Şimdi Ara

MİLAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başarılardan sonra eşik atlama seviyesine geldik,2000 senesinde yaptığımız hataları yapmamalı jardel gibi yanlış transferler yapmamalıyız genc,kalıtesı bellı futbolculara parayı akıtsınlar yeterki bız karsılarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 senesinde bizim hatamızdan ziyade bizi satan adamlar vardı...
    Ayrıca Jardel gibi bir adam şimdi olsun yine alınır.
  • Herif leblebi gibi gol atıyodu, nesi yanlıştı ? anca gönderilme şekli yanlış denilebilir.
  • Jardel gibi yanlış transfer mi ? Başka bir ortamda böyle söyleme seni döverler

Biri 93 doğumlu bu kardeşimize Jardel'i anlatsın. Neden gitmek zorunda kaldığını da yazsın ki bir daha böyle komik yorumlar yazmasın.
  • misal Jardel şuan Burak'ın yerinde olsaydı ligi 45-50 golle kapatırdı. Jardel in neresi yanlış trasfermiş acaba. adam gol makinesiydi. leblebi gibi gol atan adam.
  • Jardel i başkası ile karıştırdın galiba.
  • 11 genç adamla başarı yakalanamaz. takımda drogba gibi liderlik yapacak, sorumluluk alacak, maç kurtaracak oyunculara da ihtiyaç var; 35 yaşında olsa bile. gençlerin sırtına bir anda sorumluluk yüklerseniz altında ezilirler; onlara baskı altında kalmadan kendilerini rahatça gösterebilecekleri ortam sağlamalısınız. semih ujfa'nın yanında parladı, danny'nin yanında ise eleştirildi; çünkü arkasında hatalarını düzeltecek birisi yoktu. bir gün arkada duran adam semih olacak.
  • Jardel? Kötü?
  • Bu Jardel Benfica'nın stoperi olan değil kardeş.
  • Jardel mükemmel bir golcüydü. Eşinin hayatı yüzünden medya çok baskı yaptı ve adamı gönderttiler.
    Eğer Jardel bizde kalsaydı 10 yıl gol sıkıntısı çekmezdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Jardel gibi yanlış transfer mi ? Başka bir ortamda böyle söyleme seni döverler

Biri 93 doğumlu bu kardeşimize Jardel'i anlatsın. Neden gitmek zorunda kaldığını da yazsın ki bir daha böyle komik yorumlar yazmasın.

bende jardele kötü futbolcu mu dedim süper kupa maçında attığı 2 gol olağan üstü,ben maddi açıdan yanlış transfer dedim,13 sene önce aldık şu anda hala türkiyenin en pahalı transferi,1 sene 10 milyon zarar ederek sportınge gonderdık
  • Adam jardele kotu dedi

Kardes yasini belli etme bari.jardele kotu diyen , yanlis transfer diyen ya kordur ya da o zamanlar 3/4 yaslarindadir.

Yukarida arkadasin ddii gibi disarida soylersen doverler seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen Jardel i ne sandın
    Bu arada farkettim de sezon sonu Jackson Martinez gelebilir,eğer gelirse o da Jardel gibi;
    27 yaşında,Porto'dan gelecek Güney Amerikalı bir futbolcu.Kaderleri benzemesin
  • Süper mariooo jardeeel
  • gol makinası jardel; gremio da 73 maçta 67 gol, porto da 125 maçta 130, gs da 43 maçta 34, lizbon da 49 maçta 53 gol atmış.

jardel porto da 4 sene üst üste gol kralı olurken, sonuncusu 2002 de olmak üzere toplam 3 kez avrupa gol kralı oldu.

• jardel, şu anki falcao'nun biraz daha az koşanıydı. efsanedir benim için. çocukluğum sokakta top oynarken kendimi jardel gibi hayal etmekle geçti be. süüüüüüüüpeeeeer maaaaarryooooooo jaaaaaardeeeeeeeeeel tezahuratları unutulur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

jardel, şu anki falcao'nun biraz daha az koşanıydı.

haklısın hocam yanlız ikisi arasındaki çok ilginç bir fark hep kafamu kurcalar.

şimdi bu jardel koşmaz kös kös beklerdi ama nasıl oluyosa artık (yani nasıl pozsiyon alıyosa) top bi şekilde onu bulur ve gol olurdu. yani izlerken inanılmaz gamsız bir aptal gibi görünür ama löp löp döşerdi golleri.

günümüzde falcao ve onun bigi bazı forvetler ise yine topu alıp gol yapıyolar ama adamlar topu alabilmek için bi taraflarını yırtıyomuş gibi görünüyolar. yanlış anlaşılmasın yeteneksizler demiyorum, ama bakıyorum falcao sürekli yer değiştiriyo sürekli geridekilerle haberleşiyo, pas gelirken kendini yırtıyo topu alabilmek için, adam mücadele ediyo. ama jardel tüm bunları sanki hiç kendini kasmadan yapabiliyodu mu diyim işte tam anlatamadım ama ikisini de izleyen anlamıştır muhtemelen. jardel farklıydı ya.

• jardel'in gönderilme sebebi Faruk Süren'in kulupten alacağını tahsil edebilmesi adına gönderildi. hatırlarsanız bir miktar ve 3 futbolcu verildi. 3 futbolcu da çöp çıktı.
  • jardel gibisi hala gelmedi,o donem efsaneydi adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1993

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Jardel gibi yanlış transfer mi ? Başka bir ortamda böyle söyleme seni döverler

bende jardele kötü futbolcu mu dedim süper kupa maçında attığı 2 gol olağan üstü,ben maddi açıdan yanlış transfer dedim,13 sene önce aldık şu anda hala türkiyenin en pahalı transferi,1 sene 10 milyon zarar ederek sportınge gonderdık

Jardel 16 milyon dolara alındı. 5.8 milyon dolar + 3 futbolcu karşılığında satıldı. Adamı zorla satmak zorunda kaldılar iyice bir araştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.