Şimdi Ara

Mikrofonlu Wireless Kulaküstü Kulaklık Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Mikrofonlu Wireless Kulaküstü Kulaklık Satıldı
    Zamanında Mediamarkt'tan binbir çekişme ile ancak alabildiğim kulaklığı kullanmadığım için satıyorum. Öncelikle 0 ayarındadır, ilk aldığımda sırf nedir ne değildir anlamak için 1 gün kullandım ve sonra duvara astım. O günden beri orda. Paketini kaybettim sanırım. Ürün modeli Rapoo H1030. Bi tane usb dongle aracılığı ile bilgisayara bağlanıyor. Şarjı 6 saati rahatlıkla görüyor, ki üretici sitesinde de aynı şey yazıyor. Aynı zamanda usb kablosu ile şarja bağlı iken çalışmaya devam ediyor ve en fazla 1 saatte şarjı full doluyor. Terleme ve kulağı kızartma yapmadı bende. Mikrofonu sesi biraz boğuk alıyor sanırım, teamspeak 3 ile kullandım ve arkadaşlarım sesimin derinden geldiğini söylediler. Ama anlaşmaya engel olacak kadar değil boğukluk. Onun dışında herhangi bir sıkıntısı çiziği vs yok tertemiz ürün. Şu anda en ucuz 59 liralık bi n11 ilanı var onun dışında 75'ten aşağı bulamazsınız. Son olarak da satma sebebim; bluetooth modeli olduğunu ve telefona bağlayıp müzik dinleyebileceğimi zannederek almıştım sonradan wireless olduğunu anladım, işime yaramıyor o yüzden. Pazarlık teklif etmeyin arkadaşlar, fiyat net. (Kulaklığın bi tanesinde görülen kablo şarj için kullanılan kablodur, paket lastiği ile oraya takmıştım.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.