Şimdi Ara

migrosta ilk hafta birakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar migrosa girdim. 1 hafta calisip istifa etme şansım varmidir ve ucret falan verirlermi kimleri arayip sigortami iptal ettirmesini falan istemem gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstifa edersin ,parani vermezler. Eğer bırakmak istiyorum dersen belli bi gün söylerler o zamana kadar çalışıp paranın alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoLdOut

İstifa edersin ,parani vermezler. Eğer bırakmak istiyorum dersen belli bi gün söylerler o zamana kadar çalışıp paranın alırsın.

1 hafta calisip biraksam parami alamazmiyim yani
    eger parami alamasam bile 1 hafta calisip birakabilirmiyim
    hani zorla bi sure daha calistirma durumlari yok dimi
    istedigim an birakabilirim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

Orijinalden alıntı: SoLdOut

İstifa edersin ,parani vermezler. Eğer bırakmak istiyorum dersen belli bi gün söylerler o zamana kadar çalışıp paranın alırsın.

1 hafta calisip biraksam parami alamazmiyim yani
    eger parami alamasam bile 1 hafta calisip birakabilirmiyim
    hani zorla bi sure daha calistirma durumlari yok dimi
    istedigim an birakabilirim yani

Direkt eleman olarak girmiyorsun zaten. Onlar seni deniyor 1 ay boyunca, sen onları. Olmazsa olmadı yapamıyorum deyip çıkmak istediğini söylüyorsun. Şu gün çık diyorlar gidiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden çıkmak istiyorsun ? Önceden iş deneyimin yoktu sanırım zor gelmiş olsa gerek :(
  • arkadaşlar ilk gün girdim dün zor geldi bana
    eğer 1 hafta daha çalışıp çıkmak istesem onlar bana 1-2 daha mı çalış diyecekler yoksa hemen çıkarmıyım
  • Maaş nasıl hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eph Da Niel 17

Maaş nasıl hocam ?

asgari ücret hocam bin tl maaşı var ama zor geldi bana ya yapamam gibi
  • sen adam olmazsın
  • İş sözleşmede yazar ve imzaladın işe girmeden önce sen bu kağıdı.
    çıkmak istediğin zaman 2 hafta önceden işyerini bilgilendirmen lazım.Çıkıcağın zman sana dur demezler zorla alıkoyma olayı yoktur çalıştıgın günün parasınıda alırsın.Ama bundan sonra bir işe giriceğin zman ilk migrosu arayacaklar bu adam nasıl çalıştı sizde neden bu kadar kısa süre çalıştı diyecekler.Buda senin için kötü bir referans olucak ilerde bir işe giriceğin zaman almayacaklar çünkü bir kez o damgayı yemişsin.

• Ne iş yapiyorsunda zor geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

sen adam olmazsın

Neden ekledikleriniz ki bu adamı? gayet haklı. Bir kaç gün çalışıp çıkıyor yapamayacağım diyor . 1-2 hafta geçsin bak nasıl alışıyorsun kolay yolu seçip çıkma hemen. Ben iş bulamıyorum millet iş beğenmiyor

• Öğrenciyken part time çalıştım Migros'ta. Her insan ne yazık ki çalışamaz. İş başlarda benim de egom kaldırmamıştı. Ama hizmet sektörünü anlayınca sonradan çok da zor gelmiyor çünkü bu ekonomik düzende herkes bir şekilde birbirine hizmet ediyor. İlk haftada o şımarıklığım kırıldı zaten. Sonra çalıştım 20 ay boyunca. 600 ile 900 arasında para alıyordum. Döneme ve satışlara göre değişiyordu. Müşteriyi tanımak, harçlıklarımı çıkarmak için harika bir fırsattı. Şu an bile pişman değilim. Sadece birkaç arkadaşım küçümsemişti ama bunu benim problemim değildi, onların problemiydi. Bir insan bir insanı neye dayanarak küçümseyebilir ki? Ve son olarak aslında biz gençlerin pek bilmediği mavi yakalıların hayatını gördüm ve beni çok etkiledi. 1000 lira maaşlı koca adamlar çalışıyor ve ev geçindirmeye çalışıyorlar. Ufkum her anlamda iki katına çıktı. Tavsiyem farklı farklı yerlerde çalışmanız.

• hocam ilk işinse ilk zamanlar zor gelmesi çok normal. dişini sıkıp 2 hafta geçirirsen alışıcagına eminim.
  • Daha once hic calismadigim icin olabilir belki ama 2-3 gun daha deneyecegim olmazsa 1-2 hafta calisip birakacagim cunku hemen ilk gun birakilmaz ayip olur o kadarda
    yapamazsam 1-2 hafta icinde birakicam

• ulan lanet olsun bu tarz adamları alıyorlar biz adam gibi çalışcaz başvuru yapıyoruz dönmüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

ulan lanet olsun bu tarz adamları alıyorlar biz adam gibi çalışcaz başvuru yapıyoruz dönmüyorlar.

Hocam ilk deneyimim oldugu icin bu tarz laflar etmeniz hos degil
    sadece cikmak icin neler gerekir diye konu actim cunku cikmak isteyebilirim diye su an deniyorum nasil diye

• yeni nesil boyle oldu pc basinda oturan tembel hayatin zorlugunu anlamayan kisiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Botres Tr

yeni nesil boyle oldu pc basinda oturan tembel hayatin zorlugunu anlamayan kisiler

Dostum bende yeni nesilim 99 luyum herkes senin söylediğin
    grup içinde değil ben de çalışıyorum yazları haftada 2 kere sinemaya gidiyorum arkadaslarla geziyoruz elektro gitar çalıyorum ayni zamanda ben gayet sosyalim ve hayatın zorluklarıni gayet iyi anlıyorum 6. Sınıftan beri yazları çalışıyorum ailemin durumu Allaha Şükür iyi ben sadecs kendi parami kazanmak istedim 6. Sınıfta yani herkes aynı değil herkesi ayni gruba almak cok iyi bir tercih değil

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

quote:

Orijinalden alıntı: Botres Tr

yeni nesil boyle oldu pc basinda oturan tembel hayatin zorlugunu anlamayan kisiler

Dostum bende yeni nesilim 99 luyum herkes senin söylediğin
    grup içinde değil ben de çalışıyorum yazları haftada 2 kere sinemaya gidiyorum arkadaslarla geziyoruz elektro gitar çalıyorum ayni zamanda ben gayet sosyalim ve hayatın zorluklarıni gayet iyi anlıyorum 6. Sınıftan beri yazları çalışıyorum ailemin durumu Allaha Şükür iyi ben sadecs kendi parami kazanmak istedim 6. Sınıfta yani herkes aynı değil herkesi ayni gruba almak cok iyi bir tercih değil

Hocam ben hep geceye kalmak zorunda kaliyorum ama kapanisa yani 12 de evde oluyorum
    yanımdaki arkadas geceleri ek is yaptigi icin geceleri kaliyorum markette hep
    o yuzden aksam kalmak sıkıntı
    1-2 hafta durup cikacagim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.