Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
25
Favori
108.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 08/04 tarihindeki başvurudan sonra En sonunda Fiber kurulumum gerçekleşti. Şimdi de 3 saattir modem bekliyorum. Bakalım onu ne kadar bekleyeceğim? En kötü tarafı fiber kablolama için de modem için de karşınızda muhattap yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 nisanda başvurmuş olduğum Internetten halen bir ses yok 16 gün oldu daha ne kadar bekleyecem. Müşteri hizmetlerini arıyorum telesekreter çıkıp biz size döneceğiz diyor ama kimse dönmüyor. İlgilenin artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Milleni.com üzerinden 100mbs internete başvurdum. Tilgin modem veriyorlarmış. Wifi sorunu devam ediyor mu? Kablolu bağlantıda 100mbs kablosuzda 35 i geçemeyecek mi? Ne tavsiye ederseniz? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem WiFi sorunu ve başvuruların aşırı uzun bekletilmesinden dolayı millenicom'a başvurmaktan vazgeçtim.

    bu konuda yorum yazan her arkadaşa teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de TurkNet üzerinde olan bağlantımı Millenicom'a taşıtmak için kırk takla atıyorum. Telefon/Whatsapp ve buradan PM yoluyla iletişime geçmeme rağmen iki haftadır bir gelişme kaydedemedim. Şirket batmak üzere mi, çalışanları mı yok, müşteriye mi toklar ben anlamadım gitti.
  • 2018 yılında aboneliğimin başladığı Millenicom sözleşmemde abonelik süresi boyunca modem kullanım ücreti alınmayacaktır yazmasına rağmen 10 tl fiber modem ücreti yansıtmaya başladı Nisan ay'ı faturasından itibaren. Var mı başka bu durumda olan?
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    evet ben. aynı durumdayız. firmadan sağlıklı bilgi alamadım. araştırmalarıma göre

    Yakın zamanda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) FTTH Aboneliklere ( Eve kadar fiber ) tahsis ettiği modem için kira ücreti kararı aldı ve bu fiyat 9 TL olarak belirlendi. buna istinaden 10 tl nisan ayına yansıtılmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egemen_selim E kullanıcısına yanıt
    Twitterdan bilgi alabildim sadece. Modem kira bedeli altyapı operatörünün bir ücretlendirmesiymiş. Fiber kullanan müşterilere bundan sonra yansıtılacakmış. Ama ortada da bir sözleşme var ve abonelik boyunca modem ücreti alınmayacak diyor.
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    superonline altyapısında modem ücreti yok türk telekom fiber altyapısında var böyle bir ayırım var maalesef
  • arkadaşlar bende telekom hattı kullanan millenicom üzerinden fiber aldım 100mbit olandan herşyden memnumum ama youtube de hız kısmışlar bunu millenicom mu yaptı vana telekomda olduğu için onlar mı yaptı bilmiyorum ama çok saçma 1080p rahat izleniyor ama 2k 4k açtığınızda illallah ediyorsunuz. 3-4 senedir kullandığığım türknet 75mbit vdsl'de bu sorunla hiç karşılaşmadım.
  • samura92000 kullanıcısına yanıt
    ben aldım arrtık tilgin yok dedileer bana da tplink geldi wifi ya da başka bir sorunum yok 5gz bandı olması da iyi olddu. ayddaa 15 lira modem kira ücretini de kitlediler malesef. bunu dayatan btk ya sevgilerimi iletiyorum.
  • Öncellikle kimseye tavsiye etmiyorum. Sözde iletişim kuruyorlar, göz boyamaktan öte değil. Liyakatla değil de sanki eş dost işsiz kim varsa doldurmuşlar teknik servise. Sorundan anlayan kişi sayısı 0. Tek dedikleri hattınız normal gözüküyor, modem resleyin vs. Normal gözüküyor dedikleri hat değeri bu. 100mbps paketi, 80liradan 100liraya çıkardılar hizmeti de aynı ölçüde düşürdüler. Yakında silinir giderler bu kalitesizlikle. Şu süreçlerden sonra değişeceğim, TürkNetten az çekmedik sıra bundaymış. Bakalım sırada ne var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmik Bandito -- 22 Mayıs 2020; 19:16:4 >
  • Bendede bir operatör de böyle pingler yükseliyordu, hız dalgalaniyordu yeni modem aldım düzeldi, mersem modem satmak için yapıyorlarmış, her yapılan cinliğin altından bir hinlik çıkıyor unutmayın. Millenicom u daha denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kozmik Bandito kullanıcısına yanıt
    Bendede bir operatör de böyle pingler yükseliyordu, hız dalgalaniyordu 6 ay uğraştılar anlamadım, yeni modem aldım düzeldi, mersem modem satmak için yapıyorlarmış, her yapılan cinliğin altından bir hinlik çıkıyor unutmayın. Alenen modem sattıramadiklari icin böyle algı operasyonu ile milleti bunaltiyorlar. Millenicom u daha denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millenicom'dan hizmet almaya başladım ama tv'yi bile youtube üzerinden izlediğim için youtube özelinde sorun yaşıyorum. çok açık şekilde millenicom ya da onların da sağlayıcısı olan türk telekom youtube bağlantılarını kısıyor. 2k 4k izlemeyi bırakın full hd(1080p)'yi bile ucu ucuna denk getiriyor. çünkü youtube bağlantısı yaklaşık 5-6 mbit ile kısıtlanmış durumda. 3-4 sene türknet kullandım, onlar da hizmeti vdsl olarak türk telekomdan alıyorlardı böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım.

    aşağıda görsellerden de görüleceği üzere millenicom, youtube bağlantısını feci şekilde kısmış durumda. vpn'ler aracılığı ile ya da turkcell mobil veri ile bağlandığımda akıyor.




    VPN açıkken 4k rahat izleyebiliyorum. Videodaki istatistik değerlerinden belli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zarali -- 19 Mayıs 2020; 3:2:51 >




  • 58zarali 5 kullanıcısına yanıt
    FTTH olmasına rağmen aynı sorun bende de var 100mbit ama youtube 6mbit.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sametsamet533 kullanıcısına yanıt
    çok net yaptığım testlerden belli ama nedense fazla şikayet eden kişi bulamadım bu sorundan. ben vpn ile yine geçiyorum ama neden bu kadar takla atalım ki elimizin altında sonunda adam gibi bir internet oldu diyoruz onda da bir sıkıntı çıkıyor.

    ayrıca millenicom'un verdiği tp link c5v fiber modemde varsayılan dns'i değiştirmeyi de kilitlemişler. bu modemlerde firmware güncellemesi de yapamıyorsunuz herşeyi uzaktan kontrol ediyorlar.
  • 58zarali 5 kullanıcısına yanıt
    En iyisi cyberghost Chrome eklentisi rahatlıkla 8k video izleyebiliyosun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsamet533 -- 20 Mayıs 2020; 3:52:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eklenti güzelmiş, birçok vpn programı ve eklentisine göre çok hızlı bağlanıyor. ama akıllı tv'de bunları yapmak zor olduğu için orayı geçemedik.

    bu arada millenicom ile defalarca görüştüm kendi taraflarında youtube hız kısılması işlemi yapmadıklarını söylediler ama toptan müşterisi oldukları telekoma bunu bildirmekte bir adım yol alamadılar. ben telekom müşterisi değilim ki onlara bu sorunu aktarabileyim. benim adıma millenicom'un bunu yapması lazım ama anlatamıyoruz bir türlü
  • 58zarali 5 kullanıcısına yanıt
    bende youtube da ve netflixte herhangi bir kısıtlama yok 70 mbps ile bağlanıyorum ikisinede çok ilginç bir sorun sizde ki maalesef türk telekom herşeyi çıkmaza bağlayan tek kurum şu an
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.