Şimdi Ara

Migros telefon iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar babam benden habersiz galaxy j5 almış. Benim hiç hoşuma gitmedi telefon iade etmek istiyorum diye migrosu aradım elektronik cihazlarda geri iade almıyoruz diyorlar.int araştırma yaptım tüketici haklarında 15 gün koşulsuz iade etme hakkı diye birşey var. Sizce telefonu iade etme hakkım varmı? Lütfen bilen yardımcı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Migros Elektronik Ürün İade Şartları

Migros'tan satın aldığın elektronik ürünlerin iadesini, yasal düzenlemelere ve Migros'un kendi iade politikasına uygun olarak gerçekleştirebilirsin.

İade Şartları

Migros elektronik iade şartları şu şekildedir:

• İade edilmek istenen ürünün, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edilmesi gerekmektedir.
    • Ürün, orijinal ambalajı ve tüm aksesuarlarıyla birlikte iade edilmelidir.
    • Ürün, kullanılmamış ve hasarsız olmalıdır.
    • İade işlemi, satın alma işleminin gerçekleştirildiği Migros mağazasından yapılmalıdır.

Telefon İade

Migros'tan satın aldığın bir telefonu, yukarıda belirtilen iade şartlarına uygun olarak iade edebilirsin. Telefonun, kullanılmamış ve hasarsız olması, orijinal ambalajı ve tüm aksesuarlarıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir.

İade Süreci

Migros elektronik ürün iadesi için şu adımları izleyebilirsin:

• İade etmek istediğin ürünü, satın alma fişinle birlikte Migros mağazasına götür.
    • Müşteri hizmetleri yetkilisine iade talebini bildir.
    • Yetkili, iade şartlarını kontrol edecek ve iade işlemini gerçekleştirecektir.
    • İade tutarı, satın alma işleminde kullandığın yönteme göre (nakit, kredi kartı, vb.) iade edilecektir.

Migros'un iade politikası hakkında daha detaylı bilgi için Migros'un resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elbette var.Olmazsa migros müşteri hizmetlerini arayın,mail atın.Hiç olmazsa bu süre içinde tüketici hakem heyetine başvurun.

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Arkadaslar babam benden habersiz galaxy j5 almış. Benim hiç hoşuma gitmedi telefon iade etmek istiyorum diye migrosu aradım elektronik cihazlarda geri iade almıyoruz diyorlar.int araştırma yaptım tüketici haklarında 15 gün koşulsuz iade etme hakkı diye birşey var. Sizce telefonu iade etme hakkım varmı? Lütfen bilen yardımcı olsun.

Eğer mağazadan alınmışsa öyle bir hakkınız yok kanunen... Yani hiçbir şartta (firma kendisi müşteri memnuniyeti vs diye almadıkça) iade edemezsiniz...

İnternet sitesinden alınmışsa 14 gün iade hakkınız var 15 değil... Ancak bildiğim kadarıyla sanalmarkette telefon satılmıyordu en son...

• Hocam eger ürünün pakedini açtıysanız normal şartlarda servise gitmeden ürün iadesi almazlarki sizin dediğiniz 15 gün int için geçerli bir durum nerden biliyorsun derseniz daha 1 hafta önce tüketici heyetinden bilgi aldım bir ürünü geri iade etmek istediğim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ...Ne Mutlu TÜRK&amp;amp;amp;#39;üm Diyene Diyebilene...
  • Ürünün paketini açmış hatta cihazıda açmışsanız iade almama hakları vardır. Yinede sorumluyla efendi gibi konuşup bir yol bulunabilir. Yasal olarak durum bu. Bazı arkafaşların dediği gibi bağırıp çağırarak çözülecek bir mesele değildir

7 yıl önce açıldı
    Hepsiburada saat iade
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.