Şimdi Ara

Mikdad: İsrail bizden sonra Türkiye'yi yok etmeyi düşünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÜYÜK İSRAİL devletinin kurulmasında en büyük engel SURİYE zaten.Eyer SURİYE haritadan giderse neler olur tahmin bile edemem Bir TÜRKİYE ve İRAN Kalıcak. Allah Esad'a Yardım etsin. Türkiye'yide koruyordu bir engel yani duvardı. O Duvar yıkılırsa bilemiyorum
  • her ülkenin vatandaşını kendi ülkesininki gibi sanıyor herhalde.ülkeyi babası 30 sene yönettikten sonra seçilme yaşı 40 iken bir gecede kanun çıkarıp 34 yaşına indirilip sözümona seçim yapılıp babadan oğula ülke yöneten 300 bin kişinin ölümüne sebep olan adam diktatör değil buna karşı çıkan adam diktatör.nasıl bir kafaysa bu artık.
  • Kurulması muhtemel sözde kürdistan ve BOP haritalarına bakarsanız, iran, ırak, suriye ve türkiye topraklarının bir kısmını kapsayan bir harita çizilir. bu işlemin ırak ve suriye kısımları tamamlanmak üzere, bundan sonra sıranın Türkiye'ye gelmeyeceğini düşünmek fazlaca iyimserlik olur.
    Ortadoğu hala abd-rus soğuk savaşının devamının döndüğü yer.

    Abd'nin şuan Irak işgali ile başlayan süreç ağırlıklı Rusya'nın bölgedeki etkinliğine son vermeye yönelik.

    Ayrıca gözden kaçan ufak noktalarda var. Suriye'de savaş çıkmadan önce ırak-iran-suriye kendi aralarında islam gaz boru hattı anlaşması yaptılar. Terminal olarakta lübnan'ın trablusşam limanını belirlemişlerdi. Bu durum batı ülkeleri ve körfez arapları tarafından ''şii enerji birliği'' olarak kendileri için bir tehlike olarak görmeye başladı. Yine o dönemlerde katar-suudi arabistan-ürdün-suriye ve türkiye üzerinden yeni bir doğal gaz hattı anlaşması hazırlandı fakat suriye bu anlaşmaya katılmadı, böylelikle fiiliyata geçemeden proje sona erdi. Türkiye’nin Katar’dan döşenecek boru hattına daha fazla ilgi duyduğu anlaşılabilir bir durum. Suudi Arabistan ve Ürdün gibi transit ülkeler için de aynı durum söz konusu. Avrupa ülkelerine gelince İran gazını da kullanmaya hazırlardı. Onlar projesi yapılan Nabucco gaz boru hattını kullanmak istiyorlardı. Ancak ABD’nin baskısı altında bu düşünceden vazgeçmek zorunda kaldılar. Bu yüzdende Nabucco projesi yalan oldu. ABD, İran petrolünü ve gazını almaya devam eden ülkeler üzerinde baskı uygulmaya devam ediyordu. Amerikalılar Avrupa ülkelerini Katar gaz boru hattına doğru itmek istiyorlar, çünkü Amerikan şirketlerinin bu ülkedeki durumları oldukça güçlü ama iran-ırak-suriye hattında hiçbir Amerikan kontrolü yok. Abd bu durumlardan hareketle her dediğini harfiyen yerine getirecek, bir Kürdistan'ı tam bu hattın ortasına kondurmak istiyor.

    Bu ufak detaydan hareketle suriye, ırak, ışid ve kürt problemleri zamanla Türkiye'nin başına daha çok sıkıntı çıkaracak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 24 Temmuz 2015; 12:12:29 >
  • Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    Hocam Kürdistan zaten Geçici isim Barzani ve Oradaki Kürtleri kandırmanın en kolay yolu bu olduğu için kürdistan diyorlar. Kürdistan kurulup İSRAİL'e vericek Amerika. Adamlar Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar.Oradaki yapının çoğu kürt ondan kürdistan. Deniliyor.
    IŞİD Değilde İlerleyen yıllarda Bize Kürtler PKK PYD HPG felan Sorun olucak bize. Puzzle gibi 3 Parça birleştirilip Kürdistan aldatmacası ile İSRAİL'e teslim edicekler. IŞİD Elbet eriyip biticek ama bize en son kürtler sorun olucak
    Umarım kötü şeyler olmaz Suriyenin o haritadan gitmemesi gerekiyor aksi halde tek başımıza kalıcaz.
    İsrail tutupta aha ben geliyorum ortada doğuda direk babasının ahırı gibi savaşamaz zaten türkiyeden kürdistan ile kopartılıcak asıl kaos ondan sonra başliyacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 24 Temmuz 2015; 12:37:23 >
  • Raco kürsüye çıkıp konuştumu Türkiye toprak alanının yarısı israilin olur hala halkın büyük kısmı rte ye tapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Cumhuriyetinin geldiği hale bakarmısınız ya. Yurtdışında bunların bir tanesi yaşanmıyor Atatürk türkiyeyi yanlış yere monta etmiş
    Ben okumaya devam edip yurtdışında yaşama çalışmalarına başlamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 24 Temmuz 2015; 13:35:02 >
  • Traveco kullanıcısına yanıt
    Evet. İsrail'in uzun vadede böyle bir plânı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Temmuz 2015; 14:18:36 >
  • İsrail güçlü bir ülke olsa ülkesinde ki terörü bitirirlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lolicon

    İsrail güçlü bir ülke olsa ülkesinde ki terörü bitirirlerdi.

    TÜRKİYE istese İSRAİL'i haritadan çok rahat siler.Askeri açıdan onlardan katlarca kat üstünüz.
  • Traveco kullanıcısına yanıt
    Emin misin? İsrail'den bahsederken, arkasında ABD ve Birleşik Krallığı da beraberinde düşünmek gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Emin misin? İsrail'den bahsederken, arkasında ABD ve Birleşik Krallığı da beraberinde düşünmek gerek.

    Belki benim tepkim moderatöre ? Canım israil derken sadece TÜRKİYE vs İSRAİL

    Tayyip ülkeyi tek başına bıraktı kılıçları çektiler osmanlıyı geri getiriyorlar
  • Traveco kullanıcısına yanıt



     Mikdad: İsrail bizden sonra Türkiye'yi yok etmeyi düşünüyor
  • türkiyenin doğusu teslim edildi zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

    türkiyenin doğusu teslim edildi zaten

    Maalesef Meclis kurma çabalarıda var orada Süperonline oradaki alt yapıyı geliştirmeye çalışıyor. Fiber ağlarla
  • fiber ağlarla ördük anayurdu dört baştan diyorsunuz yani.
  • Suudi Arabistan kısmı hariç adam haklı! Suudi Arabistan son 20 yıldır ABD'nin çıkarına ters düşecek hiçbir şey yapmadı. Hatta ABD ile birlikte olup Yemen'de üstünlük sağlamak istediler lakin İran Yemen'i biraz geciktirdi. Tabii Yemen'de savaş çıkma nedenini hala anlamış değilim. Bölgede petrol var ama Kürdistan/İsrail haritası gerçeğe dönerse Yemen'e hiç gerek kalmayacak. Suudi ve körfez ülkelerinin petrolü de öyle hemen bitmez. Suriye'nin de düşeceğini zannetmiyorum en azından Rusya son ana kadar destekleyecektir.
  • Geçenlerde birisi konu açmıştı "İsraili seviyormusun" gibisinden malum zihniyetin yorumlarını görcen bildiğin israil aşıkları çıktılar "seviyoruz suriyeye tercih ederiz, işte filistin kahrolsun filistine tercih ederiz" ve benzeri gibi ee şimdi bu zihniyet ülkede oldukça malesef israilde saldırabilir amerikada bilmem hangi ülkede.!
  • Ulan biz zamaninda Ingiltere,fransa,italya,yunanistan,abd hepsiyle ayni anda savasip kazanmis ulkeyiz.Kici kirik israildenmi korkcaz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.