Şimdi Ara

Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
24
Favori
27.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlar şişirilmiş geldi sensodyn için, karfurla karşılaştırdım normalmiş sorun yok, signal white now fırça hediyeli olanı çok iyiydi fırsattan faydalanıldı haber verene teşekkürler.
  • öğretmenlere özel %10 indirimle bu kampanya maalesef birleşmiyormuş arkadaşlar.
  • Oldu, cok da guzel oldu..haber verenden Allah razı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

öğretmenlere özel %10 indirimle bu kampanya maalesef birleşmiyormuş arkadaşlar.

Sabah 194tl lik alışverişim oldu. Bende üzülmüştüm kaçırdım diye. İçimi rahatlattınız
  •  Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava
    1 yil yeter herhalde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 22 Kasım 2014; 22:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhoops

biz de öğrenci bütçesiyle bunları aldık
     Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava

Altınkalem

• Güzel kampanya haber verene teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 22 Kasım 2014; 21:30:37 >
  • Ben 1 yildan beri kullaniyorum 1 baslikla idare ediyorum.daha da gider
    Migrostan baslik alicam yarin 4 tanesi 30 liraya gelir.3 yil goturur.tabi hergun fircalayamiyorum.hergun kullanirsan digerlerinin dedegi gibi 6 7ayda degistirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

öğretmenlere özel %10 indirimle bu kampanya maalesef birleşmiyormuş arkadaşlar.

Ben bugun aldım ve birleşti,birleşmez demiyor ki aaten hiçbiryerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava

Mağazalarda bulabilen varsa buda avantajlı. Sanal markette var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 22 Kasım 2014; 22:08:27 >
  • Yarinda devam ediyor degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Mağazalarda bulabilen varsa buda avantajlı. Sanal markette var.

Bizim magazada bir suru var iki aydir hoc satilmiyor

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Bunu almak icin 3 migros gezdim bugün hicbirinde yoktu. Sanalda hangi magazada var acaba

• Haber veren arkadaş teşekkürler Merter migrosta stoklar sonuna kadar doluydu. Bittikçe görevliler dolduruyordu. Zaten en dolu reyen ağız bakım reyonuydu.

Bu sefer indirim harbiden var. Uzun zamandır görmediğimiz tarzda bir indirim. Evet migros'da fiyatlar daha pahalı ama şişirilmiş denecek ölçüde değil. Hemen ardından carefour bakım ürünleri kampanyasından ürün almak için oraya gittik. Oradaki diş macunları ve fırçalar ortalama 1,5 tl daha düşük fiyatlıydı. Fakat toplama bakarsak çok büyük karımız var.

Biz 192 TL'lik alışveriş yaptık 96 TL'ye düştü. Aldığınız ürünlerde son kullanma tarihlerine mutlaka dikkat edin. Olur da bitiremezseniz süresi geçmesin. Benim aldığım ürünlerin son kullanma tahileri 2017'nin 8'inci ayı.

Diş fırçaları da gayet uygun fiyata geliyor. Diş fırçaları 4 ayda bir değiştirilmesi gerekiyor bu sebeple çok iyi fırsat.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Hangi magaza?

• Çukurambardan 161 tl harcama yaptım. Bu sıcak fırsatlar adamı batırır

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    İki aydır indirim yoktu o yüzden satılmadı. Şimdi aynı fiyata iki tane alınıyor.
  • özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    İstanbul > Beşiktaş > Etiler seçtim çıktı. Gerçi Avrupa yakasında çoğu yerde çıkıyor.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/47926475-32134-sensodyne-true-white-agiz-bakim-paketi
  • @ROLLING STONES, tesekkurler anadolu yakasinda bir turlu bulamadim.

• L'angelica marka 2 adet diş macunu ve 2 adet sensodyn diş fırçası aldım. L'angelica markasını hiç duymamıştım hakkındaki yorumları okudum yarın gidip bir kaç tane daha alasım geldi. Daha denemedim ama deneyince sonucu yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.