Şimdi Ara

Migros Maket Gemi Aldım Yapamıyorum (Bol SS'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _bluescream_

hitlerin dikkandan satın almadık lan varmı öyle kemik diye malzeme

kemik plastik var ama mecazi tabii gerçek kemik değil.. fırınlanmış plastikte olabilir.
  • Açılın ben gemiciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

quote:

quote:

quote:

işte hacı, biz onlar 3-5 ay içinde kırıyoruz diye bize başka bir malzeme verdiler 2 senedir kırılmıyor, kemik gibi bişe, aklımda teflon kalmış ama hatırlamıyorum

ne olabilirki

teflon hep böyle beyaz mı ? bilirsin zincir zincirlikten düşerken takır takır vurur, teflon 3 aydan fazla dayanamıyor, ama bu maşallah 2 seneyi doldurdu bile, ve kullandığımız zincir ince 8 lik falan değil 12 lik zincir 40 kg çapa

zincirden falan anlamam la ben tornacıyım dedim tahta tornalarım cncdende anlarım biraz, teflon parlak olur ama sarı hiç görmedim. kemik olmasın la o

Bknz: sarı dişli.
    bahsettiğiniz bu renk ise, evet teflondur.son derece dayanım gerektiren alanlarda tercih edilir.örnek olarak otomatik sistemli kapılarda sıklıkla tercih edilir.

Migros Maket Gemi Aldım Yapamıyorum (Bol SS'li)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

quote:

quote:

quote:

işte hacı, biz onlar 3-5 ay içinde kırıyoruz diye bize başka bir malzeme verdiler 2 senedir kırılmıyor, kemik gibi bişe, aklımda teflon kalmış ama hatırlamıyorum

ne olabilirki

teflon hep böyle beyaz mı ? bilirsin zincir zincirlikten düşerken takır takır vurur, teflon 3 aydan fazla dayanamıyor, ama bu maşallah 2 seneyi doldurdu bile, ve kullandığımız zincir ince 8 lik falan değil 12 lik zincir 40 kg çapa

zincirden falan anlamam la ben tornacıyım dedim tahta tornalarım cncdende anlarım biraz, teflon parlak olur ama sarı hiç görmedim. kemik olmasın la o

bahsettiğiniz bu renk ise, evet teflondur.son derece dayanım gerektiren alanlarda tercih edilir.örnek olarak otomatik sistemli kapılarda sıklıkla tercih edilir.

hocam aynısı 10 tlye aldığım vidalamanın dişlisindede var.

krem rengi teflon dediğim buydu

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    sarı dişli deyince birden aklıma "sarı" malzemeden yapılan dişli geldi.

bahsettiğim malzeme buydu
  • quote:

sarı dişli deyince birden aklıma "sarı" malzemeden yapılan dişli geldi.

bahsettiğim malzeme buydu

hocam ek olarak, kemik dediğiniz malzemenin aslı Kestamid'tir.Kemik plastik veya teflon olarak kullanabilir sanayiciler.
    kestamid diye söylendiğinde gayet iyi bilirler, ileride lazım olursa aklınızda bulunsun.
  • ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    sağolasın. bizim yapacağımız sistem biraz devirli olacak, yani kapı otomatiği tamam yük altında fakat fazla devir yok, ince yağ içinde çalıştırsak teflon bize problem çıkarırmı? yada gres vs? 1-2 saat çalışmaya aşınma ısınma vs olurmu
  • Ona harcanacak zamanla Yerli otomobil üretilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 4 Ocak 2014; 20:07:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

Orijinalden alıntı: YemeAlerjisiolantavuk

kaça aldın

5 Tl , almaz olaydım basit sandım , tersane çırağı lazım.

Akşam akşam alemsiniz
  • quote:

quote:

kaça aldın

Ulen ne güldüm
  • quote:

sağolasın. bizim yapacağımız sistem biraz devirli olacak, yani kapı otomatiği tamam yük altında fakat fazla devir yok, ince yağ içinde çalıştırsak teflon bize problem çıkarırmı? yada gres vs? 1-2 saat çalışmaya aşınma ısınma vs olurmu

Pek olacagini sanmiyorum, daha once bulundugum fabrikada 7/24 calisan makinelerin, 6 ayda komple takim olarak degistirilen mekanizmasinda bulunuyordu bu disliler, rulman gibi ağzina kadar kati gresi dayiyoduk.
  • sürekli satılıyor mu ? kaç m migroslarda bulunuyor. ve hangi şehir birtane alıp denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

sürekli satılıyor mu ? kaç m migroslarda bulunuyor. ve hangi şehir birtane alıp denemek istiyorum

hatırlamıyorumda , Yenibosna metrobüs duragındaki koçtaş var ordaki migrostan aldım.Ararsan bulamazsın gidersen sor onlara...
  • quote:

quote:

kaça aldın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

quote:

quote:

quote:

ne olabilirki

hocam aynısı 10 tlye aldığım vidalamanın dişlisindede var.

krem rengi teflon dediğim buydu

Yalnız bu teflon değil de kestamid gibi duruyor ?

• http://www.migrostv.com/gemi-maketi-yapimi/

Böyle birşey buldum hepsinden iyi :D
  • Napak yani?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.