Şimdi Ara

Milano'ya yakın yerler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mayıs sonu Milano dan başlayacak 10 günlük bir gezi planlıyoruz. Yakın ve görülmesi gereken yerler hakkında fikir istiyorum sizlerden. (Yakın derken uçak ile 1 saatlik mesafeler uygundur) (Bologna, Venedik, Piza, Roma, Viyana, Bratislava, Münih, Stuttgart hariç. Oraları gezdim )
    Şimdiden teşekkür ederim.



  • milanodan 1 saatte italyanın her yerine gidebilirsiniz. konu hakkında zibilyon tane blog var. arabayla floransaya geçebilirsin, aslında gezilmesi gereken yerleri gezmişsiniz az çok.
  • Floransayı da gezdim hocam
  • Uçakla bir saatlik mesafe dediğinizde gezilecek birçok seçenek var. Eğer Milano'ya çok yakın olsun derseniz, araç kiralama şansınız da varsa Milano'nun kuzeyinde Como Gölü, doğusunda Bergamo, Brescia, Verona şehirleri ve Garda Gölü gezilebilir. Sonra tekrar Milano'ya dönersiniz Milano'yu gezersiniz. Y,ne araç kiralayıp Torino ya da Genoa üzerinden Monaco, Nice, Cannes, St.Tropez, Toulon şehirlerini kapsayan Güney Fransa turu yapabilirsiniz. Bu bölge de 4-5 gününüzü alacaktır.
    Araç kiralama durumunda 3. bir seçenek İsviçre olabilir. Tarihsel açıdan pek bir cazibesi olmasa da mükemmel bir doğası var.

    Araç kiralayamayız derseniz Ryanair, Wizzair gibi düşük maliyetli havayolu firmalarının Milano'dan 1 ila 1,5 saat mesafede Paris, Prag, Budapeşte, Bratislava şehirlerine ucuz uçuşları var. Paris bir seçenek olabilir. Milano'dan Orta Avrupa'ya uçakla gidip trenle ya da otobüsle Budapeşte, Viyana, Prag, Bratislava turu yapabilirsiniz.

    Uçakların ucuz olması sorun değil maddi gücümüz var diyorsanız zaten Milano Avrupa havayolu trafiğinin merkezlerinden biri. 1 saatlik mesafede gidilebilecek onlarca seçenek var.




  • Sehir bilmemde milanoya como golu cok yakin. Ziyaret edilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paris prag viyana bratislavayı da gezdim hocam. Teşekkür ederim ilginize. Gezecek yer kalmamış neredeyse .
    Araba kiralamak istemiyoruz. Galiba ya monaco meraktan ya da budapeşteyi görmedim orası olacak. Çok sağolun. Lubliyana da olabilir gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turumuzu Milano-Kopenag-Budapeşte olarak planladık. Budapeşteden de tekrar Bratislava yapılabilir otobüsle, güzel şirin memleket tekrar görülebilir, hem orada ucuza et yeniyor ne de olsa
    Milano Kopenag 23 Euro, kopenag Budapeşte 30 Euro Ryanair ile. Daha ne olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xbagci

    Turumuzu Milano-Kopenag-Budapeşte olarak planladık. Budapeşteden de tekrar Bratislava yapılabilir otobüsle, güzel şirin memleket tekrar görülebilir, hem orada ucuza et yeniyor ne de olsa
    Milano Kopenag 23 Euro, kopenag Budapeşte 30 Euro Ryanair ile. Daha ne olsun

    İyi eğlenceler. Daha önce Ryanair'le tecrübeniz vardır diye tahmin ediyorum. Check-in ve bagaj konusundaki kuralları biliyorsunuzdur sanırım.
  • Ryanair,easyjet,germanwings hepsi ile uçtum hocam. Uyarı için teşekkürler
    Benim avantajım şu; kardeşim Almanya da. Önce onun yanına gidiyorum oradan sırt çantası ile çıkıyoruz turlara Sonra tekrar almamaya donuyoruz oradan dönüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer sormaya değil de sanki hava atmaya gelmiş gibi gördüm sizi...
  • Öyle gibi görunmekle beraber asla öyle bir durum yok. çünkü artık fikir almak zorundayım, zira yukarıda bir arkadaşımızın söylediği zilyon tane sitenin önerdiği her yere gittim Netekim Bratislava ya ikinci seferim olacak. Artık kıyıda köşede ne var ne yok ona bakacağız.
    Fakat bunların hepsine de çok cüz'i ulaşım ve konaklama maliyetleri ile gittiğimi belirteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.