Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısında 50-100 mbit sınırsız 89,90-129,90 (24 ay) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
2
Favori
20.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bende sol alt yapısı uzerınden basvurdum yarın obur gun baglanacak ancak microsoft update ve xbox oyun indirme guncelleme netflıx sorunları var dıye belirtmişler kafam karıstı bıraz bazı arkadaşlar bu sorunlar varmı yada duzeltıldımı kullanan arkadaslar yada yetkili arkadaşım bilgi verebilirmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce superonline bayiinden çıktım. Bayiden kapatma yapınca anında kesiliyormuş internet. Ama tam anlamıyla kapanması 7 güne kadar sürebilir dediler. Misal millenicom a başvursam kesildiği an, siz de bu 7 günü beklemek zorunda mısınız? Sol altyapısı için konuşuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirable

    Merhaba, evlilik dolayısıyla Nisan 15’de kendi evime taşınacağım. Bu kampanyaya şimdiden sözleşme taahhüt vs versem o tarihten itibaren yararlanmaya başlayabilir miyim? Taşınacağım evde sol fiber bulunuyor.
    merhaba,

    ileriye dönük abonelik işlemleri başlatamıyoruz. İsterseniz abonelik işlemlerinizi şimdi başlatalım, daha sonra istediğiniz adrese nakil işlemi yapabiliriz.
  • Sayın Yetkili;

    Bugün farklı 1-2 müşteri temsilcinizle görüştüm. Merak ettiğim soruların hiçbirine cevap vermedi ya da veremedi. Bir de buradan deneyelim bakalım belki sizin vereceğiniz bir cevap vardır.

    En önemlisi benim için şu. Arıza anında sizin saha elemanınız diye bir biriminiz servisiniz vs. hiçbir biriminiz olmadığından SOL elemanlarına tabiiyiz tabiri caizse. Sordum ki arıza var ve SOL dedi ki altyapımız sorunlu, o durumda aranızda bir anlaşma var mı müşterilerimizi mağdur etmeyin şu kadar günde arıza çözümlenmeli gibi ne bileyim prosedür vs.

    İlk görüştüğüm yetkili dedi ki iki firma arasındaki ikili anlaşmaları size bildirecek değiliz. Ajanım ya ben anlaşma da istihbarat birimleri anlaşması. Lafı çok uzatmadım ikinci yetkiliyle görüştüm onu kapatıp. İkincisi daha eğlenceliydi. Sorduğum 10 sorunun 9 una varsayımlarla alakalı yorum yapamam oldu.

    Yani altyapı hizmet sağlayıcınızda arıza olması sizin için varsayımmış ve hiçbir prosedürünüz anlaşmanız yokmuş. Yani sol bir şekilde hizmet veremezse napalım bizim altyapı değil yapacak birşey yok bekleyelim yapmalarını ama faturanızı eksik ödemeyin mottonuzmuş sanırım. Bir de şunu dedi ki baya güldürdü. Daha altyapıyla alakalı benden başka kimse sormamış arıza durumunda ne olacağını ne güzel değil mi ilkmişim ben.

    Neyse bu soruyu size de soruyorum. Arıza anında durum nedir? 24 aylık taahhüt verdim diyelim 3. ayda (iyimserim ilk yazmadım) nette sorun oldu sürünüyor. Ve yapılmıyorda diyelim. Hiçbirşey yapmadan taahhüt dolana kadar ne veriliyorsa o deyip(örneğin 100mbit hizmet satın almışım ama sadece 5-10 alıyorum ya da hiç almıyorum diyelim) her ay faturamızı ödememizi mi bekleyeceksiniz bizden yoksa atıyorum bir ay bize hizmet veremeyince iptal edelim altyapı sorunlu mu diyeceksiniz. Prosedürünüz ya da uygulamanız var mı?

    Taşınmayla alakalı endişemi Alper bey gidermişti sağolsun. İkametgah getirirseniz iptal yaparız demişti.

    Bir diğer sorum bildiğim kadarı ile vermeyi taahhüt ettiğiniz hızın %75 ini en kötü ihtimalle vermek zorundasınız. Veremezseniz zaten tüketici heyetine veririm sizi. Bu durumda da iptali kolaylaştıran bir prosedürünüz var mı?

    Son sorum aslında MH yi arama sebebimdi. Sorum çok netti. SOL a gidip kapatma verdiğimde yani net kesilip faturalama durduğunda bağlantı yapabiliyor musunuz? Bilmiyorsanız sorabilir misiniz dedim. Yine ilk defa böyle bir istek oldu. Bizim ekibimiz yok, SOL bağlarsa olur bağlamazsa olmaz dedi. Varsayım da varsayım dedi başka birşey demedi.

    DH de gezinince size yaklaşıyorum, MH ile konuşunca uzak dur diyorum. Ciddi anlamda kararsızlık kaynağısınız




  • Bir de cevap verilmemişken ekleme yapayım. Yukarıdaki mesajımda yazdıklarımda aslında endişelerimin kaynağı siz değilsiniz ve sizi kötülemek gibi bir amacım hiç yok. Aksine hizmet almak isteğindeyim.

    Endişelerimin kaynağında SOL var. Bilinçli olarak daha doğrusu kasıtlı olarak sorun yaşatırlarsa diye yoksa altyapı zaten 2 yıllık ve 725 gün olacak daha 1 gün sorun yaşamadım o altyapı ile. TT da vardı o sıkıntı belki sorunlarınızı yüzdeye vursanız tamamına yakını TT nin bu şekildeki müdahaleleridir.

    Bunu da yazmak istedim.
  • Bu adres bulunamaması bana kalırsa Superonline'ın uyanıklığı. Bu gün benim de başıma geldi. Normalde abonesi olduğum halde sitesinden (https://www.superonline.net/internet/fiber/nerede ) arama yaptığımda benim sokak/apartman bulunamıyor. Muhtemelen aynı arama motoru Millenicom'da da var ki onlar da bu yüzden bulamıyorlar.

    O değilden Superonline'ı başka bir telefondan aradım ve durumu anlattım. Bizde görünüyor, abone olabilirsiniz dediler :D

    Millenicom yetkililerinin bu durumu SOL ile konuşmasında fayda var. Bu gün abone olacaktım, müşteri hizmetleri altyapıyı göremediği için olamadım. Araştırıp döneceklerini söylediler bakalım.




  • Merhaba, superonline kampanyamızda kurulum ücreti ve modem ücreti YOKTUR ! Kurulum superonline ekiplerince ücretsiz olarak yapılır, modem ise kullanım sonlandırıldığında iade edilmelidir.

    Detaylı bilgi için ;

    BILGI LINKI




  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Selamlar

    Cevaplara başlıyorum. Destan gibi soru yazmışsın :)

    SOL ile aramızda servis seviyelerini tanımlayan anlaşma var. Millenicom müşterilerinin daha kötü bir hizmet görmesi söz konusu olamaz ama olur da saha ekibinin münferit bir işgüzarlığı olursa ciddi bir ceza alır o ekip/bayi. Bu forumda böyle bir vaka yaşayan müşterimize sorun çıkaran SOL bayisi yüklü bir ceza aldı.

    İki firma arasında teknik entegrasyon var. Müşteri talep/şikayetleri ticket açıldığında aynı anda SOL tarafında da oluşuyor. Bu konuda içiniz rahat olsun.

    Taahhüt ve cayma konuları SOL altyapısına özel değil Türkiye'de regülasyon tüm firmalar ve altyapılar için neyi tanımladıysa aynısını uyguluyoruz. Farklı bir şeyi ne biz ne başka firma uygulayamaz çünkü bunlar BTK tarafından net tanımlanmış süreçler ve sürelerle belirlidir.

    Bizim SOL bağlantısı yapabilmemiz için kurulum aşamasına gelindiğinde evdeki SOL bağlantısı iptal olmuş olmalı. Bizim tavsiyemiz Millenicom sözleşmesi size ulaştığında iptal başvurusu yapın. Evrak bize geri dönüp de evinize tekrar kurulum ekibi gelene kadar da mevcut SOL aboneliğiniz iptal olmuş olur.

    İkna olduysan da başvuru linkini hemen aşağıda bulabilirsin

    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/basvuru/internet/superonline-fiber-internet-kampanyasi/84ce9672-ab87-469d-9674-84f2d95451dd?selectedCampaignId=84ce9672-ab87-469d-9674-84f2d95451dd&SelectedInternetOfferId=b1e15280-64df-40c9-b07f-9362a64e28cb




  • Selamlar Alper Bey,
    Sizi yeniden görmek güzel.

    Demişsiniz ki:
    "Bizim SOL bağlantısı yapabilmemiz için kurulum aşamasına gelindiğinde evdeki SOL bağlantısı iptal olmuş olmalı. Bizim tavsiyemiz Millenicom sözleşmesi size ulaştığında iptal başvurusu yapın. Evrak bize geri dönüp de evinize tekrar kurulum ekibi gelene kadar da mevcut SOL aboneliğiniz iptal olmuş olur."

    Bana müşteri temsilcileri farklı anlattılar. "Bir aksiliğe sebebiyet vermemek için isterseniz biz bağladıktan sonra hattı kapatmak için başvurabilirsiniz" dediler.

    Ya yanlış anlayıp beni yanlış yönlendirdiler, ya da yanlış biliyorlar. Bu konuyu, gerekiyorsa web sitenize de koyarak netleştirmenizi öneririm.
    Bu arada bir önceki mesajımda belirttiğim SOL fiber abonesi olduğum halde, SOL altyapısı bulamama sorunu bende de devam ediyor. Arkadaşlar biz inceleyip size döneriz dediler, lakin şu saat oldu hala bir geri dönüş yok.
    Size özel mesajdan adres bilgilerimi atıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.




  • SSA S kullanıcısına yanıt
    Geri bildirim için çok teşekkürler
    PM olarak bana ve destek hesabına (millenicom) beraber atabilir misin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milenicom'a yeni abone veya hat taşıma ile geçersem fark var mı?

    Özgürüm Kampanyasına ''telefonsuz'' geçmek istersem hali hazırda devam eden TT aboneliğimdeki telefon ve internet aboneliğim nasıl olcak? Sözleşmenin bitimine 2 ay kaldı.

    Ev içi kurulum hişzmeti istemesemde 120 lirayı ödüyoruz anlaşılan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theory of a dead man

    Biraz önce superonline bayiinden çıktım. Bayiden kapatma yapınca anında kesiliyormuş internet. Ama tam anlamıyla kapanması 7 güne kadar sürebilir dediler. Misal millenicom a başvursam kesildiği an, siz de bu 7 günü beklemek zorunda mısınız? Sol altyapısı için konuşuyorum.
    Senin olayın aynısını yaşadım, Cuma günü neti bayiden kapattım, pazartesi evrakları imzaladım, salı sp aradı son bir teklif sundu, çarşamba yani bugün internetim açıldı ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXENeO

    Senin olayın aynısını yaşadım, Cuma günü neti bayiden kapattım, pazartesi evrakları imzaladım, salı sp aradı son bir teklif sundu, çarşamba yani bugün internetim açıldı ...

    Alıntıları Göster
    Peki millenicom a ne zaman başvurdunuz? Cuma günü mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SSA

    Selamlar Alper Bey,
    Sizi yeniden görmek güzel.

    Demişsiniz ki:
    "Bizim SOL bağlantısı yapabilmemiz için kurulum aşamasına gelindiğinde evdeki SOL bağlantısı iptal olmuş olmalı. Bizim tavsiyemiz Millenicom sözleşmesi size ulaştığında iptal başvurusu yapın. Evrak bize geri dönüp de evinize tekrar kurulum ekibi gelene kadar da mevcut SOL aboneliğiniz iptal olmuş olur."

    Bana müşteri temsilcileri farklı anlattılar. "Bir aksiliğe sebebiyet vermemek için isterseniz biz bağladıktan sonra hattı kapatmak için başvurabilirsiniz" dediler.

    Ya yanlış anlayıp beni yanlış yönlendirdiler, ya da yanlış biliyorlar. Bu konuyu, gerekiyorsa web sitenize de koyarak netleştirmenizi öneririm.
    Bu arada bir önceki mesajımda belirttiğim SOL fiber abonesi olduğum halde, SOL altyapısı bulamama sorunu bende de devam ediyor. Arkadaşlar biz inceleyip size döneriz dediler, lakin şu saat oldu hala bir geri dönüş yok.
    Size özel mesajdan adres bilgilerimi atıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Haftasonunu kesik geçiremem o yüzden size cumartesi başvursam pazartesi gelir mi evraklar? Pazartesi bayiden kapattırırım neti direk.




  • Bakalim kargolari yolladim nolucak bakalim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Adres istanbulsa motokurye aynı gün çıkar (sabah başvursan). İstanbul dışıysa kargo olur. Ne kadar merkezi ya da ücrada olduğuna bağlı. Klasik kargo süresi kadar sürer. Ama kargo ve kurye gelmeden arıyor. Eğer irtibat kuramazlarsa iş uzayabilir. Gelen telefonu açmak önemli bu süreçte

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

    Adres istanbulsa motokurye aynı gün çıkar (sabah başvursan). İstanbul dışıysa kargo olur. Ne kadar merkezi ya da ücrada olduğuna bağlı. Klasik kargo süresi kadar sürer. Ama kargo ve kurye gelmeden arıyor. Eğer irtibat kuramazlarsa iş uzayabilir. Gelen telefonu açmak önemli bu süreçte
    Eskişehir merkezdeyim. Cumartesi başvurayım o zaman. Ama şöyle bir sorun var. Whatsapp hattınıza 100mbit alabilir miyim, diye soruyorum. Cevap sistemlerimizde sol hattı görünmüyor. Ben sizin sitede fiber nerede linkinden buluyorum diyorum, ekran görüntüsü atıyorum, cevap yine sistemimizde görünmüyor başka zaman deneyin.



    Başvuru yapsam 100mbit alamıyorsunuz deyip kabul edilmeme durumu olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byJuck

    Milenicom'a yeni abone veya hat taşıma ile geçersem fark var mı?

    Özgürüm Kampanyasına ''telefonsuz'' geçmek istersem hali hazırda devam eden TT aboneliğimdeki telefon ve internet aboneliğim nasıl olcak? Sözleşmenin bitimine 2 ay kaldı.

    Ev içi kurulum hişzmeti istemesemde 120 lirayı ödüyoruz anlaşılan?
    Bunu ben de merak ediyorum sn. @alper karaer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    SOL adres yapısı Ulusal Adres Veritabanına henüz uyumlu değil. Bu da sorun yaratıyor. Açık adresi ve tel noyu “millenicom” hesabına ve bana PM atarsan adresin bulunmasını garanti etmiş oluruz. Yazarken adresi whatsapp ekibinin bulamadığını mutlaka not düşmekte yarar var. Adres bulununca satış ekibi arar ve o zaman siparişi kesin alıp hızı belirtirler. Destek ekibinin daha detaylı adres kontrolü sağlayan ekranı var. Ama mevcut bağlantıyı hemen iptal ettirmeyip evrak ulaşınca yapman bence daha iyi ama garanti edemem çünkü iptal ne kadar sürede olur o bizim kontrolümüzde değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Bunu cevapladım sanıyordum bulamadım cevabı. Ya da birisi aynısını sordu.
    Bize başvurunca mutlaka “hat taşıma” namı değer “iss churn” süreci ile geçmek istediğinizi belirtin. Hat taşıma yoluyla olursa port dolu riski olmaz. Eğer TT’de dsl port ama bizde Vdsl ise önce adsl olarak geçirip sonra VDSL’e çekiyoruz.
    Telefon hattı ve internet aynı kişi üzerineyse iyi değilse sorun. Çünkü telefonu taşıma talebimiz geçerli olması için telefon hat sahibinin de imzasıyla ek belge gerekir. Aynı kişi üzerineyse interneti de telefonu da Millenicom’a geçirip sonra içeride telefonu iptal edip yalına çeviriyoruz. En temiz garanti yol bu. Yoksa telekom telefon hattını hemen kapatıyor müşteri internetsiz kalıyor.
    Sonuç olaral böyle olursa internet kesilmeden geçiş olur. Kurulum parası olmaz çünkü kuruluma gerek yok. Evrakları da kargo/kurye yolu ile topluyoruz. Sizin de telekoma iptal başvurusu yapmanıza gerek kalmıyor. Biz hallediyoruz
    70 TL cayma karşılıyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.