Şimdi Ara

Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
8.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xxxone kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube hızını nereden görüyoruz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Mobil için 1.1.1.1 adlı uygulama.
    Pc içinse firefoxun kendi vpn eklentisi var onu kullanıyorum. Habire vpn açmakta sıkıyor insanı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    8k video aç, ayarlardan 8kyı seçmeyi unutma ama, sonra görev yöneticisinden tarayıcının ne çektiğini görebilirsin. Sonra aynı şeyi operanın vpniyle dene. Her zaman 80 90 mbit çekemiyor o vpn ama her türlü 6dan fazla çekiyor.
  • Birader bilmediğim konular olduğunu neye göre tespit ettin? 19 Liraya 10GB İnternet, 500DK, 500SMS kullanıyorum, faturalı falan da değil, bulunduğum bölgede Vodafone'dan daha iyi ama bu Türk Telekom'un leş olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Bütün 3G ve LTE frekanslarını destekleyen Mi 9T Pro telefonumla sağa dönünce farklı, sola dönünce farklı şebekeye bağlanması sebebiyle Türk Telekom'da sürekli şebeke sorunu yaşıyorum, arayan arkadaşlarım şebeke full çekiyor olmasına rağmen ulaşamadıklarını söylüyor. Çoğu işlem için SMS doğrulama özelliğini kullanıyorum fakat yine şebeke bağlı olmasına rağmen uçak moduna almadan sms gelmeme gibi sorunlar yaşıyorum, bu sorunları abim de yaşıyor ve kendisi de sırf uygun olduğu için kullanıyor. bu depremden sonra gerçekleşti ve açtığım 2 kayıt için de arıza hakkında bilgimiz var sorunu düzelteceğiz dediler fakat düzelmedi. Deprem sonrası da gördük 2 gün kendine gelemedi.
    Ayrıca İstanbul'un en kalabalık 2. İlçesinde, buradan bakınca 2-3 ilçeyi görebilecek yükseklikte gayet merkezi bi' noktada bu sorunları yaşıyorum.
    Üzerine müşteri tutmak için 50TL yüklemeye 10GB,kazı kazan ile ayda ortalama 15-20GB hediye verip duruyor. 19 liraya Turkcell'de ayda 25-30GB İnternet kullanabileceğini düşünen varsa gitsin tedavi olsun
    Vodafone'de internet hızı ortalama 4.5G full çekiyor olmasına rağmen 4-6MBPS iken Türk Telekomda 25-30MBPS hızları çok rahat görebiliyorum ayrıca, her şey internet hızından ibaret değil.
    Lakin Vodafone ve Turkcell'de daha önce çok defa kullandım fakat full çekerken şebekeden düşme, full çekerken gönderilen smslerin gelmemesi veya 2-3 dakika sonra ancak gelmesi, sağa dönünce farklı sola dönünce farklı baz istasyonlarına bağlanması gibi sorunlar yaşamadım, ne kullandığımı gayet iyi biliyorum ve sırf ucuz olduğu için tercih ediyorum.




  • Bugün için olsa böyle düşünürdüm ama bahsettiğim zamanda VDSL kullanan bile yoktu.

    Birde iş yerinde farklı mahallede oturan arkadaşımda da o sıkıntı oluyordu. Operaötörü değiştirince internetle yeniden tanışmış gibi oldum. Sıkıntı az yaşandığında genel internet performansını anlamıyorsunuz. Neyseki tt artık böyle değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Temmuz 2020; 22:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    quote:

    19 Liraya 10GB İnternet, 500DK, 500SMS kullanıyorum, faturalı falan da değil


    Online İşlem uygulamasında fiyatlar bellidir. Netleştirmek adına aldığınız paketin ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha iyi olur.

    quote:

    Üzerine müşteri tutmak için 50TL yüklemeye 10GB,kazı kazan ile ayda ortalama 15-20GB hediye verip duruyor.


    Bana 10MB bile hediye vermiyor. Sebebi bilgilerimi Türk Telekom ve ortak şirketlerine satmayı aktif etmemem/kabul etmemem. Sizin bahsettiğiniz hediye olayı tam olarak bu. Bilmediğiniz bir konu daha.

    Diğer yazdığınız sorunlar sizin kendi tecrübeleriniz. Bu sorunların genel olduğunu falan mı düşünüyorsunuz, ne anlamadım ki.. İstediğiniz kadar emoji gönderebilirsiniz, umrumda bile değil. Komik olan birşey varsa o da sizsin yazdıklarınız.




  • Paketin adı: Yeni Faturasız 10Gb Her Yone 500 Dk

    Paket ile ilgili açılan örnek konu:
    https://forum.donanimhaber.com/500-dk-500-sms-10-gb-19-tl--140327121

    Sayısız servis ve hizmet ile telefon numaramı paylaşıyorum, Türk Telekom ile paylaşmışım çok mu? 2 ayda 1 arayıp paket teklifleri yapıyorlar şahsen işime de yarıyor, 8GB 750DK 5000SMS için 27 lira ödüyordum, depremden sonra şebeke sorunları Türk Telekom'da kabak tadı vermeye başlayınca insanlar kaçmasın diye teklifler yapmak durumunda hissettiler ve 19 liraya 10GB, 500DK ve 500SMS teklif ettiler, benim için önemli olan İnternet ve bende kabül ettim, bedava internet için bilgileri satmak gerekmiyor bana EBA ve YÖK eğitim paketi olarak 8GB her ay düzenli olarak yükleniyor ayrıca 50TL ve üzeri yüklemelerde 10 veya 5GB hediye veriyorlar.

    Ortaklarından kastınız numaramı sağa sola satıyorlarsa bile telefonumda spam engelleme özelliği var, Google sağ olsun çok işe yarar bi teknoloji geliştirmiş, numara dolandırıcıysa zaten spam olabilir şeklinde uyarı veriyor bende tanımadığım numaralara cevap vermiyorum hatta çoğunu engelliyorum, çağrı merkezlerinde vs numaralarınız bi yer satmasa diğeri tarafından satıldığı konusunda emin olabilirsiniz.

    En basitinden teknoloji marketlerinde çalışanlar sizden iletişim bilgileri alırken SMS onayı için panel var onu kafalarına göre seçiyorlar, ne malum bu firmaların numaranızı satmadığı? daha geçen gün Ebebek isimli ticari firma hacklendi ve bilgiler sızdırıldı oradaki insanların numaraları çoktan çağrı merkezlerine satmış olduklarına eminim

    "Bilmediğiniz bir konu daha." görüldüğü üzere bilmediğim bi' konu değil yine yanlış kanıya varmışsınız.

    Yahu tamam sen çok memnunsan memnun olabilirsin, ortada fanatiklik gerektirecek bi' durum yok. Ben yıllarca teknoloji marketlerinde, gsm operatörlerinde çalıştım. Şuan da İstanbul'da Beylikdüzü-Sirkeci arası çoğu telefon bayisi ile iş yapıyoruz, Vodafone Silver ve Türk Telekom Satış Noktası işlettim, Bu sadece benim değil müşterilerin ve çalışma arkadaşlarımın ortak deneyimi.

    Ben çok fazla sabit ve değişken adreste deneyimledim, kendim de kullanıyorum diyorum ama ne olduğunu bilerek kullanıyorum önemli olan da bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 19 Temmuz 2020; 11:2:57 >




  • Superonline altyapısında da aynı sorun var mı?
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    SOL altyapısı kullananların konusuna yazdım bizde sorun yok diyorlar
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    Guncel tarihin oldugu ekran goruntusu nerede? Yazdiklarimi okuyor gibisiniz ama sanirim hic anlamak istemiyorsunuz.

    Kullanici datasi su anda en onemli sey. Sirkete tum yetkiyi ellerinizle vermissiniz, tabii ki size ozel o sekilde fiyatlar sunacaklar, hediye 10GB falan vereceklerdir. Size cevap verdigim ilk mesajda oyle bir yazmissiniz ki, sanki bu sirket hayrina ucuz bir seyler sunuyormus gibi.

    50 TL ve uzeri yuklemeye 5 - 10GB hediye verdigini ben de biliyorum. Online islem'de kabak gibi gosteriyor.

    Ben kendim elle bilgilerimi sattirmaya onay vermem, e-bebek, u-bebek beni ilgilendirmez. Bu gibi firmalara bana sisteminizden opt-out islemini uygulayin der gecerim. Sonrasinda olacak isler yasal meseleler ve sonuna kadar hakli kaldigim bir durumda olurum.

    quote:

    Yahu tamam sen çok memnunsan memnun olabilirsin, ortada fanatiklik gerektirecek bi' durum yok.


    Fanatiklik yaptigimi zannetmiyorum. Dogruya dogru diyeni fanatik olarak nitelendirmeye calismaniz da komikmis. Neyse, biz boyle anlasamayacagiz herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hızı kısıtlanan sitelerin durumlarını videolarla ispatlayın ki konuyu büyütelim.
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    öyle diyorlarda youtube'ta video izlemişler mi ki... 1080p bile bazen donabiliyor 4K hiç iyi değil...
  • Bu konu ölmemeli. Lütfen öne çıkarınız.
  • Aşağıya Millenicom ile yaptığım Youtube 8k video testini ve speedtest sonucunu bırakıyorum









    Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)




  • Bende bırakıyorum.
    Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)
  • fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    altaypınız superonline mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Interpreter Extraordinaire

    altaypınız superonline mı?
    Evet
  • fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    Telekom altyapısında var bu olay şu ana kadar anladığımız kadarıyla. Daha önce de sol altyapısından arkadaşlar sorun olmadığını bildirmişlerdi. Muhtemelen telekom daha çok para istiyor band genişliği için.
  • fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    Turk telekom ftth 50 mbps de hız böyle. Millenicom un 100 mbps paketini almamışım iyiki ikisinin arasında kalmıştım Millenicom Youtube'u throttle ediyor (hızını kesiyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 23 Temmuz 2020; 14:3:9 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.