Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
12
Favori
98.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tazmannia

    Yaklasik mayis sonunda firmayi aradim bolgemde bos port olmadigini biliyordum bir ihtimal belki yapabilirler diye umdum. Once aradigim kisi bolgenizde bos port yok bagliyamayiz dedi tamam dedim kapattim. Bir kac gun sonra millenicom tarafindan biri aradi size yanlis bilgi verilmis bos port yok ama bizim port acma yetkimiz var eger acamazsak hic bir ucret odemezsiniz ama biz kesin baglariz diyerek beni kandirip uyelik surecini baslatti. 21 haziranda hattiniz aktif olmustur diye sms geldi modeme gerekli ayarlayi yaptiktan sonra internet olmadigini fark ettim. Aradigimda henuz uyelik surecinin devam ettigini beklememi soylediler. Bu sekilde haftalar gecti her hafta aradigimda talebiniz alindi dediler ama internet baglantisi bugune kadar gelmedi.

    Asil olay burda basliyor en sonunda dayanamayip iptal basvurusu yaptim. Iptal ederkende bir suru yalanlar, onceliginiz oldugunu belirtelim 2 gun icinde sorununuzu cozelim vs dediler bugune kadar baglasaydiniz dedim ve sureci baslattim. fax istediler dilekceyi hazirlayip fax cekmeye gitcektim ki 8 temmuzda fatura cikarildigini smsini aldim! 30lira baglanti ucreti ve geri kalani kullanim bedeli olarak 48tl fatura cikarmislar!! Hemen teknik destek ekibini aradim neden boyle bir fatura geldi diye sordum hattiniz aktif gozukuyor dedi aktifse neden benim evimde internet yok 1 gun bile internet verebilmismisiniz bana dedim lafi cevirmeye basladilar ve fatura itiraz kaydi bile acmadilar!! Hemen donanim haberden millenicom elemanina yazdim itiraz kaydini acti fakat faturanin son odeme zamani geliyor bana hic bir sekilde geri donus yapilmadi. Ben suan hattimi kapatsam 48lira haziran faturasi 90lira kalan baglanti ucreti 15gun temmuzdan kullanim ucreti toplam 200liraya yakin fatura gondericeklerini dusunuyorum. Ben hic bir sekilde millenicomdan 1 gun bile hizmet almadim ve bu faturalari odemek istemiyorum. Bugune kadar superonline, turknet, turk telekom kullandim hic birinde boyle biseyle karsilasmadim resmen internet baglayacagiz vaadiyle dolandirildim. Siz siz olun millenicom baglatirken 50 kere dusunun. Tecrubeli arkadaslardan ne yapabilcegim ile ilgili yardim bekliyorum.

    Abone numaram: 9861494
    Merhaba;
    Şikayetiniz ile ilgili fatura itirazı oluşturulmuştur. En kısa sürede tarafınıza fatura itirazınız ile ilgili geri dönüş sağlanıcaktır.
  • Sıcak firsatlardan konuyu gorupte millenicomdan internet bağlatmaya niyet eden arkadaşlar sakın araştırmadan basvuru yapmayin!! Ben bu hataya düştüm başkalari zarar gormesin diye yaşadiklarimi konumda anlatiyorum takip edebilirsiniz. benim gibi madur olan cok insan var çok dikkatli olun!!

    https://forum.donanimhaber.com/millenicom-tarafindan-dolandiriliyorum-baglayamadiklari-internete-fatura-gonderdiler--139104213#139109273

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed ten geçiş yaptım packet loss, twitch yayın donması , netflix yavaşlığı gibi sebeplerden. şuan için gayet memnunum diğer firmadaki yaşadığım sorunlar yok ping değerleri gayet güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alptekin11

    netspeed ten geçiş yaptım packet loss, twitch yayın donması , netflix yavaşlığı gibi sebeplerden. şuan için gayet memnunum diğer firmadaki yaşadığım sorunlar yok ping değerleri gayet güzel.
    Merhaba,
    Kesintisiz bir şekilde internet kullanmanız dileğiyle. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda sizler için burada olacağız. İyi günler dileriz.
  • 100 mbit sınırsız aylık 84 tl + 9 tl'lik modem kirası ile tahattütsüz pakete uye oldum

    extra olarak 120 tl kurulum parası vereceğim. Tahahatsuz diye 4ay sonra 84 tl olan fiyatı zamlanıp 130 Tl olsa ,abonelikten cıkma dısında yapabilceğim birsey var mı?
  • telefonda hat kesildi işlemin yarısında kalmıştım adam zahmet edip tekrar aramadı bile!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broon

    telefonda hat kesildi işlemin yarısında kalmıştım adam zahmet edip tekrar aramadı bile!
    Merhaba,Pm üzerinden bize iletişim bilgilerinizi iletirseniz size yardımcı olabiliriz
  • 120tl kurulum ücreti nedir ? Binaya fiber kablo mu döşüyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 temmuz 19:10 Saatinde millenicoma başvuru yaptım şu saat itibariyle bana iletilmesi gereken mail bir türlü gelmedi diger operator ile taahhüdünün bitmesine 6 gün kaldı umarım bu süre zarfı içerisinde her şey hallolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShperioN

    13 temmuz 19:10 Saatinde millenicoma başvuru yaptım şu saat itibariyle bana iletilmesi gereken mail bir türlü gelmedi diger operator ile taahhüdünün bitmesine 6 gün kaldı umarım bu süre zarfı içerisinde her şey hallolur.
    Merhaba,
    Yeni işleyişimiz gereği evrakları kurulum ekiplerimiz tarafından getirilip imzalatılmaktadır. Dilerseniz Pm üzerinden bilgilerinizi iletin başvurunuzun hangi süreçte olduğunu kontrol edelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruel53

    120tl kurulum ücreti nedir ? Binaya fiber kablo mu döşüyorsunuz ?
    Merhaba,
    Ankastre üzerinden evinize kadar kablolama sistemi çekilerek modem kurulumu yapılmakta ve internetiniz aktif hale gelmektedir.Buna bağlı olarak ekiplerimiz hizmet bedeli yansıtmaktadır.Talebiniz ile taahhütlü bir pakedimizi seçtiğiniz takdir de kurulum ücretini hediye ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem Konak

    100 mbit sınırsız aylık 84 tl + 9 tl'lik modem kirası ile tahattütsüz pakete uye oldum

    extra olarak 120 tl kurulum parası vereceğim. Tahahatsuz diye 4ay sonra 84 tl olan fiyatı zamlanıp 130 Tl olsa ,abonelikten cıkma dısında yapabilceğim birsey var mı?
    Merhaba,Fiyat artması durumunda taahhütlü kampanyaları sizlere sunarız.Onayınız ile taahhütlü kampanyamıza geçiş yapıp sabit paket ücretinden yaralanabilirsiniz
  • oris telekomdan sabit numaralı fiberi, numarasız şekilde size taşıyabilir miyiz
  • 11 Temmuzda telekomdan geçiş için başvurduk, 12 temmuzda gelip belgeleri imzalatıp yolladılar daha ses seda yok. Geçiş yapan arkadaşlar sürecin ne kadar sürdüğünü söyleyebilirmi.
  • öne çıkan konulardan gördüğüm kadarıyla internet vermeden fatura kesiyorsunuz. adamdan aldığınız haksız ücretleri iptal etmeden asla sizden hizmet almayı düşünmüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McManamann

    oris telekomdan sabit numaralı fiberi, numarasız şekilde size taşıyabilir miyiz
    Merhaba,
    Pm üzerinden bilgilendirme yapılmıştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Msevinc

    11 Temmuzda telekomdan geçiş için başvurduk, 12 temmuzda gelip belgeleri imzalatıp yolladılar daha ses seda yok. Geçiş yapan arkadaşlar sürecin ne kadar sürdüğünü söyleyebilirmi.
    Merhaba,
    Sizlere yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi gönderebilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Merhaba,
    Pm üzerinden bilgilendirme yapılmıştır.

    Alıntıları Göster
    numara onaylı değilim, pm ulaşılamıyor,

    burdan yazabilir misiniz
  • Ay sonunda netspeedten geçmek istiyordum şimdi kararsız kaldım foruma her girdigimde hep şikayet ediyorlar bu kdr kötü mü bu firma ya baswuruyu yapıp arkasindan koşmak istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.