Şimdi Ara

Millenicom Bağlantı ve Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,


    Ispartadayım, TT altyapısıyla Millenicom kullanıyoruz.

    Normalde aldığımız hız 35mbps. Halihazırda Huawei modem kullanıyorduk ancak WiFi kalitesi düşünce yanına bir TP-Link router ekledim. Dağıtıcıdan mı altyapıdan mı olduğunu bilmediğim şekilde ara ara İnternet kesiliyor veya hız aşırı düşüyor. Genelde aynı saatlerde oluyor gibi geldi.

    Ben de anlık gazla gidip ASUS DSL-AC750 sipariş ettim. Başta her şey mükemmeldi. Ancak bir süre sonra İnternet resmen öldü. Işıklar yanıyor ama hiçbir şeyi açamıyoruz. Birkaç kez sıfırlayıp tekrar kurdum. Nafile. Sonra ufak bir araştırma yaptım. Millenicom-Asus bazlı çok fazla sıkıntı yaşanmış.


    Sorunun ne olduğunu bilmediğim için güvendiğim bir modemle kesinti sorununu test etmek istiyorum. Özellikle millenicom için maks 450₺ bandında öneriniz var mı?


    Şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iss nin modem markasına göre sıkıntı yaşaması olası değil bence iss sizden bağlantı için belli ayarları ister bunlar kullanıcı adı şifre ve vlan id=35 olucak şekilde ayarlanınca hangi modem olursa olsun internete girer hat değerlerinizde sıkıntı olabilir istiyosanız atın bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dediğiniz olay dslam kaynaklı olabilir bazı dslam cihazları(modeminizle eşleşip internet sağlayan tt tarafındaki cihaz) mediatek işlemcili modemlerler ile iyi çalışırken brodcam işlemcili modemlerle sıkıntı çıkırabiliyor yada tam terside olabilir ama iss ile alakalı hız düşümüde olabilir issler bazen yoğunluğu kaldıramıyınca hız düşümü yaşayabiliyor özellikle akşam 8 gibi oluyormuş forumda bir çok kişi şikayetçiydi bu konudan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djdy -- 25 Mart 2021; 23:38:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.