Şimdi Ara

Millenicom her akşam sabit ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, mevcut millenicom müşterisiyim bağlattığımdan beri ara sıra ping sorunu olsa da şikayetçi değildim bu durumdan çünkü çok fazla değildi ancak son 1 aydır Allahın her akşamı pingim speedtestte 70 çıkıyor. Gündüz ölçüm yaptıgımda bu ping 7 sabit ama akşam olunca ping sürekli yükeseliyor csde gündüz 40-50 olan pingim akşam sabit 130-140 ve bu durum gece 24.00a kadar devam ediyor sonra bitiyor eski haline geri geliyor. Bu değerler tüm her şeyde geçerli discord vs de aynı durumda. Millenicom ile çok defa görüştüm şikayet bildirdim teknik ekibe bağlanmak mümkün değil ancak geri beni aradıklarında pinge müdahele edemediklerini ve öyle kullanmam gerektiğini söylediler ve kapattılar herhangi bir çözüm sunmadılar. Bende gündüz ve akşam tracert testleri yaptım ve belki burada anlayan biri yardımcı olur diye konu açıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

    iss değiştirsem düzelir mi?

    Düşük olan değerler gündüz için

    Yüksek olan değerler akşam çıkıyor üzerlerine yazamadım kusura bakmayın.

    Millenicom her akşam sabit ping sorunu


    Millenicom her akşam sabit ping sorunu







  • Millenicomun altyapısında çok büyük sorunlar var. Çıkmaktan başka çareniz yok

  • en yakın zamanda bu işe yaramaz iss den çıkmak ilk işim olacak. Teşekkürler.

  • Türknete geçiş yaptım sorunum çözüldü.

  • Akşam saati oldu internet yine felç bu sorunlar yüzünden geçen yıl türknetten milleniye geçtim. Napacağız her yıl iss mi değiştireceğiz.

  • Merhaba soruna çözüm bulabildiniz mi acaba bir yıldır kullanıyorum mart sonundan beri ping ve düşüşler yaşıyorum bende.

  • sh7rk kullanıcısına yanıt

    Turknete geçtim sorunum çözüldü demiş konu sahibi

  • Sinirden göz dününce böyle oluyor görmemişim. Geçiş işlemleri ne kadar sürüyor acaba değişiklik yaparım ama bu dönemde uzun süre internet gitmesi sorun yaratır benim için.


    Paket normalde 100 olması gerekirken az zorlasa upload downloadı geçicek. Millenicom her akşam sabit ping sorunu 

    Millenicom her akşam sabit ping sorunu
  • türk telekom fiber altyapısından, milleniden aldığınız 100mbps paketi mi sizinki?

  • egolego kullanıcısına yanıt

    Aynen altyapı dediğiniz gibi Türk telekom, millenicom 100/8 Mpbs paketi. Bir yıldır sorunsuz kullanırken akşamları bu duruma geliyor. Gece 1 den sonra normal hızları görüyorum maalesef durum bu.

  • sh7rk kullanıcısına yanıt

    Saturasyon denilen sorun hocam bu geçtiğimiz kasım gibi falan Turknet de etkilenmişti ama neredeyse herkeste sorunu çözdü gibi görünüyor bende yaşamıştım ama Turknet bu problemi abonelerinde giderdi gibi görünüyor isterseniz burdan detaylı bakabilirsiniz https://forum.turk.net/t/yasanilan-saturasyon-sorunlari-hk/5660 . Geçiş işlemine gelince bende Ekimde geçmiştim Milleniden Turknete arıyorsunuz müşteri hizmetlerini geçiş yapmak istediğinizi söylüyorsunuz, size mail ile evraklar yolluyorlar onları imzalayıp MNG Kargo ile ücretsiz bir şekilde Turknetin verdiği kod ile yolluyorsunuz yaklaşık 3 gün içinde falan onlara ulaşıyor evraklar, ulaiınca sizi arayıp soruyorlar geçişi onaylıyor musunuz diye, gün içerisinde geçişin tamamlanacağını söylüyorlar. Yani geçiş olana kadar siz milleniden internetinizi kullanmaya devam ediyorsunuz yani internet kesintisi yaşamıyorsunuz eğer hattınız fiber ise modem kullanıcı adı ve parolayı otomatik olarak alıyor fiber değilse siz girersiniz geçerken internet kesintisi olmuyor dediğim gibi.





  • egolego kullanıcısına yanıt
    Aynı durum yazıları okudum hafif hafif çıkan ping düşen download jiter hepsi yaşadığım durumu gösteriyor. Turknet en azından bu konu üzerinde durarak çözüm sunmuş musterisne. Milleni bir saat içerisinde çalışma tamamlandı diyip kapatıyor sonra gün içinde arayarak hat değerleri iyi sorun olduğu saate arayın diyorlar. Arayınca yine 20 dakika her şeyi baştan anlatmakla geçiyor sonra bir saate tamam mesajı şak telefonda.

    Açıklamalar ve link için teşekkürler. Kapanmadan sonra ay sonuna doğru geçiş yapmayı düşünüyorum internet devam ediyorsa süper bir durum. Tekrardan teşekkürler 🤘🏻

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.