Şimdi Ara

Mikrodalgada nasıl hazır pizza yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler dün mikrodalgamız geldi,kurulumu yapıldı;şimdi deneyelim bir diyoruz.

Elimizdeki fırın da bu beyler:http://www.ankastreal.com/FB,20391,18,siemens-hf24g541-mikrodalga-celik-25-lt-izgarali-mikrodalga-firinlar-siemens-mikrodalga.jpg

Şimdi pizzalar dışarıda eriyik halde bekliyor.Resimde gördüğünüz üzere 90,180,360,600,800 derece seçenekleri var..Hangisinde kaç dakikaya ayarlamalıyız(dediğim gibi pizzalar dışarıda eriyik vaziyette şu an,donmuş değil)

Cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mikrodalgada pizza olmaz.Çünkü mikrodalga çıtırdatmaz vıcık vıcık eder sakın deneme.
  • Mikrodalga, savaş uçaklarını tespit etmek için üretilmiştir. Mühendisin cebindeki çikolata eriyince pişirme özelliği keşfedilmiştr #iyibilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

mikrodalgada pizza olmaz.Çünkü mikrodalga çıtırdatmaz vıcık vıcık eder sakın deneme.

Hocam ben de öyle diyorum ama annemler bir tane bile olsa deneyelim diyorlar.

• deneyin bakalım
  • Donmuş pizzayı çözülmeden 2. Derecede 5 dakikada ısıtıyorum . Gayet güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

deneyin bakalım

Deneyeceğiz de olabildiğinin en iyisi olsun bari diyorum. Ayrıca senin bu işten canın yanmış belli mutlaka bir tavsiyen vardır derece-süre ayarı olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: impavido.

quote:

deneyin bakalım

Deneyeceğiz de olabildiğinin en iyisi olsun bari diyorum. Ayrıca senin bu işten canın yanmış belli mutlaka bir tavsiyen vardır derece-süre ayarı olarak.

Yumurta yapın çok lezzetli oluyor.
    Not:SAKIN DENEMEYİN PATLARSINIZ MAKİNAYI.

• mikrodalganın bir pişirici olduğu külliyen yalandır.yıllardır kullanırım herşeyi denedim.mikrodalga sadece donmuş gıda çözer,soğuk fakat pişmiş yemekleri ısıtır.ancak domates,patates gibi şeyler iyi kötü pişer.pizzayı mikrodalgada çözdürüp fırında pişirebilirsin.
  • Sakın bimin pizzalarından koyma, hamur dünyaya ait olmayan garip bi kıvam alıyor doğru çöpe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.