Şimdi Ara

miKaiL hoca (+) vs. BR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mikail fonksiyonu 30 saatte anlatmış dinlemeye değer mi ? [11-MF]
    parabol polinom 2. dereceden de alacağımı düşünürsek 64 saat yapar

BR'den dinlersem max 30 saat oluyo

fazladan 34 saat vermeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator2002 -- 27 Mayıs 2019; 22:26:14 >

• 2. derece denklem parabol polinom için para verme tunç kurt,eyüp b,yahya tan bu kanallardan halledilir hem daha kısa hem de sonuna kadar anlarsın bu adamlardan diğer konular için mikail çok uzun ama çok iyi 2020 için hazırlanıyorsan bence fonksiyon limit türev konularını mikailden hallet
  • Fonksiyon 1-2 kesinlikle alınmalı. Fonksiyondan çok soru gelmez ama fonksiyon ayt matematiğin kalbidir. Fonksiyon bilmeden ayt matematik yapılmaz, yapılırsa ezbere yapılır. Bu yüzden fonksiyonu Mikail Hocadan dinlemeni tavsiye ederim. Çok fazla detay verir ama o detayları kullanmayı bilirsen limit-türev-integral ve parabol konularında rahat edersin.
  • Ya şu youtube ile mikail hoca veya br yi kıyaslamayın artık youtubede 10 hoca değiştirip konuyu ancak anlarsın veya anladım sanırsın ama mikail den fonksiyonu bir kere dinlersin iş tamam olur tutup yahya tan yok tunç yok şu yok bu abi bu adamlarla mikail veya behzatin usulleri ve detayları çok farklı bu adamlar bu alemde yeni nesil için şans br yi bilmem ama mikail tamammen öğrenci odaklı ve aldığı 10 lira için asla başka hoca ile kıyaslanamaz ve ondaki detay kimsede yok. var diyenler kapasitesi o fazlasını almadığı içindir yorumum bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikail Hoca'nın tek eksi yönü bazı konuların olmaması bence, onun dışında BR'den de iyi olduğunu düşünüyorum, yalnız bunu dedim diye BR kötü falan diye düşünmeyin, bu iki adam internetteki bütün hocalardan üstündür, ikisi arasından da Mikail Hoca daha önde.

Yalnızca Mikail Hoca ile ilerle derdim fakat Trigonometri, Binom, Logaritma, Diziler gibi çok önemli konuları çekmemiş maalesef.

Size tavsiyem şudur; Mikail Hoca'da olan konuları ondan dinleyin, yanında KAF almanıza gerek yok çünkü halihazırda Mikail Hoca'nın kendisi hazırladığı PDF fasiküller var, hem de Temel Kavramlar PDF'sinde çok fazla yeni nesil soru vardı (diğer dersleri bilmiyorum).

Mikail Hoca'da olmayan konuları ise yalnızca o konuların çıktılarını alarak BR'den bitirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 28 Mayıs 2019; 16:35:10 >
  • Beyler her sene aynı muhabbet dönüyor şimdiden uyarayım bir işe para verince o işi kesin öğrenirsiniz diye bir şey yok açın youtubedan temel mantığını öğrenin adamın birinin karşınızda 300 soru çözmesi önemli değil asıl önemli olan sizin mantığı anlayıo 300 soruyu yapmanız bir de youtubedan öğrenemezsiniz falan demiş birisi ozaman Kenan Kara , atölye matematik falan izlemeyin direk para verin çünkü çok iyi !!

• Ha bu arada amacım bu hocaları yermek değil 1-2 ders alın deneyin daha sonra da beğenirseniz devam edin ama unutmayın sınava hazırlıkta zaman en önemli detaydır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail Hoca Plus Hakkında ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Kenan kara dogrunun analitigi sonra br den çalış miss

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.