|
1.) Teknik destek görevlisi Türk telekomda çalışıyor. Geldiği zaman kendisine " gidebilirsin, sorun çözüldü " dedim ve O da gitti, müdahalede bulunmadı. Millenicom bunun üzerine 300 liralık teknik destek hizmeti ücreti yansıtmış faturama. sikayetvar.com sitesinde de aynen bu şekilde haksız yere masraf yazıp da şikayetlerini yazan abonelerle karşılaştım. Türk telekom görevlisi kesinlikle verilen hizmetin ücretsiz olduğunu ve bu durumun Millenicom 'dan kaynaklandığını belirtti. Ne yaptıysam millenicom topu hep telekoma attı ve " bizler birşey yapamayız" deyip durdu. Son çare olarak tüketici hakem heyetine bunları şikayet ettim. Nasib olursa sonu burdan ilan ederim... Benim bu halime bakıp ibret alın, aklınızı başınıza alın ve millenicoma asla geçmeyin. Zaten millenicomda iseniz derhal orayı terkedip başka bir operatöre göçün. Bu başıma gelen birgün senin de başına gelebilir; gelmeme garantisi yok!... 2.) Beceriksiz, eğitimsiz, iş bilmez ve ne yaptığından habersiz ekiplerin birarada bulunduğu bir firma oldukları için yıllarca kullandığım sabit hattın numarasını telekoma bir türlü taşıyamadılar ve numaranın iptal olmasına neden oldular. Bu lanet firmaya sırf sabit telefon hizmeti verdikleri için geçmiştim. 3.) Önce sizi uygun fiyatlı tarifelerle cezbedip avlamaya çalışırlar. Eğer tuzağa düşmüşseniz birkaç ay sonra zamlı tarifeyi size geçirirler. Zam haberini ise önceden karınca yazısıyla faturanın uzak bir köşesine yazarak sorumluluktan kurtulurlar. Bu zam haberini çoğu abone görmediği için sonraki ay tatsız bir sürprizle karşılaşır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Aralık 2023; 22:55:8 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Aradım hayırdır bu ücret neyin nesi dedim . Arıza bina içi tesisatta kaynaklanıyormuş onun ücreti dediler. Bak hele