Bildirim
Mikrodalgayi calistiramiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışmak istemiyordur belki hacı _____________________________ -
uplayayim
_____________________________ -
Clock yapın zaman ayarlayın sonra power level en uat ayara alin weight adjusttan ağırlık ayarlayın misal 1 bardak süt 200 ml gibi.Sizin mikrodalga bayağı değişikmiş hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Delilik;aynı şeyleri yapıp,farklı sonuçlar beklemektir."
Albert Einstein -
quote:
Orijinalden alıntı: qqwe55
Clock yapın zaman ayarlayın sonra power level en uat ayara alin weight adjusttan ağırlık ayarlayın misal 1 bardak süt 200 ml gibi.Sizin mikrodalga bayağı değişikmiş hocam
hocam yurt mikrodalgasi, hicbiseyini beceremiyorum neye bassam daat duut, mutfaga yabanci ogrenciler geliyor utaniyorum birde
neye bassam otuyor hocam bu
sorasimda yok baskasina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 22 Mart 2016; 20:49:06 >_____________________________
-
Fişin takılı olduğuna emin olun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dijital ayarli olduğundan ötmesi normaldir diye düşünüyorum benim dediklerimi deneyim olmaznise kafadan birşeyler yapın bu TÜRK ZEKASI herşeyi çözer merak etmeyin 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 22 Mart 2016; 20:50:45 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Delilik;aynı şeyleri yapıp,farklı sonuçlar beklemektir."
Albert Einstein -
quote:
Orijinalden alıntı: Raz3rs
Fişin takılı olduğuna emin olun hocam
takili usta lambalar falan tarz ama gel gelelim calistiramiyorum
@qqwe55
hepsine basicam simdi
yabanci ogrenciler oluyor mutfakta komedi filmi gibi sahne hocam ya
Hocam şunun resmini tamamıyla çekip atın bir bakayım belki çalıştırmayi basaririz.
Albert Einstein -
quote:
Hocam şunun resmini tamamıyla çekip atın bir bakayım belki çalıştırmayi basaririz.
hocam dediginiz gibi yaptimda %60 i falan patlamamis misirlarin
en azindan artik calistirabiliyoruz
O power leveli en yüksek ayara getirin patlar herhalde hocam.
Albert Einstein -
quote:
O power leveli en yüksek ayara getirin patlar herhalde hocam.
Artik bidahakine hocam, tesekkur ediyorum yardiminiz icin, sagolun :)_____________________________ -
Dat dut ediyor çok güzel tepki ya
Kapağı kapatmadıysanız ondan ediyo olabilir hocam.
_____________________________ Eğer Dünya’yı değiştirmeyi amaçlıyorsan önce kendini değiştir. -
Önemli değil hocam başka sorunuz varsa PM'den ulaşabilirsiniz.
Albert Einstein -
Şu soldaki iki boşluk kapının yay yeriyse kapağı kapanmadan çalışmaz mikrodalga _____________________________ -
Mikrodalgan güzelmiş kardeş güle güle kullan _____________________________
7.62 x51
Kobo Glo HD kullanıcısı -
Makrodalga çalıştır ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yandan vur biraz elinle çalışır. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sabiha gökçenden esenler otogara nasıl gidilir
- harçlık avans nakite çevirme
- tnc group staj şikayetvar
- mesir macunu a101
- komşu çocuğu gürültüsü yargıtay kararları
- black friday ne zaman 2026
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- modern combat 4
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt