Şimdi Ara

Millenicom KULLANMA KULLANDIRTMA TERREDDÜT BİLE ETME.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar değerli arkadaşlar.

    Yaklaşık 20 gün önce adreste diğer isslerin düzgün hızlar sunamaması sadece Türknet ve Millenicom olması nedeniyle bu lanet olası firmayı seçtik. Başlangıçta her şey güzel hatta size özel ilk 2 ay 39.90 yapalım sonradan 79.90 olsun falan. Geldiler bağladılar ilk 2-3 gün hizmet güzel internet iyi. Sonradan internet bi gitti bir daha gelmedi. Defalarca arıza kaydı açtım hepsi uçmuş. Forumdaki temsilcilere ulaştım. Adeta mesajlarda dalga geçiyorlar. Whatsapp hattı her yazdığımda t.c. kimlik numaranızı paylaşın bakalım diyorlar.

    Özetle hiçbir şekilde bulaşmayın. İsterse 1 sene bedava olsun uzak durun. Ben zorunluluktan doalyı deneme amaçlı girdim. 20 gündür internet yok fatura kesmeyin diyoruz faturanız kesilir siz iptal için başvurun diyorlar. İnternet verseler yanmayacağım da ne hizmet var ne bişey sinyal kaynaklı sorun diyorlar bir türlü çözmüyorlar.

    KULLANMA KULLANDIRTMA.

    Millenicom KULLANMA KULLANDIRTMA TERREDDÜT BİLE ETME.Millenicom KULLANMA KULLANDIRTMA TERREDDÜT BİLE ETME.Millenicom KULLANMA KULLANDIRTMA TERREDDÜT BİLE ETME.Millenicom KULLANMA KULLANDIRTMA TERREDDÜT BİLE ETME.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamed324 -- 7 Mayıs 2020; 15:15:30 >







  • netspeedden geçmeyi düşünüyordum kardeşim düşünüyorum şimdi
  • Allah sabır versin BUG var gibi döngüye girmiş cevaplar.
  • Bana da bağlanırken ayrı sorun yaşattılar. Bağladılar, getirdikleri modem arizali cikti. Evde teknik servisin gelmesini bekledik, "geldik evde yoktunuz" dediler. Ilk ay ücretsiz ikinxi ay yari fiyatına dediler. 1.5 ay oldu 2 tane fatura gonderdiler. Birisi 47 tl birisi 60 kusur tl. Telefonda size sürekli yalan söylüyorlar. Bu firmanın ömrünün çok uzun olacagini da düşünmüyorum. Turkiyeye insanları dolandırmaya gelmiş küçük firma gibiler. Beceremiyorlar işlerini. Ben ilk fırsatta mahkemeye verecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedman

    netspeedden geçmeyi düşünüyordum kardeşim düşünüyorum şimdi
    Sakın ha hocam düşünmeyin bile uzağından geçmeyin. Az biraz fazla para verin turkcell veya vodafone kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

    Allah sabır versin BUG var gibi döngüye girmiş cevaplar.
    Bugün iptal için aradım uzman olduğunu söyleyen bir kadın çıktı onlarca konuşmaya rağmen çözebileceklerini ifade etti uzman ekip vs dedi. Cumaya kadar son bir süre verdim. Cuma gününe kadar çözmezlerse iptal edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caner198916

    Bana da bağlanırken ayrı sorun yaşattılar. Bağladılar, getirdikleri modem arizali cikti. Evde teknik servisin gelmesini bekledik, "geldik evde yoktunuz" dediler. Ilk ay ücretsiz ikinxi ay yari fiyatına dediler. 1.5 ay oldu 2 tane fatura gonderdiler. Birisi 47 tl birisi 60 kusur tl. Telefonda size sürekli yalan söylüyorlar. Bu firmanın ömrünün çok uzun olacagini da düşünmüyorum. Turkiyeye insanları dolandırmaya gelmiş küçük firma gibiler. Beceremiyorlar işlerini. Ben ilk fırsatta mahkemeye verecegim.
    Hocam malesef mahkemeler bu kadar az tutara bakmıyor. E devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvuru yapın. Faturaları ödeyin onlar size sonucu bildirecektir. Süreç 4-5 ay kadar sürer. Ben iptal için aradım uzman ekip vs diyen bir kadınla konuştuk bakalım ne olacak cumaya kadar bekleyeceğiz.




  • Ben faturadan ziyade dolandırıcılıktan mahkemeye vermeyi düşündüm. Bugün bana ulaştılar, 2 ay yarı fiyatı ödedikten sonra ücretsiz bir ay kullanım vereceklerini söylediler. Son bir fırsat daha veriyorum millenicoma kendimce. Yapmazlarsa dolandırıcılıktan vermeyi düşünüyorum mahkemeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.