Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

5 sn
115.831
Cevap
2.754
Favori
15.300.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Migros sanal market indirimleri DH'de! Tıklayın, bu hafta Migros indirim günlerinde neler varmış, Migros fırsat ve kampanyaları ile keşfedin.

    Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros, son dönemlerde Migros Sanal Market indirimleri ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Öyle ki süpermarketten elektroniğe, kozmetikten pet shop'a kadar onlarca kategoriye ev sahipliği yapan perakende devi; haftalık Migros aktüel indirimleri düzenlerken, bazı zamanlar da sürpriz indirimlerle kullanıcıları karşılıyor. Hal böyle olunca da indirim severler "Migros'ta hangi kampanyalar var?" diye merak ediyor. Ancak bu sürpriz Migros kampanyalarını takip etmek oldukça zor. Zira indirimler hem anlık oluyor hem de sınırlı süre ve stok ile gerçekleşiyor. Dolayısıyla birçok alışverişçi Migros fırsatlarını kaçırıyor. Oysaki DonanımHaber Forum takipçileri, Migros Sanal Market’teki dip fiyatları yakalayarak Migros indirimleri konusu altında paylaşıyor. Böylece Migros indirim günleri dışında da her kategoriden dip fiyata ulaşan ürünler, Migros sıcak fırsatlar konumuz altında DonanımHaber Forum ziyaretçileriyle buluşuyor. Siz de konuyu takip edip bağlantı bildirimlerini açarak, şunlardan anında haberdar olabilirsiniz:




    • Migros indirimlerinde bu haftaki fırsatlar

    • Migros aktüel ürünleri

    • Migros kampanya ve indirim günleri

    • Migros indirim kodları

    • Migros broşür ve katalogları (Migroskop)

    • Migros hafta sonu indirimleri



    📢 Migros İndirim Kodları 📢

    Migros fırsatları, yalnızca indirim ve kampanyalarla sınırlı değil. Zira perakende devi sık sık indirim kuponlarını da alışverişçilerle buluşturmakta. Öyle ki yer yer 25, 30, 40, 50 ve 75 TL tutarlarında Migros indirim kuponları dağıtılıyor. Bu promosyon kodlarından bazıları yapacağınız ilk alışverişe özel iken kimi Migros indirim kodları ise yeni üyelere özel olarak verilmektedir. Tüm hepsi ve daha fazlası için Migros Fırsat, Kampanya ve İndirimleri konumuzu takipte kalın.




    Konu içerisinde sadece Migros'ta mevcut olan kampanya ve fırsatlar paylaşılacaktır. Başlık altında konuyu baltalayıcı hiçbir mesaja izin verilmeyecektir. Tartışma, atışma çıkaran paylaşımlarda ısrarcı olanların konuya mesaj göndermeleri yasaklanacaktır. Konu içerisinde indirim çeki, kodu isteği veya satışına yönelik mesajlar hakkında işlem yapılır.

    @DENIZCISERKAN @WISDOM @kocaballi @cohannan



    Mesajın üst bölümünde güncel kampanyalar ve fırsatlar yer alacaktır. Alt kısımlarda ise Migros, Money Club, Migros Sanal Market, Hopi, İstanbul Kart, Petrol Ofisi, Money Bonus kart, kampanya türleriyle ilgili açıklamalar ve iletişim bilgileri yer almaktadır.


    7-20 EKİM ARASI 40 TL'LİK ALIŞVERİŞE 10 TL İNDİRİM VEREN KOD; https://www.facebook.com/MigrosTurkiye/posts/6308013005939813


    ALINAN KODU MİGROS MOBİL UYGULAMASINA GİREREK PROFİL KISMINDAN KARTINA KAMPANYA TANIMLA SEÇENEĞİNDEN TANIMLAYABİLİRSİNİZ. KASADAN İŞLEM YAPACAKSANIZ MONEY KART İLE İŞLEM YAPILACAKSA 6 NOLU KASİYER İŞLEMLERİNDEN GİRİLEREK ÖNCE KART OKUTULUR SONRA KOD GİRİLEREK KAMPANYA TANIMLAMASI YAPILIR, TELEFON NUMARASI İLE İŞLEM YAPILACAKSA 13 NOLU KASİYER İŞLEMLERİNDEN GİRİLEREK ÖNCE TELEFON NUMARASI GİRİLİR SONRA KOD GİRİLEREK KAMPANYA TANIMLAMASI YAPILIR VE KASA KAPATILINCA İNDİRİM DÜŞER.

    Migros Mobil Uygulaması-Profil-Kampanya Tanımla Kısmından Karta Tanımlanıp Kasada Money Kartı Vererek veya Kodu Eklediğiniz Telefon Numarasını Kasada Söyleyerek İndirimden Yararlanabilirsiniz. Tanımladıktan Sonra Profil-Katıldığım Kampanyalar Kısmında Görünürse Kasada 50 TL Üstü Alışverişte Düşecektir.

    Eğer Uygulamadan Tanımlama Yapılmadıysa;

    1)Money Kart İle İşlem Yapılacaksa; 6 Nolu Kasiyer İşlemlerinden Kasiyer Giriş Yapar, Kartı Okutur, Kodu Girer ve Ürünü Geçirip Kasayı Kapatır. İndirim Düşer.
    2)Telefon Numarası İle İşlem Yapılacaksa; 13 Nolu Kasiyer İşlemlerinden Kasiyer Giriş Yapar, Numarayı Girer, Kodu Girer ve Ürünü Geçirip Kasayı Kapatır. İndirim Düşer.


    ----------------------------------------------

    GENEL İNDİRİMLER;
    https://www.akakce.com/gercek-indirimler/?v=2082


    MİGROS KAMPANYALARI VE İNDİRİMLERİ; (akakce.com)
    https://www.akakce.com/magaza/migros,1,7.html


    MİGROS HEMEN KAMPANYALARI VE İNDİRİMLERİ; (akakce.com)
    https://www.akakce.com/magaza/migroshemen,1,7.html


    MİGROS'TA NİSAN AYI

    3-16 HAZİRAN 2021 Migroskop Money Kampanyaları

    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    ----------------------------------------------


    NOT 1: Bir Kampanyada En Fazla 2 Kez Yararlanabilirsiniz İbaresi Varsa Aynı Fişte Yararlanabilirsiniz. Örneğin 50 Liralık Ürün Alımına 10 Money Veren Bir Kampanya Varsa ve Şartlarında 2 Defa Yararlanılır Deniliyorsa 100 TL'lik İlgili Ürün Alımından Tek Fişte 20 Money Kazanabilirsiniz.

    NOT 2: Kendi Kampanyanı Oluştur Kısmından Oluşturduğunuz Kampanya Türünün Aynısı Tam Bana Göre Kampanyalarında Varsa İki Kampanyadaki Yüksek Tutar Kadar Alışveriş Yaptığınızda İki Money de Yatacaktır. Örneğin 35/5 Tam Bana Göre Kampanyanızda Tavuk, Hindi var ve Kampanyanı Oluşturdan da 38/4 Tavuk, Hindi Kampanyası Oluşturdunuz. 38 TL'lik Hindi, Tavuk Alımında 9 Money Kartınıza Yatacaktır.

    NOT 3: Gör İnan Kampanyasındaki Ürün Tam Bana Göre Kampanyalarınızdan Birinin İçindeyse Gör İnan Olarak Satışa Sunulduğu İlk Günkü Fiyattan Tam Bana Göre Kampanyanıza Hesaplanır. Yani 70/15 Veren Bir Sıvı Yağ Tam Bana Göre Kampanyanız Var ve O Gün 75 TL Üstü Alışverişte 1 Litre Zeytinyağı 35 TL'den Üstü Çizilip 15 TL'den Satışa Sunuluyor. Bu Durumda Eğer 75 TL Üstü Alışveriş Yaparsanız ve 15 TL'lik Gör İnan Ürününü Alırsanız 35 TL'lik Başka Bir Sıvı Yağ Alımı Yaptığınızda Aynı Fişte, 15 Money Kazanırsınız.

    Migroskop'a linkten ulaşabilirsiniz:
    https://www.money.com.tr/migroskop-dijital

    GÖRDÜĞÜNE DUYDUĞUNA İNAN (GDİ) Kampanyası - ARTIK LİMİT 75 TL! -

    BU İNSERT DÖNEMİNDE GDİ YOK MAALESEF.

    ----------------------------------------------

    Migros Kampanyalar Sayfası:
    https://www.migros.com.tr/kampanyalar

    ----------------------------------------------


    KONU BAŞLIKLARI
    1- Money Club Tanım
    2- Money Club Üyelik İşlemleri ve Mobil Uygulamalar
    3- Migroskop Tanım ve Güncel Migroskop
    4- Money Puan Esasları ve Kazanım Yolları
    5- Tam Bana Göre Sistemi
    6- Gördüğünüze, Duyduğunuza İnanın (GDİ) Kampanyası
    7- Migros Sanal Market
    8- Migros & Hopi
    9- Migros & Petrol Ofisi
    10- Migros & Belbim
    11- Money Bonus Kart
    12- Bebe Money
    13- Hediyem Kart
    14- İninal Kart
    15- Delist Ürün
    16- İyi Gelecek Elçileri
    17- Kumbara
    18- İletişim Kanalları
    19- Sık Sorulan Sorular



    1- Money Club Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Migros, Migros Sanal Market, Macrocenter ve Petrol Ofisi (Money Club & Positive Kart Entegrasyonu) mağazalarında geçerli bir üyelik platformudur. İndirim ve kampanyalardan faydalanmak için bu platforma üyelik gerekmektedir. Money Club uygulamalarından ve sanal marketten üye olunabileceği gibi Migros mağazalarından 1,5₺'ye alınan "Money Club Kart" ile de avantajlardan anında faydalanabilirsiniz.
    Alışveriş yaparken kasada money club bilgisi isteyen kasiyere; money club kart, money bonus kart ya da İstanbul kart uzatabilirsiniz, cep telefonu veya Hopi kimlik numarası da söyleyebilirsiniz.


    2- Money Club Üyelik İşlemleri ve Mobil Uygulamalar:
    Sitede ve uygulamada money club üyeliğinizi yönetebilirsiniz. Migroskopta yer alan puan kampanyalarına, size özel puan kampanyalarına uygulamadan ulaşabilirsiniz, kampanya görselleri altında yer alan "kartıma ekle" butonuna tıklayarak kampanyaları üyeliğiniz özelinde aktif edebilirsiniz.
    Uygulama içerisinde, yapmış olduğunuz alışverişlerin geçmişine ulaşabilir, kazandığınız ve kullandığınız puanları görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca güncel migroskopu da görüntüleyebiliyorsunuz. Barkod okuyucu menüsüyle ürünlerin fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. İletişim menüsünden talep ve şikayetlerinizi de ulaştırabilirsiniz.

    Website:https://www.money.com.tr/
    Android Uygulaması:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.migrosmagazam&hl=tr
    iOS Uygulaması:https://apps.apple.com/tr/app/migros/id529488079


    3- Migroskop Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Migros'a ait 14 günde bir perşembe günleri yenilenen süreli yayındır. Aktif olan kampanyaları ve indirimli ürünleri takip edebilirsiniz. Mağazalardan dergi olarak temin edilebileceği gibi online kanallarda da (websitesi ve mobil uygulamalar) incelemeniz mümkündür. Migroskopta yer alan veya yer almayan tüm indirimli ürünlerin mağazalarda raf etiketleri sarı renklidir.
    Güncel Migroskop:https://www.money.com.tr/migroskop-dijital


    4- Money Puan Nedir?
    Money Club ile yapılan alışverişler karşılığında money club hesaplarına yüklenen ödül puandır. 1 Money'in değeri 1 TL'dir. 6 aylık periyotlarla hesaplardan silinir. Mevcut olan puanların son kullanım tarihleri: 30 Haziran ve 31 Aralık tarihleridir.

    Money Puan Nasıl Kazanılır?
    Yapmış olduğunuz alışverişlerde yer alan kampanyalı ürünler veya alışveriş tutarları karşılığında kazanabilirsiniz. İşte puan kazanım yolları:
    1- X bir ürünü alarak kazanım (Migroskoplarda duyurulur)
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    2- X markalı ürünlerden Y adet ya da Z tutarında alarak kazanım (Migroskoplarda duyurulur)
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    3- X kategorisinde Y tutarında ürün alarak kazanım (Migroskoplarda duyurulur)
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    3b- Size özel X kategorisinde Y tutarında ürün alarak kazanım (Money Club hesaplarından takip edilebilir)
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    4- X-Y tarihleri arasında toplamda Z tutarında alışveriş yaparak kazanım (Money Club hesaplarından takip edilebilir)
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    5- X tutarda alışveriş ve yakıt alarak kazanım (Migroskoplarda duyurulur)
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    6- X şehrine özel Y tutar ve üzerine Z tutarında money (Sms ve sosyal medyayla duyurulur)
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]



    5- Tam Bana Göre kampanyaları nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Money Club üyeliğiyle yapılmış olan alışverişler baz alınarak oluşturulmuş kişiye özel oluşturulmuş puan ve indirim kampanyalarını kapsayan sistemdir. X kategorisinden Y tutarda ürün alarak kazanım şeklinde puan kazandırır. Ya da X bir üründe sadece kişiye özel olarak %Y tutarında indirim sağlayabilir. Tam bana göre kampanyaları Money Club websitesi ve mobil uygulamalarından takip edilebilir ve görüntülenen kampanyaların altında yer alan "kartıma ekle" butonu tıklanarak kampanyalar aktif edilebilir. Puan kazandıran bir kampanya money club hesabında aktif edilmezse -alışveriş yapılmş olsa dahi- puan yüklemesi gerçekleşmez.


    6- Gördüğünüze Duyduğunuza İnanın (GDİ) nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    75₺ üzeri ve alışverişlerde, belirli ürünleri piyasa fiyatının çok çok altında almayı sağlayan kampanyanın adıdır. Örneğin; "75₺ üzeri ve alışverişlerde X marka 1L Zeytinyağı 29,90₺ yerine 12 TL" gibi. Kampanyalı ürünler -genellikle- güncel migroskopta duyurulur. 75₺ katları yapılan alışverişlerde kampanyada limit uygulanmamaktadır. Örneğin; 375₺'lik yapılmış alışverişte kampanyalı üründen 5 adet alınabilir.
    75₺'lik harcama kotasına elektronik, tütün, alkollü içecek, bahçe mobilyası kategorisinde yer alan ürünler dahil değildir.


    7- Migros Sanal Market Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Migros mağazalarında geçerli olan fiyat ve kampanyalarla online olarak alışveriş yapmanızı sağlayan hizmtin adıdır. Alışverişlerinizin tedariği adreslerinize en yakın mağazalardan (sanal market hizmeti sağlayan) sağlanır. Sitede veya uygulamada bölgesel yoğunluğa göre alışverişinizi ne zaman teslim alacağınızı görebilir ona göre alışveriş yapabilirsiniz.
    Migros Sanal Market'te minimum sipariş tutarı 60 TL'dir. (Bölgeye göre bu tutar artabilir.)
    Siparişleriniz için alınacak hizmet bedeli aşağıdaki gibidir:
    60 TL – 149.99 TL arası 5,90 TL (KDV Dahil)
    150 TL – 249.99 TL arası 3,90 TL (KDV Dahil)
    250 TL ve üzeri ücretsiz

    Migros Sanal Market'e aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
    Website:https://www.migros.com.tr
    Android Uygulaması:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inomera.sm&hl=tr
    iOS Uygulaması:https://apps.apple.com/tr/app/migros-sanal-market/id397585390?l=tr
    Sanal Market'e özel ürünler:https://www.migros.com.tr/kampanyalar


    8- Migros & Petrol Ofisi İşbirliği
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Money Club üyeliğiyle Positive Kart üyeliklerinin birleşmesini sağlayan sistemdir. Önemli olan üyeliklerin sizin tarafınızdan iki tarafta da birleştirilmesidir. Zaman zaman ortak kampanyalar yapılmaktadır.
    Petrol Ofisi'nde kayıtlı positive kartı money club uygulamasında veya websitesinde kayıtlayıp money club üyeliğinizi başlatabilirsiniz.
    Money club üyeliğinizi petrol ofisinde kayıtlayıp positive club üyeliğinizi başlatabilirsiniz.
    Money Club üyeliğinde Positive kartı aktif etme:
    AKTIF boşluk Money Club Kart Numarası boşluk İsim boşluk Soyisim yazarak 7627'ye SMS atılması gerekir.
    Örnek: AKTIF 6002111111111111 MEHMET YILMAZ
    Örnek: AKTIF 4824891111111111 MEHMTE YILMAZ (Money Bonus)
    Money puanları yakıt alımlarında 10 TL ve katları şekilde kullanabilirsiniz.
    Detaylar:https://www.money.com.tr/mc/money-ozelliklerini-kesfet/petrol-ofisi/28


    9- Migros & Belbim İşbirliği
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Artık İstanbul kartlar da (Akbil) bir money club üyeliğini temsil ediyor. Kayıtsız şekilde doğrudan kullanım ile istanbul kartla Migros indirimlerinden faydalanabilirsiniz.
    1- İstanbul kart money club olarak kullanılabilir.
    2- İstanbul karta bakiye yüklemesi (sadece nakit ödeme) yapılabilir.
    3- Alışveriş ödemeleri 300₺'ye kadar İstanbul kart ile yapılabilir.
    4- Money club puanları İstanbul kart bakiyesine dönüştürülebilir. 1 Money = 1 TL (Eşleştirme Gerekir)
    5- İstanbul kart - money club üyeliği birleştirme işlemi kasalarda veya çağrı merkezinde yapılabilir.
    Detaylar:https://www.money.com.tr/mc/money-ozelliklerini-kesfet/istanbulkart/113


    10- Money Bonus Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Migros ve GarantiBBVA bankasının işbirliği ile ortaya çıkarılmış kredi kartıdır.
    Hem money club üyeliğinizi temsil eden indirim kartıdır hem de bonus özellikli GarantiBVA Bankası kredi kartıdır.
    Her migroskop döneminde sadece bu karta özel kampanyalar bulunmaktadır. Money club olarak da ödeme yaparken de bu kartın kullanılması gerekmektedir.
    Örneğin; "Money Bonus ile 50 TL'lik çay alışverişine %20 indirim" şeklinde bir kampanya var. Bu kampanyadan normal money club üyeleri faydalanamaz. Ya da money bonus üyeliğiyle bu tutarda ürün alıp ödemeyi farklı şekilde yaparsanız indirimden faydalanamazsınız.
    Money Bonus kredi kartına başvurmak ve kartla ilgili diğer tüm detaylara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

    https://www.money.com.tr/mc/money-ozelliklerini-kesfet/garanti-bankasi/30
    https://www.moneybonus.com.tr/

    11- Bebe Money Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Bebek ürünleri satın alınarak kazanılan puanlardır. TL karşılığı yoktur. Her bebek ürününden %5 puan kazanılır. Bazı anlaşmlaı markalar %10 kazandırır. Puan-ödül sistemi mevcuttur. Bazı bebek ürünlerinin indirimli veya ücretsiz alınmasını sağlar. Puanlar süresizdir, silinmez. Örn; "200 bebe money puana prima premium care ikiz paket çeşitleri ücretsiz" veya "100 bebe money puana prima premium care ikiz paket çeşitleri 10 TL" gibi. Güncel bebe money ödül kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz:
    https://www.money.com.tr/mc/moneyleri-kullan/bebe-money-hediye-katalogu/57


    13- Hediyem Kart Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Bireysel olarak Migros mağazalarından, kurumsal olarak mağazadan hem de hediyem kart websitesinden satın alınabilen hediye kartıdır. Kasalardan tek seferde 5 ile 500₺ arası yükleme yapılabilmektedir. Hem kredi kartı hem de nakit olarak yükleme yapılabilmektedir. Money puanlar ile yükleme yapılamaz ancak kredi kartı puanlarını kullanarak yükleme yapabilirsiniz. Ayrıca banka puan kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Örneğin; X bankasının 100₺ üzeri market harcamasına 10₺ puan kazandıran bir kampanyası var. 100₺ tutarında hediyem kart yüklemesi, market harcaması kapsamında değerlendirilir. Hediyem Kart sadece fiziki mağazada kullanılır.


    14- İninal Kart Hakkında?
    Migros Kasalarında ininal kartlara 25-50-100-150-200-250-300₺ tutarlarında sadece nakit ödeme yöntemiyle yükleme yapılabilir. Kredi kartıyla yükleme işlemi mümkün değildir.


    15- Delist Ürün Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    Liste dışı edilmiş, siparişe kapanmış ürünlerin stok adıdır. Bu ürünlerin fiyatları normal satış fiyatlarının %60-%95 oranında altındadır. Normal zamanda 30₺'ye satılan bir ürün bu durumdayken 3-5₺ gibi uç fiyatlara satılabilir. Her mağaza delist ürün stoğuna sahip olup delist olan ürünlerini mağazada "Bitiriyoruz" adlı sepette sergilemektedir. Ayrıca her mağaza aynı delist ürünlere sahip olmayabilir. Ürün gıda dışı bir ürünse değerlendirmeye çoğu zaman müsaittir ancak bu ürün gıdaysa son tüketim tarihi yaklaşmış bir ürün de olabilir. Belki üç mağazada, belki üç yüz mağazada, adeti belki bir belki bin olabilecek ürünlerdir bunlar. Bu tip ürünlerle ilgili stok sorgulaması (herhangi bir mağazadan rica ile) yapmak isteyen arkadaşlar için ürünlerin barkodlarının paylaşılması faydalı olacaktır. Forumda güncel delist ürünleri takip edebileceğiniz başlığa şu linkte ulaşabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/migros-delist-urunleri--138679638


    16- İyi Gelecek Elçileri Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    İyi Gelecek Elçileri, Migros’a fikirleri ile ilham veren kadınların buluşma noktasıdır. Kadın cinsiyete sahip money club profilleriyle üye olunmaktadır. Platform hedef-puan-ödül üçgeniyle çalışmaktadır.
    Hedefler: Ankete katılma, sosyal medya hesaplarını takip etme, video izleme, görüş bildirme gibi görevlerdir.
    Puan: Gerçekleştirilen hedefler karşılığında kazanılır. Adı sihirli puandır.
    Ödül: Toplanılan sihirli puanlara karşılık olarak belirli ürün veya kategorilerde X oran veya tutarda tanımlanan indirimdir.
    Örnek senaryo: Migros instagram hesabını takip ederek 100 sihirli puan kazandınız. Ödül kataloğundan 40 sihirli puan karşılığında Nestle Damak 100gr çikolatada %30 indirim tanımladınız. Alışveriş yaptığınızda bu ürüne size özel %30 indirim uygulanacaktır.

    İyi Gelecek Elçileri (İGE) platformuyla ilgili kampanya, fırsat ve tartışmaların olduğu forum konusuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu konu içerisinde iyi gelecek elçileri konusuyla ilgili paylaşım yapılmamasını rica ederiz.

    https://forum.donanimhaber.com/migros-ige-iyi-gelecek-elciler-kampanya-ve-firsatlari-ana-konu--136411191
    İyi Gelecek Elçileri Websitesi:https://iyigelecekelcileri.migros.com.tr/index/

    17- Kumbara Nedir?
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

    *Kasalarda yapılan nakit alışverişlerden doğan 0,01₺-4,99₺ tutarındaki para üstlerini money club hesabınızda açılan kumbara hesabında biriktirmeye yarayan yeni bir sistemdir.
    *Ödeme yaptığınız zaman para üstünüz verileceği sırada, kasiyere vereceğiniz onayla para üstünü hesaba aktarabilirsiniz. Onay verilmediği zaman normal işlem geçerli olur ve para üstünüz size nakit olarak teslim edilir.
    *Kumbarada biriken tutarları alışverişlerinizde harcayabilirsiniz.
    *Birikim ve harcama hareketlerini Migros mobil uygulamada yer alan "Profil>Diğer Kazançlarım" menüsündeki "Kumbaram" linkine tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
    *Kumbara her alışverişte ayrı onay ister. Dolayısıyla dilediğiniz zaman aktarır, dilemediğiniz zaman aktarmazsınız.
    *Kumbarada biriken tutarlar yalnızca alışverişlerde kullanılabilir, nakit olarak iade edilmez. Money puanlar gibi kullanım süresi yoktur, silinmez.

    18- Migros İletişim Kanalları
    Çağrı Merkezi: 4441044
    Whatsapp: +905309154545 (TEMMUZDAN BERİ AKTİF DEĞİL!)
    E-Posta: iletisim@migros.com.tr
    Twitter:https://twitter.com/Migros_Turkiye
    Facebook:https://www.facebook.com/MigrosTurkiye/
    İnstagram:https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/migros_tr/


    19- Sık Sorulan Sorular ve Cevapları (Daha sonra güncellenecektir)
    Money Puan harcayarak money puan kazanabilir miyim?
    -Evet money kullanarak money kazanabilirsiniz. Ancak sadece Tam Bana Göre harcama hedefi kampanyalarında money kullanımı 'HARCAMA KOTASINA' dahil DEĞİLDİR!
    X kampanyasından kaç kere puan kazanabilirim?
    - Kampanyalardan kaç kere faydalanabileceğiniz kampanya detaylarında belirtilmiştir.
    X üründe bana özel %50 indirim tanımlanmış, indirimli fiyatıyla kaç adet alabilirim?
    - Aksi belirtilmediği sürece sadece 1 adet için indirim uygulanır.
    Migroskopta 50₺'lik Lipton çay alana 10 money yazıyor. Ayrıca bana özel 30₺'lik çay alımıma 5 money yazıyor. Hangisi geçerli olur?
    - İkisi de geçerli olur ve 15 money kazanırsın.
    20 TL'lik çay alana 5 Money kazanım hakkım var. GDİ kapsamında 75 TL üzeri 1 kg çay 25 TL yerine 10 TL kampanyası var. Bu ürünü alırsam puan kazanır mıyım?
    - Evet, ürüne 10 TL ödersiniz ancak fiş üzerinde 25 TL yazacağı için kazanım gerçekleşir. Kampanya birleşimi olur.



    Diğer Popüler Fırsatlar 👇

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Arkadaşlar merhaba, sağ olsun arkadaşlar babam ile iletişime geçmiş arkadaşlar. Elektrik sıkıntısı yüzünden şarj sorunumuz vardı. Telefonu kullanamıyorduk. Çok kötü günler geçirdik ancak en azından hayattayız ailemle.

    Ev falan kalmadı zaten, yakınlarımız arkadaşlarımız akrabalarımız vefat etti. Sizler de merak etmişsiniz hepinize tek tek teşekkür ederim. Kalacak yer sıkıntısından dolayı şehir değiştirdik 3-4 gün rezillikler yaşadıktan sonra. Uykusuz, aç bir şekilde günler geçirdik psikoloji kalmadı insan cesetleri görmekten gözümüzün önünden gitmiyor o manzaralar. Hala en ufak bir titreşimde tedirgin oluyoruz Hala birçok insan yardım bekliyor. Elinizden geliyorsa yardım edin, gelmiyorsa sizden ricam dua edin. ALLAH'a emanet olun.

    Bu arada wadjet'e çok teşekkürler 7 kişilik aile için ulaşım sorunumuz çözüldü.
    Arkadaşlar selamlar,

    Daha önce söylediğim durum üzere askerlik hizmetleri için şu an için göründüğü itibarıyla 1 yıl aranızda olamayacağım.

    Parçalı da olsa yaklaşık 7 yıldır hem Migros'ta, hem okul hayatında bir yaşam koşuşturması içinde bulundum. Müsaitlik elverdiği sürece burada sizlere kampanyaları önceden duyurmak için elimden gelen gayreti göstermeye çalıştım. Çeşitli konularda tecrübelerimi ve bilgilerimi aktarmaya çalıştım. Sizlerden de edindiğim çeşitli bilgilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.

    Gideceğimin bilinciyle konuyu devralarak Migros ve Money Club işbirliği olan her konu hakkındaki temel esasları ilk mesaja taşıdım. Bugüne gelen süre zarfında önceden ya da sonradan müdahaleler ile kampanyaları da en üstte tuttum.

    Son olarak mevcut kampanyaları yukarıdan sileceğim. Üst mesajda yer alan yöneticilerle irtibata geçip konuyu devralmak isteyen olursa güncel tutmasını rica ederim. Zaten konuyu takiben gerekli konularda her türlü tecrübeye sahip arkadaşlar burda olacaktır.

    Zaman çabuk geçiyor; bir sene kısa, hayat devam ediyor. Fırsat buldukça buralara uğrarım. Haliyle alışverişler benim için Migros'ta devam edecektir dönüşte.

    Yazacak elbette çok şey var ama uzatmak istemiyorum. Saygı ve sevgi içersinde uzun zaman geçirdik. Yanlış anlaşılan ya da sürtüşme olan konularda çıkan tatsız konular da oldu zaman zaman. Üçün, beşin hesabını yaparak da olsa cebimiz için çabalıyoruz. Yine de hiçbir şey insan sevgisinin üstüne geçmemeli. Bugün varız, yarın yokuz. O yüzden en çok dikkat etmemiz gereken şeyin saygı olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede Elazığ ve Malatya bölgesindeki arkadaşlara da şifa ve başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi beterinden korusun.

    Kendinize çok iyi bakın, hakkınızı helal edin. Varsa benden yana helaldir. Görüşmek dileğiyle, hoşça kalın.



    65. YIL TEMALI MİGROSKOP KAMPANYALARI


    26-29 Eylül;
    Bakliyat, Bulgur, Pirinç: Aynı ürünün ikincisi %50
    Çamaşır Deterjanları: %25
    Makarnalar: Aynı ürünün ikincisi %50
    Unlar: Aynı ürünün ikincisi %50

    30 Eylül-3 Ekim
    Bebek Bezleri: Aynı ürünün ikincisi %40
    Saç Boyaları ve Şekillendiriciler: %50
    Bardak ve Demlik Poşet Çaylar: Aynı ürünün ikincisi %50

    4-7 Ekim
    Zeytinyağları: %25
    Bisküvi, Kek, Gofret: 3 al 2 öde
    Tuvalet Kağıtları: %20
    Çamaşır Yumuşatıcılar: %25
    Hava Tazeleyiciler: %50
    Porselen ve Seramik Mutfak Ürünleri: %40

    8-11 Ekim
    Kitaplar: %25
    Bulaşık Makinesi Ürünleri: %25
    Tıraş Makinesi ve Bıçakları: %40
    Uzman Kasap Ürünleri: %25

    26 Eylül-7 Ekim
    Evcil Hayvan Mama ve Aksesuarları: %40

    Money Bonus:
    Açık Et Şarküteri: 40 ₺ üzeri %15 (max 12₺ indirim)

    Moneyler
    Kırtasiye: 60₺>10M
    Donuk Köfte: 30₺>10M
    Avokado: 15₺>5M
    Mutfak El Gereçleri: 25₺>5M
    Sensodyne+Paradontax: 40₺>10M
    Blendax: 20₺>8M

    28-30 Eylül Haftasonu
    Temizlik Bezleri ve Süngerleri: %50
    Haşere Ürünleri: %50
    Kodak Piller: %50
    İthal Züccaciye: %40
    Kırtasiye: %25
    Sinbo Küçük Ev Aletleri: %25


    Merhabalar.



    Bu forumun ve bu konunun cok ekmegini yedim.

    Konuda bilmedigim seyleri ogrendim, bilmedigimiz, takildigimiz seyleri degerli hocalarimiz sayesinde, onlarin yardimlariyla cozume kavusturduk. Emegi gecen herkese tesekkur ederim.



    Simdi vefa borcunu odeme vakti :)

    MM Migros'ta Sarkutor olarak calismaktayim. Ayni zamanda hem sarkuteriye hemde kasaba bakmaktayim. Sarkuteri-Kasap seklinde calisiyorum. Kasa haric genel olarak magazaya hakimim.

    Siz forumdaslara elimden geldigi kadar yardimci olmak istiyorum. Sormak istediginiz, akliniza takilan yada bilgi almak istediginiz konularda elimden geldigi kadar yardimci olmayi isterim. Tabii bilgim dahilinde :)



    Lafi cok uzatmadan sizlere EKIM-GDI listesinide paylasmak isterim :)



    Iyi forumlar..





    Arkadaşlar merhaba.

    Bir konuda içimi dökmek istiyorum.


    Bu konu altında çeşitli indirimleri,hazırlanan kampanyaları,fiyat artış ve azalışları,stok sorgulamaları gibi bir çok konu hakkında bilgileri,yeri geliyor görsellerle,yeri geliyor yazılı olarak paylaşıyorum,paylaşıyoruz.


    Burada bu bilgilerden yararlanarak alışverişini yapan,yapmaya hazırlanan,bütçesini denkleştirmeye çalışan insanlar çokça var.Sadece üyeler değil,herkese açık bir yer.

    Haliyle haberdar olacak kitle çok büyük olabiliyor.


    Geçen gün aldığım bir duyuma göre bu tarz erken paylaşımlardan sadece bizler değil,Migros yetkilisi insanlar da haberdar olmuş,buraları yavaştan takibe başlamışlar.

    Bazı arkadaşlar paylaştığımız görselleri personellere,mağaza müdürlerine gösterip,işte burada böyle yazıyor diye her şeyi açık etmişler.

    Haliyle kimler nereden,nasıl öğreniyor da paylaşıyor diye araştırmaya da başlamışlar,paylaşım yapan,bilgi veren personel arkadaşları.


    Forumdaki arkadaşlar,üye olmayan arkadaşlar !

    Amacınız nedir ?

    Burada hep birlikte,bu zor günlerde 3 kuruş uygun fiyata bir şeyler denk getirip almaya çalışırken,neden bizi zora sokup,bu kapının da yüzümüze kapanmasına sebep oluyorsunuz ?

    Neden gidip burada yapılan paylaşımları gösteriyorsunuz ?

    Neden müşteri hizmetlerini arayıp,henüz tarihi net,resmi olarak açıklanmayan kampanyaları,buradan öğrendiğiniz kadarıyla o insanların yüzüne söylüyorsunuz ?

    Neden stok bilgisi paylaştığımızda,gittiğiniz mağazada o stok fotoğrafını gösteriyorsunuz ?

    Adamlar gitmiş siz yalan söylüyorsunuz, saklıyorsunuz,stokta var diye personele,müdüre göstermiş,sormuşlar !


    Kim yapıyor neden yapıyor bilmem ama vazgeçin,bu kadar sığ ve bencil olmayın.

    Sizler bunları göz göre göre açık ediyorsunuz

    Bırakın hep beraber yararlanalım.

    Heves kırmayın,kimseye faydası yok inanın ki.

    Önünüze koyulan bilgileri bu kadar çabuk harcamayın,lütfen.

    Teşekkür ederim ,bugün eve girdim beni duygulandırdınız çok sağ olun, özelden yazan da olmuş. İnanın şu an gözlerim yaşardı . Nasıl anlatayım bilemiyorum ben burada şehir belirtmekten imtina etmiştim aslında gene de anlayanlar olmuş . 1999 depremini de İstanbulda yaşamıştım ama bu başkaydı , şimdi evden iki pasportum var onları aldım cebime koydum, oğlum yurtdışında yanına gidesim var ama uçakların hepsi dolu , şehirden çıkış zor şu ana kadar kalacak yer buldum/bulduk. 4 gün PÖH karargahında kaldım sıcak yer sıcak çorba ve yemek ve onları çok yakından tanıma fırsatım oldu hepsi güzel insanlar , bugün kendim çıktım çadırkent evime yürüsem 2 dk ama 51 yaşında bekar tek bir erkeğe afad çadır verir mi sormadım sormak da istemiyorum. Gidecek sıcak ve güvenilir yerim de var ama öyle yaşamak da istemiyorum, hayat devam etmeli. Neler yaşandı yaşanıyor anlatamam ama biz ne yaşadıysak Hatay 100 misli . Bu arada çok keskin bir soğuk başladı doğa her taraftan vuruyor. Tüm temennileriniz için teşekkürler harikasınız güzel insanlar, saygılar sevgiler.

  • Yerimizi alalım. Reklam alınır.
  • Elinize sağlık.Emeği geçen ve bu kararı alan tüm sayın adminlerimize sonsuz teşekkür ederim.
  • haydi bismillah.. yeni bir başlangıç iyidir.
  • buralar değerlenir.
    Önlerden yerimizi alalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 2 Mayıs 2018; 11:51:7 >
  • Güzel paylaşımlar bekliyoruz.
  • Tesekkurler.
  • Hoşgörünün hakim olduğu bir konu olması dileğiyle.
  • İlk paylaşımı yapayım bugün başlayan yüzde 50 indirim kampanyası ile kaçırmayın.Ben 18 adet buldum tamamını aldım çok kaliteli ürün stok baktırın

    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Hangi şubelerde var nasıl öğreniriz? Ayrıca barkodu nedir?
  • Hayirli olsun hepimize....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 2 Mayıs 2018; 12:2:50 >
  • Herkese hayırlı olsun
  • Tesekkurler hayirli olsun herkese
  • hayırlı olsun. umarım sonu diğer konu gibi olmaz.
  • Rez.
  • Olması gereken olmuş.hayırlı olsun.
  • hepimize hayırlı olsun.
  • şu anki en güzel kampanya :100/10 bkm+100/10 kredi kartı kampanyalarıyla 100/50 oluyor

    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 2 Mayıs 2018; 12:24:2 >
  • Merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun.

    GLADE OTOMATİK SPREY APPLE CINNAMON YEDEK

    Satış Fiyatı : 1,00 TL

    Barkod No: 8690784816779

    Mağazada "Okyanus Sessizliği" adlı ürünün barkodunu okuttuğumda yukarıdaki ürünü bilgisi çıktı ve kasadan 1 TL olarak geçildi..
    Sistemsel hata nedeniyle resim ekleyemiyorum...
  • https://www.migros.com.tr/kweb/showProductDetail.do

    8690709091595

    Bugün %40 indirimin son günü.


    Ben sabah aldım. Bulan 33 tane alsın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.