapmasına kimsenin itirazıda olamaz. Ama 1000/1000 hız reklam yapacak diye düşük hız alanı eziyor sorun var demektir. Zaten haziran başı gibi bu yüzden çok abone kaybedecek. Turknette kalan bize yeter mantığında olduğundan sorun kalmaz. Bencede turknet sadece kendi altyapısına yoğunlaşsın artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zammı savunanları anlamıyorum ya.


    Allah kimseyi yapılan zamları savunacak duruma düşürmesin.


    Ben millenicom'a geçecektim fakat türknette kalmaya karar verdim.


    Herhalde belli bir yerden sonra hissetmiyorsun.

  • Neyin skandalı acaba, adı üstünde hem taahhutsuz alıyorsun hem zamma skandal diyorsun, o zaman taahhutlu kullanıp firmayı boşuna kirletmeyeceksin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • runeterra kullanıcısına yanıt

    Şeytan diyoki aç bir alt saplayıcı, gir bu işe mazota zam gelince zam yap nasıl olsa herkes kabullenmiş. Ben diyorum ki Turktelekom 2 yıldır zam yapmıyor ne port ücretine transmisyona. Türknet 75 ten 140 çıktı bu 2 yılda. Hala altyapı yapıyor deniyor. O yüzden hızınızız kötü ise diğer alternatiflere yönelmek daha hesaplı. Türknette söyleşide 50 altı hız alanlar için başka operatöre geçebilirler diye açık açık söyledi. Torktelekom o kadar altyapı yatırımı yaptıktan sonra abone başı karı 26Tl civarında ise Türknet kat ve kat fazladır diye tahmin ediyorum.

  • Skandal olması ne acaba madem yüksek geliyor ozaman nisan ayı gelmeden tahaddütlü paketlerine başvur 2 sene zam düşünme cokmu zor ?

  • Ben yeni gecis yapacagim 104.90 olarak anlastik daha fazlami zam gelecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

    Evet

  • Hatırlatmak gibi olmasın yıllık enflasyon %62

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Tahmini fiyat ne olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.