Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sedddat , bay baykuş , bay baykuş Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 28 Misafir (1 Mobil) - 28 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
117.698
Cevap
2.803
Favori
15.565.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben dün akşam sanaldan online ödeme ile aldım. Teslim zamanı pazar akşam. Hiç yatan money yok. Pazar teslim sonrası mı yatar, müşteri hizmetlerini aramak mı gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikolata devam ediyor mu? uygulamada göremedim
  • moneyler ile bir ürün alsam sonra hemen ürünü geri iade edip hediyem karta bakiye olarak yüklenmesini talep edebilir miyim . skt sıkıntısı olmaz bu şekilde
  • magnnm kullanıcısına yanıt
    arayıp itiraz ettiniz mi yoksa kendileri mi eksik kısmı yatırmış. benim hala 10 money eksik var. arayıp kayıt açtırmalı mıyım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dextrr kullanıcısına yanıt
    Bana yattı ama eksik yattınhocam. Moneybonusta Genel bir sorun var 1 haftaya düzeltilecek dediler

    EDİT: şimdi o eksik yatanı da yüklemişler hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_leon -- 8 Haziran 2018; 19:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astforum A kullanıcısına yanıt
    Öyle olacak diye biliyorum bende dün geçtim pazar teslim olacak pazar kesselerde faturayı 7 haziranda aldığın şartlar geçerli olması gerekiyor. Yani x2 kampanyası vs geçerli olması lazım. Daha bilgili arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: primum non nocere

    Moneyler ile aldığımız ürünleri indirimsiz aldığımızı düşünürsek hesapta sıkıntı yok. Money ile alırken de ücretsiz alıyor gibi düşünürsek haklısınız.
    migros, gene olarak diğer marketlere göre görece pahalıdır..O şekilde düşünüldüğünde, money ile alınan ürünleri başka bir marketten aldığımızda aslında aldığımız ürünler diğer marketlere göre indirimli değillerse, zarar bile edilebilir.. mesela atıyorum money ile alınan 1.kg pirinç 6 tl olsun, diğer marketlerde 5 tl olsun... bu şekilde 1 tl zarar edilir
  • 1 tl lik ıslak mendil paketleri de iyice küçüldü, 45 adede düşürmüşler, aslında çok cazibesi kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poet2626 P kullanıcısına yanıt
    Ürünleri iade ederseniz moneyler hediyem karta yüklenmez .Moneylerin geri yüklenmesi için de müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ige kozmetik deneyen oldumu son zamanlarda? Enson kartima tanimli olani sildiler ve baska karta 100 puan karsiliginda yukledim fakat gozukmemisti.
    durumda degisme var mi?
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Harcarken de yine uygun fiyatlılardan tercih ediyorum ben şahsen. Bazı ürünler dediğiniz gibi pahalı fakat bazıları da aynı fiyat veya daha ucuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    migros'un pl ürünleri bim'in ürünleriyle aynı fiyattadır. migros'un pahalı market algısı kampanyaları sağlıklı takip etmemekten kaynaklanıyor çoğu kez. hani şu market arabasıyla girip ilk reyondan başlayarak bulduğunu sepete dolduran müşteriler için elbette pahalı bir markettir migros. ama buradaki bir çok arkadaş gibi kampanyaları birleştirerek yaparsanız alışverişlerinizi, iyi kazandırır.

    zaten sıcak fırsatlar gibi ciddi sayıda sinekten yağ çıkaran ölücü barındıran bir forumda gözlem yaptığınızda görürsünüz ki, carrefour, bim, a101 gibi marketlerin ana konuları çok ilgi çekmezken, migros ana konusu yüzlerce sayfaya sahiptir ve forumda sürekli trend topicler arasında yer alır. yeter ki hesabını kitabını bilerek yapın alışverişlerinizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 8 Haziran 2018; 20:15:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan uygulamadan baktım çikolata için moneybonus eklenmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün çocuğa oyuncak alacaktım yüklenir mi yüklenmez mi diye düşünürken kaldı. Migrs güven vermiyor. Mağaza çalışanına soruyorsunuz, 60 tl ye 40 olmaz diyor. Bal gibi yüklenmiş.
    Bu arada transformers oyuncaklarda % 30 indirim yazdığı halde kasada 2 oyuncağı geri bıraktım % 30 düşmedi. Halbuki sanalda düşüyor
  • mytra kullanıcısına yanıt
    dekareme kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz doğru eski bir a101 müdavimi olarak dediklerinize katılıyorum kazanılan moneyleri piyasada et 40 TL iken gidip migrostan 60 et alırsan zaten hiçbir avantajı yok ama moneyleri fiyat arşivine göre harcama yaparsan bedavadan biraz pahalıya mal olur ki günümüz şartlarında ulusal anlamda en mantıklı markettir benim gözümde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas2558 -- 8 Haziran 2018; 20:40:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu uzmanlar bilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben deniyorum düşmüyor. Karttaki tanımlı silinmişti. Müşteri hizmetlerini aradık. Görünüyor tanımlı, dediler. Yeniden denedik, yine olmuyor. İşin içinden çıkamadık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar x2 kampanyası için sanaldan 7 haziran saat 23,59 a kadar verilen siparişlerde ödeme online ya da kapıda ödeme de olsa sipariş teslim tarihi 7 haziran ya da ileri tarihli teslimatta olsa ürünler teslim alındıktan bir gün sonra sabah 08,50 de x2 kampanyasındaki moneyler eksiksiz yatacaktır, keyifli alışverişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 8 Haziran 2018; 21:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 şer money yatmış ,35 tl lik kumandalı araç 15 e,32 lik çikolatada 12 ye geldi kilosu ,adamsın migros yobaz marketler örnek alsın,2008 deki x2 nin ilk zamanında çogu ürünü üstüne para bile alırdık bırakın bedavayı, o dönem bilen bilir
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Süpersin Hocam, her zamanki gibi.



    Çok teşekküler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.