Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
29
Favori
469.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MİLLENİCOM 1 AY BEDAVA İNTERNET SIFIR KOD: CFE6DC9D


    Millenicom'a üye olacak arkadaşlar aşağıda yer alan davet kodunu kayıt sırasında söyleyerek BEDAVA 1 AY İNTERNET hakkı kazanacaksınız.

    KOD HİÇ KULLANILMADI.

    Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

    Fatura ödemelerimi düzenli yapıyorum.


    DAVET KODU : CFE6DC9D


    DAVET İSMİ : OSMAN AKINCI


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türktelekom alt yapısı üzerinden 500 ve 1000 paketleri ne zaman açıklayacaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyiragongo

    2gündür bu sorunla cebelleşiyorum. Aslında bir yılı biraz aşkın bir süredir kullanıyorum. Hatta ilk başlarda taahhütsüz kullandıktan sonra güvenip taahhüt verdim. Fakat bu sorun biraz canımı sıktı açıkçası. Çünkü bu şekilde kablolu veya kablosuz çok fazla kopma yaşıyorum.


    Dün akşam oyun oynalım dedik arkadaşlarla. Discord dahi zor açılıyor. Açılması çok uzun sürüyor, sanırm açılışta upload işlemleri oluyor ondan sonra düzgün devam ediyor gerçi sesim filan da gidiyor onda da bir upload işlemi vardır diye tahmin ediyorum.

    Apex legends oynayacaktık bu arada ama girebilmek ne mümkün. Sürekli offline oluyorum serverdan atıyor.


    Bunların dışında hız testini yapacağım zaman server arıyor ve bulması çok uzun sürüyor hatta telefondan yapmaya kalktığım zaman bağlantı kopuyor hız testi dahi yapamıyorum, telefondan youtube uygulamasına girerken yine inanılmaz bekliyorum bazen hiç açılmıyor. Hatta bazen whatsapp bile açılmıyor. TV tamamen pert. Netflix, Prime, Disney hepsi bağlantı hatası veriyor ve giremiyorum.


    Sorun anladığım kadarıyla ara ara yaşanan uploadlardaki kopma. Ben de buraya yazmak istedim herkesin bilgilenmesi açısından. Süreçle ilgili bilgi vermeye devam edeceğim. Umarım üzmez millenicom çünkü memnundum açıkçası bugüne kadar ve türktelekom'dan gerçekten nefret ediyorum. Altyapı yine türktelekom'un ama kullanmak ve geçmeyi inanın zerre istemiyorum.


    Son olarak şimdiye kadar uzaktan müdahalelerle destek sağladılar ama ne yazık ki hiç işe yaramadı. Sorun devam ederse teknik ekip yönlendirireceklerini söylediler. devamında olacakları tekrar yazacağım. Şimdilik bu kadar.


    Edit: Bu mesajı gönderirken bile zorlandım.

    Bende tam bunu yazmaya gelecektim aynı sorunu 2 gündür bende yaşıyorum upload yok internet var ama yok lanet okuyorum iki gündür kayıtlara bile bakmadan kapatıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Açıkçası geçmeyi düşünenler varsa millenicom’un bu sürece yaklaşımını takip etsin ona göre geçsin. Ben düzene kadar her gün buraya yazmaya devam edeceğim. Son olarak sorunun Millenicom’un diğer serverlere bağlantısında sorun olduğunu düşünüyorum ve upload 0.0mb çıkıyor. Teknik bilgim yok. Millenicom’un kendi hız testinde sorunsuz çalışması diğer hız testlerinde serverlara bağlanamamasından çıkarım yapıyorum. Ayrıca discord, oyun gibi server bağlantısı isteyen uygulamalara da çok zor giriş yapılıyor ve kopmalar oluyor.

    1 yıldan fazla süredir kullanıp sorun yaşamadığım işin şans tanıyorum ama arıza durumlarında nasıl ve ne kadar sürede çözecekleri de önemli.

    Bulunduğum bölgede hücresel veri kullanmam da sıkıntı çünkü sinyal zayıf. Evde internet stabil olmayınca bugün Zoom üzerinden yapacağım görüşmeleri güçlükle yaptım.

    Hala umudum var umarım yarın bu sorunla uyanmam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyiragongo

    Açıkçası geçmeyi düşünenler varsa millenicom’un bu sürece yaklaşımını takip etsin ona göre geçsin. Ben düzene kadar her gün buraya yazmaya devam edeceğim. Son olarak sorunun Millenicom’un diğer serverlere bağlantısında sorun olduğunu düşünüyorum ve upload 0.0mb çıkıyor. Teknik bilgim yok. Millenicom’un kendi hız testinde sorunsuz çalışması diğer hız testlerinde serverlara bağlanamamasından çıkarım yapıyorum. Ayrıca discord, oyun gibi server bağlantısı isteyen uygulamalara da çok zor giriş yapılıyor ve kopmalar oluyor.

    1 yıldan fazla süredir kullanıp sorun yaşamadığım işin şans tanıyorum ama arıza durumlarında nasıl ve ne kadar sürede çözecekleri de önemli.

    Bulunduğum bölgede hücresel veri kullanmam da sıkıntı çünkü sinyal zayıf. Evde internet stabil olmayınca bugün Zoom üzerinden yapacağım görüşmeleri güçlükle yaptım.

    Hala umudum var umarım yarın bu sorunla uyanmam.

    Aynen hocam umarım iki gündür saç yoldurtacak düzeye geldi bu sorun akşam 5. kaydım kapandı mh aradım şimdi de bölgede genel sorun var çalışılıyor deniliyor bakalım sabah düzelecek mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Millenicom hic bir zaman düzgün olmadı maalesef bu kadar abonesi olup hic yatırım yapmayan mevcut sorunları çözmek yerine daha da sorunları artan berbat bir iss haline geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Köydeki müstakil evim santrale 200 metre civarında. Kablolar telekom tarafından modeme kadar 20 gün önce yeni çekildi. Modem zayıflama 4.9db, snr margin 15db, modem kavuştuğu hız 99999/8192, crc hatası 0. Yani hat tertemiz. Lakin ne yaparsak yapalım hız testlerinde kablolu kablosuz 20-25mbps geçemiyorum, indirme hızımda maks 2mb/sn görüp ardından düşüşe geçiyor… Santral Asus modemde gördüğüm Lantiq ve santralin üstünde çanak anten var. Acaba bu sorun nasıl çözülür nedir ne değildir fikir beyan edebilecek var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımız daha yazmıştı onunla özelden konuştuk o İstanbul’da. Ben trakyadayım. Ne kadarlık bir bölgede bu sorun acaba? Herkeste aynı sürelerde başlaması genel bir sorun olduğunu gösteriyor umarım hızlı bir şekilde çözülür. Çünkü 100mb internetle sefil oldum ben de saç baş yoluyorum haftasonu rezil oldu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyiragongo

    Bir arkadaşımız daha yazmıştı onunla özelden konuştuk o İstanbul’da. Ben trakyadayım. Ne kadarlık bir bölgede bu sorun acaba? Herkeste aynı sürelerde başlaması genel bir sorun olduğunu gösteriyor umarım hızlı bir şekilde çözülür. Çünkü 100mb internetle sefil oldum ben de saç baş yoluyorum haftasonu rezil oldu.

    Hocam sabah millenicomu aradım modeme güncelleme yaptılar sorun düzeldi sonra da tt ekibinden aradılar biraz konuştuk onlar da teyit etti dün genel arıza olduğu için bu sorunu yaşadığım söylendi yani kısacası hafta sonu yaşadığım upload sorunu (down da düşüktü) düzeldi tamamen umarım sizin sorun da düzelmiştir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Konu hakkında henüz bir gelişme söz konusu değildir.
  • Merhaba, İsim, soyisim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
    Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • Selamlar, aynı sorunu bende yaşıyorum. Download gerektiren yerlerde hiçbir problem yaşamıyorum fakat upload gerektiren bir işlem gerçekleştirmeye çalıştığımda sorun yaşıyorum. Bende cumadan beri var problem. Dünden beri 3 kez kayıt oluşturdum fakat sonuç alamadım.

  • SigmaTR S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İsim, soyisim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
    Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • Sizin adınıza sevindim. Ben beklemedeyim herhangi bir işlem yapmadılar henüz. Şu an daha iyi bağlantı ama buraya daha sonra bir video ekleyeceğim. Hız testinde upload kısmına gelince sanki lag varmış gibi kesik kesik değer veriyor. Upload hızını ölçerken takılma oluyor ilginç bir şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyiragongo

    Sizin adınıza sevindim. Ben beklemedeyim herhangi bir işlem yapmadılar henüz. Şu an daha iyi bağlantı ama buraya daha sonra bir video ekleyeceğim. Hız testinde upload kısmına gelince sanki lag varmış gibi kesik kesik değer veriyor. Upload hızını ölçerken takılma oluyor ilginç bir şekilde.

    Teşekkür ederim gerçekten insana saç baş yolduruyorlar bir de internet arıza kaydı için mh bağlanmak için modemi tamamen kapatın hocam ben o yolla ancak eve ekip gönderimi sağlayabildim gerçi onlar da gelmeden sorun çözüldü ama sizde işe yarayabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MİLLENİCOM 1 AY BEDAVA İNTERNET KODU (2022 güncel kod)
    Millenicom'a yeni üye olacak arkadaşlar var ise aşağıda yer alan davet kodunu kayıt sırasında söyleyerek

    BEDAVA 1 AY İNTERNET hakkı kazanacaksınız.
    Güncel Kod bugün itibariyle edindim
    DAVET KODU :;
    1 AY UCRETSIZ internet hediye
    Kampanya indirim kodu D68A03DD.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim sorunum hala devam etmekte ben de en kısa sürede çözüm bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım artık farklı bir şekilde konuşmam gerekiyor. Millenicom'a geçecek kişiler 4 gün belki daha fazla internetsiz kalmayı, sorun olursa çözümsüzlüğü göze alıp ona göre geçsinler. Sürekli kayıt açılıyor ama durumda bir değişiklik hala yok. Buradaki temsilci arkadaş yardımcı olacağını söyledi ne kadar ilgilendi ne yaptı bilmiyorum ama hala benim internetim rezalet durumda. 100mb fiber internetle ben bu durumu kabul etmiyorum. Bir kredisi vardı ama onu tüketti artık millenicom.

    İnternetin elektrik, su gibi olduğu bir dönemde 4 gün ya da daha fazla internetsiz kalmaya razıysanız buyrun geçin.

    Süreçle ilgili buraya yazacağımı daha önce de belirtmiştim. Sorun çözülene kadar da yazmaya devam edeceğim. Ona göre geçecek olanlar kararını verirler artık.


    Ekleme yapayım istedim. Sağ olsunlar düzeleceği yerde daha da kötüleşiyor internet. Çıldıracağım gerçekten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyiragongo -- 25 Temmuz 2022; 21:27:35 >




  • Napim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.