Şimdi Ara

Mikrofonu İyi Olan Kulaklık Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
10.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Şimdik sizlerden tavsiye istiyorum. Özelikle kullanan arkadaşlar yazarlarsa daha iyi olur. Çünkü kulaklık istiyorum ve kullanmayan birisi onun performansını bilemez. :)
    Beklentilerime geçmeden önce, ben youtube için daha kaliteli ses kaydı yapmak istiyorum. Asıl amacım ses kaydı. Yani, mikrofon.

    Ürünü Almanyadan getirtmeyi düşünüyorum. Düşündügüm marka steelseries v2/200 bu modelleri baya araştırdım. Mikrofonları rahatlıkları ses kalitesi falan olumlu. Bayada video izledim mic testi için. G230 logitech düşünüyrodum bundan önce. Dedimki belki daha iyisi olabilir. Diye birde buraya sorayım dedim.

    Sırasıyla
    - Mikrofon kalitesi. ( Uzaktaki sesleri almaması. Arka plan sesi olmayan. Cızırtı vb gibi. yani en iyi şekilde sesimi kayıt etmek istiyorum.)
    - Rahatlık.
    - ses kalitesi

    Birde ses kartı almalımıyım ? Almam lazım ise, öneriler. (Fiyat/performans)

    Şimdiden teşekkürler, değerli fikirlerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 4 Mayıs 2017; 0:53:8 >







  • Harici mic al diyen arkadaşlar olacak madem o iş ile ugraşıyorsan. Ben işin birazda ergonomi tarafındayım. O tarz kondenser mikrofonlar elimin altında duracak ve rahat edemicem. ( araba sürüyorum :) o yüzden headset )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 2 Mayıs 2017; 18:11:22 >
  • Help
  • Cloud 2 Alınmıştır. Kullandıktan sonra, isteklerimi karşılayıp karşılamadığı hakkında, bir kaç bilgi yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteklerini karşılayıp karşılamadığı hakkında düşüncelerini yazacağını aylar öncesinde söylemişsin ama yazmamışsın. Klasik bir forum kullanıcısı daha. Teşekkür ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strayker111

    İsteklerini karşılayıp karşılamadığı hakkında düşüncelerini yazacağını aylar öncesinde söylemişsin ama yazmamışsın. Klasik bir forum kullanıcısı daha. Teşekkür ederiz.

    Öncelikle ben teşekkür ederim. Unutum gittim burayı. :) Siz yazınca da sonra yazarım dedim, yine unuttum. :) Şimdi yazıyorum.



    Beklentim. mikrofon kalitesiydi.

    Mikrofon sesi biraz kısık. Ama temiz ses alıyor. Arka plan sesi, az geliyor ama geliyor. Video çekme prıgramından ses eşigini ayarlıyorum ve bu sayede hiç bir sesi almıyor. Kendi sesimden başka. Mikrofon kalitesi genel olarak iyi. Daha iyi olan modeller vardır muhakak. Hepsini kullanmış deneyimlemiş insanlar ancak anlayabilir. Ayrıca bir eksi yanı, mik sesini açma gibi bir ayar bulamadım. Hani mikrofnun basını sesini falan yükselt derlerya o ayar bende yok. Veya bu kulaklıkta yok diyeyim.



    Hoparlör kalitesi muazzam. Sesler çok temiz. Tiz bass hepsi yerinde.



    Gözlük kullanıyorum. Bir süre sonra kulak arkasını falan agrıtıyor. Gözlüksüz denedim sıfır sıkıntı. Birde benim kulaklar biraz kepçe denilen cinsden. :)



    Başka aklıma bir şey gelmiyor sormak istedikleriniz varsa buyurun. Ha bir de şunu söylemeden edemiyecegim. Malzeme kalitesi de muazzam. Kutuyu açarken aşık oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.