Şimdi Ara

Millenicom tarafından dolandırılıyorum!! ÇÖZÜLMEMİŞ YENİ FATURA GELDİ!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
3
Favori
39.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
243 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonuç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omega.108

    Para için Ruh'unu satıcak firmadır.

    Binadaki port arızasını (basit bi kablo kopmasını) 32 gün onartamayıp
    Bu 32 gün içinde açtığım 20 arıza kaydına rağmen
    "İnternet kullanmışsınız efendim,250gb kullanım görüyoruz rakam yalan mı söylesin" tarzında küstahça cevaplarla fatura ödemesi beklemiştir.

    İşin garibi 32. günün sonunda TTnet saha ekibi gelip evime kadar girip internetim olmadığını tespit etmiştir.
    Üstelik saha ekibi "Abi senin port kablon bağlı değil daha evel nasıl internet kullandın ki?"
    şeklinde şaşkınlığını belirtmiştir.
    Buna rağmen 15-20dk süren 7-8 telefon görüşmesi sonucu önce 8TL

    Sonraki 3-4 adet 15-20dk süren ağır şikayet ve Millenicom'a küfür'e yakın hakaretlerimden sonra bi de 33TL lik indirim alabildim.

    Yazık yahu bu zihniyete...
    Vallahi 1 fatura iadesini alıncaya kadar canım çıktı.
    Bütün kanıtlarıyla internet kullanamadığım belli olduğu halde 3-4 saatlik telefon görüşmesi yapmadan iademi alamadım.

    Adı batasıca paragöz yamyamlar...
    Sizede cok gecmis olsun hocam basiniza gelenlere uzuldum. Millenicom sadece para almayi bilen, hizmet vermeyi bilmeyen bir firma gibi gozukuyor şu yasadiklarimizdan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35plt35

    Sonuç?
    Henuz bir sonuca varamadik hocam dun hattin iptal dilekcesini yazip gonderdim, bugun evraklariniz eksikmis tekrar gonderin sisteme yukleyelim dediler gonderdim... Dun fatura itiraz talebide olusturuldugunu soylediler ama talebiniz isleme alinmistir diye bir sms gelmedi, hattiniz iptal edildi diye bir smsde gelmedi. Ne yapiyorlar suan bilmiyorum beklemedeyim gelismeleri burdan paylasiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetimi taşımayı düşünüyordum vazgeçtim. Bugün burada yapılan yarın bana da yapılabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom mecbur kalmazsam kullanmayacağım ama işte bunun gibi iss ler bizi ona mecbur bırakıyor. En azından sorunsuz kullanıyorum. Milenicom rezilliği

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    İnternetimi taşımayı düşünüyordum vazgeçtim. Bugün burada yapılan yarın bana da yapılabilir.
    Baskalarinin basini dertten kurtarmak en buyuk tesellim şuan. Benden almaya calistiklari 150 200liralik haksiz para yuzunden diger taraftan binlerce lira kaybediyorlar. Daha simdiden onlarca kisi millenicomdan hizmet almaktan vazgecti. Konunun arkasini birakmayacagim gelismeleri paylasmaya devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şirketle çalışmayı düşünüyordum ancak yetkili personelin ve mağdur arkadaşın yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtim çünkü görüyorum ki şirket çözüm odaklı yaklaşmıyor konulara sorunu çözmek yerine benim sorunum değile getiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu yukari ciksin, bence vakit kaybetmeden tuketici hakem heyetine basvuruda bulunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baxa

    Konu yukari ciksin, bence vakit kaybetmeden tuketici hakem heyetine basvuruda bulunun.
    Sirket ile yaptigim gorusmeler hakliligim dogrultusunda sonuclanmazsa zaman kaybetmeden basvurmayi dusunuyorum hocam ama biliyorsunuzki surec aylar aliyor. Bir sonuc alamazsam tanidigim avukat arkadaslarim ile gorusup direk dava acmayi da dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman arkadaşlar böyle saçma sapan firmalardan uzak durun. 5-10 Tl kar edicem diye aylarca ugraşmaya, sinir ve stres sahibi olmaya gerek yok. Benimde aklımda millenicom vardı fakat bu olayı gördükten sonra ASLA!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende 8 aydır Millenicom kullanıcıyım. Bağlantı aşamasında bende ufak bir sorun yaşadım. Kuruluma gelen arkadaş işlemleri yaptı bundan sonrası türktelekom saha ekibi gelip bağlantınızı tamamlayacak dedi gitti. 1 hafta kimse gelmeyince millenicom müşteri hizmetleri ile görüşmelerin sonucunda Türktelekomon yapması gerektiğini kayıt oluşturulması gerektiğini söylediler türktelekom müşteri hizmetleri de beceremeyince birebir ilişkilerimi kullanarak saha Ekibinden birisi kalan işlemi tamamladı ve internetimi kullanmaya başladım. Şükür başka sorun yaşamadım. Gördüğüm kadarıyla millenicom bağlantıda ve hattınızı başka adrese nakil almak istediğinizde sıkıntı yaşadığınız bir firma. Hasbelkader başlattığınızda kolay kolay sorun yaşanmıyor sanırım. Umarım bundan sonra da sorun yaşamadan kullanmaya devam ederim.

    Sizin sorununuz da çözülür inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sml_akyz

    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende 8 aydır Millenicom kullanıcıyım. Bağlantı aşamasında bende ufak bir sorun yaşadım. Kuruluma gelen arkadaş işlemleri yaptı bundan sonrası türktelekom saha ekibi gelip bağlantınızı tamamlayacak dedi gitti. 1 hafta kimse gelmeyince millenicom müşteri hizmetleri ile görüşmelerin sonucunda Türktelekomon yapması gerektiğini kayıt oluşturulması gerektiğini söylediler türktelekom müşteri hizmetleri de beceremeyince birebir ilişkilerimi kullanarak saha Ekibinden birisi kalan işlemi tamamladı ve internetimi kullanmaya başladım. Şükür başka sorun yaşamadım. Gördüğüm kadarıyla millenicom bağlantıda ve hattınızı başka adrese nakil almak istediğinizde sıkıntı yaşadığınız bir firma. Hasbelkader başlattığınızda kolay kolay sorun yaşanmıyor sanırım. Umarım bundan sonra da sorun yaşamadan kullanmaya devam ederim.

    Sizin sorununuz da çözülür inşallah.
    Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Sadece baglantida degil iptaldede cok sorun yasayan insanlar var forumda konularini gorebilirsiniz. Benim konumada yazan arkadas gibi iptali 26 gunde gerceklestiremeyip o surecinde faturasini yansitmislar anladigim kadariyla. Umarim sizde birgun iptal etmek isterseniz sorun yasamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millenicom eski adı doping internet anladığım kadarıyla. Doping interneti hiç iyi hatırlamıyorum. Adı değişince sanki yeni firma gibi lanse edildi.

    Edit: Ayrıca evrak eksikse nasıl hizmet açılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 16 Temmuz 2019; 11:21:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine elinizdeki tüm belgelerle birlikte başvurun, "hiç bir şekilde hizmet vermedikleri gibi bir de bana fatura çıkardılar, tüm faturaların iptal edilmesini, başlatıldığı iddia edilen aboneliğin hiç bir para istenmeksizin iptal edilmesini, -ödediğiniz herhangi bir tutar varsa- tüm ödenmiş ücretlerin iadesini istiyorum" şeklinde bir dilekçe yazıp tüketici hakem heyetine başvurun. Sanırım internet üzerinden de tüketici hakem heyetine başvuru yapıp belgeleri tarayıp yollayabiliyorsunuz. Ayrıca tüm burada yazdığınız detayları sikayetvar.com sitesi üzerinden de yazın ki başkaları bunların tuzaklarına düşüp dolandırılmasınlar. Hatta CİMER'e de bir şikayet yazın, hiç acımayın bunlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 16 Temmuz 2019; 11:42:51 >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    talep açtılar millenicom bakalım ne yazacaklar
    1 ay önce turk telekom benim talep vermem üzerine devre değişim yapılmasına mevcut turk telekom abonesi olduğum port değişim yapıldı turk telekom hattım tanımladı
  • Milleni.com çalışırken güzeldir ama arıza vs olduğunda upuzun savaşlar, her call center çalışanının farklı prosedürüne maruz kalmak demektir.

    Taahhütlü faturam 59 ken benden taahüt bitti diye 225 lira isteyen bu tatlış firmadan bende kaçma kararı aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu gördükten sonra iptal talebimi ilettim uydunete geçerim sorun değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Merhaba,
    Millenicom 2004 ten beri en iyi alternatif internet servis sağlayıcı olma hedefiyle 260 bin i aşkın müşterisine kurumsal ve bireysel hizmetler vermektedir. Dolandırıcılık söz konusu mümkün değildir.

    Alıntıları Göster
    Madem bu kadar iyisiniz adamın kullanamadığı internetin faturasını neden odetiyorsunuz? Bırakın bu bahaneleri. Sizinki müşteri memnuniyeti falan değil. Düpedüz adam kandırma.

    Belge eksikse hiç acmazsiniz. Onu geçtim de zaten adamın internet kullanıp kullanmadığı veri transfer miktarından öğrenilir. Konu sahibi thh ye gitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 16 Temmuz 2019; 12:8:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millenicom da Alper bey dışında çalışan kimsenin olmadığını düşünüyorum, bir kaç sorumluluk sahibi insanı hariç tutuyorum tabi, lakin diğerleriyle ne zaman bir sorun hakkında görüşsem sanki liseliler toplanmış bir şirket açmış sadece kayıt oluşturup insanları oyalamak için birlik olmuşlar gibi bir algı yarattılar üzerimde. Bir sorunum olduğunda özellikle Alper bey ile iletişime geçmeye çalışıyorum, adamlara altyapı kontrolü için ücretli ücretsiz neyse servis istedim defalarca, tamam kayıt oluşturuyoruz dediler, Allah ne gilen var ne giden... En sonunda yıldım vazgeçtim. Sonra verdikleri yani benim ücretini ödediğim modemde wifi yayınında kopmalar yaşandığı için arıza kaydı oluşturup "birebir" değişimin talep ettim bana gönderdikleri modem tplink td w9970, hani şu zamanında ısınmadan kaynaklı üzerindeki boyanın rengi değişen zırt bırt bağlandı kopmaları yaşanan kronik sorunu olan modem, anılarım depreşti bi an. Tabi kabul etmedim kargoyu olduğu gibi geri gönderdim, velhasılıkelam Askerden dönünce şehir değiştireceğim için pek takmamaya çalışıyorum ama insanın gene de canı sıkılıyor... İnternet hizmetinden memnunum bir kopma falan yaşamıyorum hızım da iyi lakin müşteri hizmetleri kısmında birbirlerinden hiç haberleri yok ve müşteri bu yüzden onların yerine uğraşıp debeleniyor.




  • Allah sabır versin. Böyle sirketlerin eline bir kere düştün mü kurtulmak hiç kolay olmuyor maalesef. Yasalar tüketiciyi değil böyle ipsiz sapsız şirketleri koruyor. İnşallah tez zamanda sorununu halledersin. Bunlar insanı hayattan soğutur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.