Şimdi Ara

Millenicom 2 ayda yaşadıklarım ( geçtiğim icin cok pişmanım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6 sene Turkcell Superonline fiber kullandım
    Değişilik olsun zAten ayni alt yapı var dedim İptal ettim bunlara geçtim.
    Abonelik zAten 10 gün sürdü
    Bana taahhütsüz prestige kampanyası var dediler kabul ettim sonra yan çizdiler öyle olmaz böyle olur 24 ay taahhüt verin size 1 ay bedava Bende mecbur kabul ettim
    Kuruluma geldiler modem arızalı çıktı başkan modem geldi huwaie nin modemi
    Sorunlar Bundan sonra başladı zaten
    Odadan dışarı çıkıyorsun internet çat diye kopuyor
    Odaya geliyorum internet var görünüyor ama hiç Birsey yapamıyorsun bağlantı yok en basit sahibinden.coma bile girmiyor mobil uygulama
    Müşteri hizmetlerini aradım defalarca eve servis gelecek dediler gelmedi
    En son bugun iptal icin aradım 2 aylık aboneyim 800 tl iptal parası istediler
    Yanı acayip pişman oldum sorunun çözülmedi ilgilenen yok
    Adim gibi Emin’im eve servis Falan da gelmeyecek
    Geçecek Kişiler varsa iyi düşünsünler ben çok pişmanım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gelen cevap

    @cihanair Merhaba, modemi kapatıp açarak tekrar kontrol etmenizi, sorunun devam etmesi durumunda tarafımıza 0850 333 0 333 numaralı hattan ulaşmanızı rica ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Maalesef zaman zaman forumda alternatif ISS'lere yönelik ciddi yönlendirmelerle karşılaşıyoruz. 3 kuruş fark için şöyle iyi böyle kalite, aynı altyapı, aynı cihaz falan feşmekan diye bir de ballandıra ballandıra anlatıp insanların kanına giriyorlar. Bir ara Türknet furyası vardı sonra Vodafone'a sardılar, şimdi de Millenicom'a sardılar. 3 kuruş için riske girmeye değmez tarzında yorum ve ikazlara bile acayip tepki gösteren bu tiplere kanıp huzurunu ve rahatını bozan çok kişi var sizin gibi. Büyük geçmiş olsun diyorum. 800tl taahhüt bozma cezası baya yüksek 2 ay için ama sözleşmeye yerleştirdikleri maddeleri hesaplayınca genelde böyle yüksek faturalar çıkıyor. O nedenle taahhüt bozmak zorunda kalmayacağınız kaliteli hizmet veren bir ISS seçmek gerekiyor. Evinizdeki altyapı SoL ise başka ISS aramanıza da gerek yok. Bakın 3 kuruş kar edeceğim diye kulaktan dolma sözlerle ISS değiştirdiniz, hem doğru dürüst hizmet alamadınız hem de baya bir zarar yaptınız. Hiç kıpırdamayıp uygun teklif alma yöntemlerini deneseydiniz hem 800tl'niz cebinizde kalacak hem de gereksiz stres ve üzüntü yaşamamış olacaktınız. Kalite için fazla para vermeyi baştan kabullenip kaliteli ISS'lerin birini seçmeniz en mantıklı yol olacaktır.




  • çok geçmiş olsun,taahhütsüz bir pakete geçseydiniz keşke.
  • Sorun modemde yine arayin degistirsinler internetle alakali problem yasiyormusunuz bu onemli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56K MODEM lerden beri internet kullanırım. ttnet, fixnet, kobikom,netspeed, millenicom denediğim kullandığım operatörler. işin türkçesi hepsi ttnet omurgasında en azından ikamet ettiğim ilçede farklı omurga altyapı yok. fix neti senelerdir kullanıyorum. bi ara bırakmıştım kobikom denedim ilişkimiz pek ilerlemedi elektrik alamadım diyeyim. Netspeed bana ilk leri yaşatan bir firma hiç unutamam konusunuda açmıştım ( sınırsız deyip çok dosya çekiyorsun tek taraflı sözleşmeyi iptal etmekle tehdit :D ) millenicom bi 6 aydır kullanıyorum. CGN kullanıyor bazen 19- 22 saatleri arasında down 15-90 mb arası farklılık gösteriyor. ( maşallah şu sıralar yok ) ama problem değil. Neden olsun 70 tl veriyorum :D neden problem edeyim. ttnet de 360 kobikomda 450 tl verdim hiç sıkıntı etmiyorum. 93-97 arası test sonucu ping 11 - 13 arası sınır yok. daha ne olsun aşağıda vursan yukarıda vursan 70 tl veriyorum. Okuyorum forumda bir çok kişi operatörlerden bahsediyor kimi iyi kimi kötü. Burda asıl öenmli olan faktör altyapı. birincisi evinize kadar gelen ikincisi ankastre den modeme kadar giden alt yapı. Bu altyapı iyiyse sıkıntı olmaz. Nokta . Ha burda arkadaşın bahsettiği gibi modem arızalı çıkar teknik servis gelkir gelmez vs. bunlar istisnadır. Ama genel olarak netspeed, millenicom, fixnet, fly internet, orbit mi ne o hepsi perakendeci arkadaşlar toptancı değil. O yüzden o firma iyi bu firma iyi değil hangisinin fiyatı uygun ve uygun kampanyası varsa ona geçin. Bu kadar basit. Sonuçta hepsi perakendeci. He altyapınız Turknet sağlıyorsa turknete geçmemek afedersiniz ama ahmaklık olur :D buda inkar edilemez gerçek. Hepinize saygılar sevgiler sunarım. Sürç-i lisan etti isem affola.




  • Aynen binanıza gelen altyapı veya altyapılar kime aitse doğrudan ondan hizmet alın kafanız ağrımasın. Perakendecilerin al birini vur ötekine aralarında hiçbir fark yok ve sistem üzerinde kontrolleri de yok. CGN'den ancak TTNet ve SoL'de bulunan Platin paketlerle çıkabilirsiniz. SoL'de 35 mbps sınırsızdan itibaren platin paketler başlıyor. TTNet'i tam bilmiyorumancak o da benzerdir. Sınırsız derken taahhütlü olup da AKN'li tarifeleri sınırsız alanlardan bahsetmiyorum, gerçek sınırsız olan tarifeler. SoL'de 35mbps kullanıyorum TV+ Aile + 300 dakika ev telefonu ve 35mbps gerçek sınırsız maliyetim 89tl. Şimdiye kadar CGN'ye girdiğimi görmedim. Nadiren 10'lu IP gelebiliyor, router'i kapatıp açınca normal IP'ye dönüyor hemen. Ping 1-3ms arası değişiyor. Binamda KabloNet ve SoL altyapısı var. TTNet'in bakır altyapısı da var ayrıca. SoL gelene kadar Kablonet kullanıyordum, SoL fiberi eve kadar döşeyince SoL'den hizmet almaya başladım. Aldığım hizmetleri bu fiyata verebilecek ISS daha görmedim, merdiven altı ISS'ler de dahil olmak üzere. Platin paketlerin telefonlarda olduğu gibi hizmet ve kalite üstünlüğü de var. İnternet hızım yurtdışı fiziksel dosya aktarımlarıyla yapılan ölçümler dahil 34mbps altına düşmüyor. Hizmet kalitesi konusunda KabloNet de çok iyidir. Gecenin bir yarısında bir sorun bildirin en geç ertesi gün öğlene kadar ekip kapınızda oluyor. Bu, hem SoL hem de KabloNet için geçerli. Sonuç olarak binanıza gelen altyapı sahibinden ve mümkünse platin/premium her neyse o tarifelerden hizmet alın. Sırtınız yere gelmez.




  • CGN'den kurtulmayla ilgili soru soran arkadaşlar var özelden. Özel mesaj yazamıyorum illa telefonunu ver diyor donanım haber ben de vermiyorum. CGN'den kurtulmanın yolunu net olarak mesajımda yazmıştım zaten. Platin paketlere geçin ya da 25tl verip statik IP alın ya da güvenli interneti etkinleştirin. 3 yöntemin dışında garantili CGN'den kurtulma imkanı yok.
  • Yeni gelişme


    Böyle Rezil bir firma olamaz ya
    ‭0 (850) 201 22 62‬ Nolu telefondan arandım bugun Superonline arıyorum eve gelicez arıza icin dediler
    Bende akşam 6’da evde oluyorum o zaman gelin dedim
    Neyse az önce superon line dan geldiler adam modeme baktı evet abı bu modemler sorunlu dedi değişim yapalım
    Bir yeri aradı siz d Smart abonesiniz ben Birsey yapamam dedi
    Değilim dedim ama nafile
    Değişim yapmadı modemi de iyice bozdu gitti
    Param ne güzel Rezil oluyorum görüyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 7 Mart 2019; 8:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgalaksiye gecin kardesim efsane iss

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukvtec

    çok geçmiş olsun,taahhütsüz bir pakete geçseydiniz keşke.
    Öyle yapmıştım ama uckagitci bunlar bir kılıf buldular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Öyle yapmıştım ama uckagitci bunlar bir kılıf buldular

    Alıntıları Göster
    sırf bir ay bedava internet kullanmak için kodunu verebilmek için milleniyi övenler neredeler acaba?
  • Paranız ile rezil olduğunuz başka bir rezil firma bulamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 11 Mart 2019; 21:48:47 >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    iyi diyorsunuz da ttnet 16mbit adsl için 81 tl istiyor. Hem 12 mbit zor veriyor günde 10 kere den fazla kopuyor. Başka alt yapıda yok.

    Neden kalkıp 81 tl vereyim. Netspeed e taşımak istiyorum. Öyle de kopuyor boylede kopar en azından 56 tl veririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkusuzkahraman86

    iyi diyorsunuz da ttnet 16mbit adsl için 81 tl istiyor. Hem 12 mbit zor veriyor günde 10 kere den fazla kopuyor. Başka alt yapıda yok.

    Neden kalkıp 81 tl vereyim. Netspeed e taşımak istiyorum. Öyle de kopuyor boylede kopar en azından 56 tl veririm.
    Zaten sadece bakır kablo seçeneği olanlar için çok fazla imkan yok. Benim kastım SoL veya Vodafone fiber altyapısına sahip olanlar. Ancak sizin yerinizde olsam yine de altyapı sahibinden şaşmam. E25tl fark çok uçuk bir fark değil. Özellikle Turk Telekom kendi müşteri olmayanı çok fazla önemsemiyor. Küçük firmaların ellerindeki IPv4 sayısı çok sınırlı olduğundan bu tür firmalarda CGN'ye girme şansınız son derece yüksek. Herhangi bir arıza durumunda el elin merkebini türkü çığırarak ararmış konseptinin dayanılmaz hafifliği sizi karşılıyor. Ama ben 25tl az vereyim strese ve saçlarımın dökülmesini ve beyazlamasını umursamam diyorsanız siz bilirsiniz. Sizin koşullarınızı bilmem mümkün değil, ben kendi koşullarıma göree değerlendiriyorum.




  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom cgn nin ilk yapanı. 2senedir cgn var port yönlendirme yapılmıyor.
    8senedir telekomdan hizmet alıyorum 2senesi iyi sonrası eh işte ile gecti artık değişim zamanı.
    25 tl yi az bir para gormeyin sigara içki kullanmayan biri olarak 2.5 saatlik yevmiyem yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzkahraman86 -- 12 Mart 2019; 8:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkusuzkahraman86 K kullanıcısına yanıt
    CGN'yi önce IP sayıları yeterli olmadığından merdiven altı firmalar başlattı. Sonrasında TT ve SoL dahil yayıldı. TT Prime paketlerde, SoL ise Platin paketlerde CGN hiçbir şekilde uygulamıyor. Diğer tarifelerde ise biraz şansa ve beölgeye bağlı olarak CGN'ye giriyor veya girmiyorsunuz. Yaklaşık 35 yıldır çevirmeli ağlardan bu yana evimde hiç internetim eksik olmadı, Hiç CGN'ye denk gelmedim, biraz şans biraz da iyi tarife seçimi diyelim. Bir defa KabloNet'te iken bir günde 10 defa IP değiştirtince fazla abartın ikazı olarak yarım günlük falan bir CGN deneyiyim olmuştu. Sonra tekrar normal IP vermişlerdi. Çoğu ISP IP'leri bölgesel olarak tahsis ediyor. O nedenle bulunduğunuz bölge CGN ile tanışıp tanışmayacağınızla ilgili önemli etken.

    Maddi imkanlarınızı bilmem imkansız. 25tl'yi 30'a bölerseniz günlük 1tl bile etmiyor ancak şartlanızı bilemediğim için o konuda bir zorunluluk varsa saygı duyarım. Bizim burada paylaşmaya çalıştığımız fikirler genel ve ideal olması gerekenler. Bir evde internet bağlantısı eskiden lüks yani olmasa da yaşanır kategorisindeydi ancak günümüzde olmazsa olmazlar arasına girdi. Hatta beslenmeden sonra hayatımızdaki en önemli şeylerden biri oldu. Barınma, Beslenme ve İnternet için para öderken paranızla alabileceğinizin en iyisini almanız sağlıklı yaşam için gerekli.




  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Ben ilk ip adresimin 100 lu bir sayı ile başlayıp port yönlendirmesi yapamadigimi keşfedip internette arama yaptığımda tek.tuk yazılar vardı TTNet yeterli ip adresini bulamadığı için cgn sistemine geçiyor diye. Başka firmalar.icin sikeyet bildiren yoktu. Hatta daha sonra turknet konusunda biri yazmıştı bu durumu MH Telekom kaynaklı dedi demişti.

    Daha sonra bu durum çoğaldı çoğaldı.

    Suanki aldığım internet hizmeti zAten kötü stabil değil. Fazladan 25 tl veripte hala bu rezillige destek olmak istemem. Az veririm yine rezillik yaşarım ama en azından fazla para vermiş olmam içime oturmaz.

    Sizinde maddi yapinizi bilmem mümkün değil. Ancak 25 tl yi küçümsemek.ile gelir duzeyinizin yüksek olduğu kanaatindeyim. Bugun bir asgarî ücretlinin günlugu 60tl gibi bir rakama denk geliyor. Bu az dediğiniz 25 tl asgarî ücretli birinin günlüğünün %40 i .

    Benim içinde 3te 1 i ve bunu yatırım özürlü firmaya artık kaptirmam. Nacizane fikirlerinize saygı duyarım fakat suanki ekonomik durumda 25 tl gibilerde parayı küçümsemekte pek doğru değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • korkusuzkahraman86 K kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış ifade etmişim o nedenle tam anlaşamıyoruz. Burada olay parayı küçümsemek değil (bu arada tecrübeyle sabittir, zenginin parası daha kıymetlidir), alacağınız hizmetin önemine binaen bu parayı gözden çıkarma gerekliliği. Ama siz zaten sonuçta bulunduğunuz bölge itibarıyla bu parayı versem de bir fark olmayacak diyorsanız tabi ki sizin kararınız ve saygı duyarım.
    Bu arada ilk CGN vakaları merdiven altı firmalarda başladı ancak kullanıcı sayısı ve yaygınlığı nedeniyle bu durumu ilk fark edenler doğal olarak TTNet kullanıcıları oldu.
  • Çok yazım çooook millenicom pişmanlıktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.