Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (588. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 33 Misafir (7 Mobil) - 31 Masaüstü14 Mobil4 iOS1 Android
5 sn
116.746
Cevap
2.771
Favori
15.413.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
334 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 100 ml 15 lira olan sensody ferah nefes haricinde hiçbirinde indirim yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    parmak pek satılmıyor diğer marketlerde. yoksa içerik aynı. dediğin gibi saklaması pratik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xweser

    parmak pek satılmıyor diğer marketlerde. yoksa içerik aynı. dediğin gibi saklaması pratik.
    2 kilodan biraz fazla şahin aldım..Beni şubattaki sucuk kampanyasına kadar idare eder..
  • dün metro markette aynı indirim vardı metro marketten aldım ben diş macununu
  • fazla sucukları hemen streçe sarıp atalım mı buzluğa yoksa biraz kurumasını bekleyelim mi sucuksever arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana halen Carrefour daha uygun gibi geliyor ? Ağız bakım için?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı 100 küsür olan "apikoğlu klasik fermente" den bulamadım. onun bi ucuzu olan aynı markanın parmak sucuğunu aldım. kaliteli markaların malı çok yoktu. herhalde hepsini birden çıkarmıyorlar. ısıl işlem görmüş sucuk doluydu. alırken dikkat etmek lazım. 2,5 kilo apikoğlu parmak sucuk aldım bende.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ataşehirde 4 kangal apikoğlu vardı, 2 sini aldım, ama son kullanımları ocak 2019.. bu sebeple reyon görevlisi çok methettiğinden namet parmak fermente aldım 1 kiloya yakın. Namet nasıldır bilemiyorum ama.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca ipana pro expert 1+1 paketten de 2 tane aldım, indirim düştü, baya stok vardı ataşehir de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pharheke

    Ataşehirde 4 kangal apikoğlu vardı, 2 sini aldım, ama son kullanımları ocak 2019.. bu sebeple reyon görevlisi çok methettiğinden namet parmak fermente aldım 1 kiloya yakın. Namet nasıldır bilemiyorum ama.
    Namet de iyidir hocam,ama bu fiyat onun için fazla..Ben normalde 1+1 satılan fermente paketli kangalını alıyorum,hem GDİ'ye katkısı oluyor hem de diğer 1+1 satılan sucuklara 10 çeker...
  • pharheke kullanıcısına yanıt
    Buzlukta dursa yıne de olmaz mı ?



    Cumhuriyet var mıydı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pharheke kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet var miydi hocam?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim hasilat from beylikduzu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 24 Kasım 2018; 12:41:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • magnnm kullanıcısına yanıt
    Migros avm de hocam 5m den aldim apikoglu sahin vardi bir suru

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Hocam sucuklari nasil saklayalim. Buzluktan cikinca eski tadi kalir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.



    Kendi magazam adina ve urun yelpazem adina konusacak olursam eger.



    Sucuk f/p su sekilde.



    Sahin.

    Gurme otantik.

    Namet.

    Gurme.

    Polonez.

    Torku.

    Maret.

    Ersan.



    Elimde ki urunler bunlar ve bu baremde listelemem bu sekilde olur.

    Onceliginiz fermente urunden yana olsun. Liste basi ilk 4 urun fermente zaten.

    Gurme otantik seriside baya tutuldu. Digerleri bilinen markalar zaten.

    Namet'in acik reyonda fermentesi yoktu. Son 1-1.5 ay icerisinde acik reyonda ki isil islemlerin yerini fermente serisi aldi.

    Unutmayiniz ki damak tadi kisiden kisiye degistigi icin sizin damak tadiniza en cok uyani alin :)



    Urun soklama/dondurma islemi sorulmus sıkca.



    Urunleri yiyeceginiz porsiyonlara ayirarak buzdolabi poseti yada strec film gibi koruyucu malzemeyle kaplayabilirsiniz.

    Daha sonrasinda buzdolabinin dondurucu bolumune

    (-xx°) koyabilirsiniz.

    Yiyecegini porsiyon kadarini cikarip tuketebilirsiniz. Ama donuktan cikan urunu cozdurup yeniden dolaba atmayin. Mumkun mertebe tuketin.



    SKT'sine gelecek olursak pek tabii ki urunun uzerinde ki SKT'ye uygun sekilde tuketmek lazim.



    Benim sahsi dusuncem ise dondurulan urunun cozdurulup yeniden dondurulmadigi muddetce SKT'si gecmez ve bozulma yapmaz :)



    Iyi forumlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iyi denilen markalar gurme otantik, şahin, apikoglu Bursaya daha hiçbir kampanyada gelmedi!!! Bugun 2 migros baktım. Yine yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Hocam son kısıma itirazım var sadece.



    -40derecelerin altında ve şoklama ile dondurulmadığı müddetçe her ürün yavaş yavaş bozulur. Evlerimizdeki buzluklar kullanımının aksine birşeyi dondurup saklamak için değil dondurulmuş ürünü donuk vaziyette muhafaza etmek için üretilmiştir. Örneğin siz kasaptan aldığınız 1,5 kglık bütün antrikotu buzluğa atarsınız ve dondurmaya başlarsınız. Dış yüzey 4 saatte donar ancak merkezinin -6 dereceye ulaşması yaklaşık 20-24 saat sürer.



    Tanıdık dondurmacı vs varsa verin ürünleri sizin için şoklasın ertesi gün alıp buzluğa atarsınız daha sağlıklı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her sene öyle yapıyorum.Şu an bugün aldığım parmak sucukları tek tek streç filme sardım, kangalı da ikiye bölüp streçledim ve buzluğa attım,tadında filan hiçbir bozukluk olmuyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.