|
1000 TL İNDİRİM KESİN GARANTİLİ KOD bu benim yeni kodumdur sürekli günceldir ve güncelliyorum Kodu kullanacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim. EYLÜL 2026 TARİHİ İTİBARİ İLE GÜNCELDİR HALEN GÜNCELDİR, VE BU KODU KİMSE KULLANMADI YENİ EKLEDİM... Garantili ve güncel 1000 TL indirim REFERANS KODU Referans Kodum : CC B1 11 C6 Kodlaması : CEYHAN-CEYHAN BURSA-BİR BİR-BİR CEYHAN- ALTI KOD GÜNCELDİR. İnternetiniz aktif olup 15. gününü tamamladığında ilk aydan itibaren her ikimize de 10 ay boyunca aylık 100'er TL indirim tanımlanır. Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz. Ad Soyad: MAHMUT Ö. Faturalarım otomatik ödemededir.
Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 1000 TL İNDİRİMİ 10 ay gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Arkadasinizi Millenicom'a getirin, her arkadasiniz icin SİZDE toplam 1000TL indirimli internet firsatindan yararlanin! SENDE BU KODU KULLANDIKTAN SONRA KULLANMAYA BAŞLAYINCA, SENDE KOD AL BURDAN PAYLAŞ SENDE FAYDALAN... TEŞEKKÜRLER... |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler