Bildirim
MİKAİL HOCA KULLANANLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben hepsini aldım hepsi çok iyi bazen 1-2 soru atladığım oluyor ama genel olarak iyi atlama sebebim zaten benden kaynaklı.
17 konusu 570 sayfa yalnız haberin olsun
-
Hocam baya derin girmiş konulara herhalde neyse zamanımız var zaten alırım sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam mikail hoca düz konuyumu anlatiyor yoksa busene yani 2019yksde çikan polinom sorusu vardi ya grafikli bisey 3tane parca parca grafik vermisti.o tarz özgün sorularmi cozuyor???
daha polinom çözmedigim icin bilemiyorum o kadar ama detaya kadar giriyor. -
O eşitsizlik sorusu değil miquote:
Orijinalden alıntı: building07
hocam mikail hoca düz konuyumu anlatiyor yoksa busene yani 2019yksde çikan polinom sorusu vardi ya grafikli bisey 3tane parca parca grafik vermisti.o tarz özgün sorularmi cozuyor???
Valla şöyle soyleyim girmedim ben sınava ama sınav sorularını inceledim mikail hocanın fonksiyon 2 ve esitsizliklerini dinleyen herkes o soruyu çözmüştür çünkü onun kadar derin anlatan yok
Hocam o hangi soru ?
Şu grafik içeren polinom sorusu
http://www.ossmat.com/index.php/sinavcozumleri/oys-oss-ygs-lys/8400-2019-ayt-matematik-soru-ve-cozumleri.html
Burada kaçıncı hocam
12.
Fonksiyon 1 aldım az önce pdf 10 sayfa kadar yazdırdım yazıcıdan yarın derse başlayacağım ama şunu söyleyeyim bu adam kadar detaylı ayrıntılı mat anlatan yok.Geoyu nejdet kirpi ve tekin hocadan hallediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X