Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] (5. sayfa)

-
-
Aynı markanın şu modelini kullanıyorum ve çok memnunum.
(King, Braun, simbo vs değişik markaları kullanmış birisi olarak bunu cidden sevdim)
Sakalla birlikte favorileri 3, biraz üstünü ve arkaları 6 üst yanları da 10 numaraya ayarlayıp saçlarımı kendim kesiyorum.
Diğerleri gibi numara ayarı ileri geri iterek değil, çevirmeli mekanizmayla yapılıyor ve bu kesim sırasında tarağın yanlışlıkla ayar değiştirmesini cidden engelliyor.
SAçın üst kısmı için de 40 numaraya kadar kesebilen remington kullanıyorum.
Bunu pek tavsiye etmem. Pili çok saçma ve ilk günden bu yana şarj tutmuyor ve mecbur kablolu kullanıyorum.
https://www.migros.com.tr/elektronik/remington-hc5150-sac-kesme-makinesi-p-2547911
-
sakalları sıfıra yakın kesiyor mu hocam aprilla modeli? bir de kablolu da kullanma imkanı sunuyor mu?
-
Farklı mağazadan az önce 20 tane dido aldım (mağaza teslim) tamamen personelle alakalıymış. Babalarının dükkanları gibi iş yapıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de sizin yaşadığınıza benzer bir durum sonucunda öğrenmiştim tüm bu işleyişi.
misal 2 tane mavi ürün siparişinde bir adet ürün stokta yoksa
bir şube faturaya 1 adet mavi yazıyor ve diğerini siliyor, para iadesi yapıyor.
Bir diğeri 1 mavi 1 yeşil koyuyor ama faturada 2 mavi yazıyor.
bir diğeri 1 tane maviyi koyuyor 2.maviyi gidip başka marka ve çok daha pahalı ürün koyuyor ama faturada değişiklik yapmıyor.
bir diğeri telefon edip "ne yapalık" diye soruyor.
ben şube dedim ama aynı mağazada çalışan farklı elemanlar bile aynı siparişi farklı şekilde hazırlayabiliyor.
Hatta money hesabı kapatma işleminin de ilgili mağaza ve personel sebebiyle olduğunu, istanbul merkezin yada otomatik bir sistemin bu işle alakası olmadığını öğrenince çok şaşırmıştım.
herşey insanda bitiyor ve Başka insanları tersleyerek, üzerek, onları sıkıntıya sokarak kendini tatmin eden, mutlu olan (olduğunu sanan) çok fazla insan var malesef. Gülen eğlenen birilerini görünce, yanlarına gidip onlarla eğlenmek yerine "ne gülüyor bunlar gevşek gevşek" diyip sinirlenen, öfkelenen arıza çıkaran insanlar. kampanyalı/ucuz fiyatlı ürün alan birini görünce sinirlenip "o pek de iyi bir marka değil, niye aldın ki?" diyenler vs vs... say say bitmiyorlar üstadım.
neyse yaaa!.. çok uzattım ben de. geyik konusu diye bir başladım mı susmak bilmiyorum...
-
takım elbise giyip mesai başı yapacak memur traşını yapmaz.
sıfır olmasa da 0,5 gibi bişey olur.
Kablolu kullanılıyor ama ben pek de ihtiyaç duymadım, şarjı cidden güzel gidiyor.
yanlış hatırlıyor olabilirim ama içinden şarj adaptörü çıkmıyor sanırım yada ben benimkini kaybettim. Çünkü eski telefonumun şarjına takıyorum
-
Durumu çok güzel özetlemişsiniz hocam. Neyse yakınmanın faydası yok artık
Bakalım yarınki kampanyada görürüz birkaç örnek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de artık bu işleyişe tanık oldum. ya canı istediklerinde tümden hepsini iptal ediyorlar siparişi ya da eksik olduğunda benzer ürünlerle tamamlayıp böyle tamamlıyorlar siparişleri.
geçen mesela 6 adeti geçmeyen kek-bisküvi kampanyasında sebep göstermeksizin siparişimi iptal etmişlerdi. daha sonra ertesi gün tekrar sipariş ettim eksik popkekleri dankek olarak tamamlamışlardı.
böyle yapmaları daha iyi bence çünkü hem sipariş tümden iptal olmuyor hem de eksik ürün olduğunda iadesini eksik yapmalarıyla uğraşmamış oluyorsun.
-
sakallar sırıtmasın yeter hocam. 0.5 ideal yukarsı kurtarmaz.
kablolu kullanabiliyorsa iyi, çünkü yarın öbürgün o batarya öldüğünde veya kesim esnasında şarj bittiğinde kablolu kullanılması ve daha güçlü kesim için iyi olur.
ayrıca benim eski braun'a benziyor bu makine. onu bir sene köyde unuttum ve tekrar kullanmaya çalıştığımda ne şarj tuttu ne de kablolu kullanabildim. yoksa sakal ve vucüt için taş gibi götürüyordu. maalesef mefta ettik makineyi.
bu aprilla sanırım sadece online'da satılıyor ama ben bir bakayım a101 mağaza içinde elektronik reyonunda var mı diye. teşekkür ederim tavsiye için
-
-
Bölgemde malesef bu ve hatta Ferrero çeşitleri yok.
Zaten bu çikiletaa indiriminde işe yarar birşey yok. Kampanyayı boş geçmeyeyim diye, Bir ara instagramı kasıp kavuran Ozmo eggs lerden aldım ben de
migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/ozmo-mini-eggs-154-g-poset-p-6b48b7Bu arada bizim "Dünya arı günü" için oynadığımız 1+1 kuponu yattı gibi.
İçeriden bilgi geldi "yok öyle birşey" diye.
Tabi son anda Sanalmarket'e özel indirim yapma ihtimalleri hala mevcut ama ben balsız kalmamak için 2 adet anavarza siparişi geçtim. Bilginiz olsun.
-
bizim bölgede de ferrero yoktu, bu paylaştığım vardı ama gece sipariş vermemiştim şimdi baktığımda bu da yok olmuş. bu çikolata kampanyası zaten pahalı fiyatlarla dolu ama bayram çikolatası alalım dedik onu da bırakmamışlar sabaha.
ayrıca benim bal işi toptan yattı, stok bitmiş
seni hiç iyi hatırlamayacağım arı günü
-
-
ne umduk ne bulduk oldu bizimkisi.
sizin bir suçunuz yok hocam seçim benimdi. kararlarımızın sonuçlarının ne olup olmayacağı da belliydi. biz pollyannacı hislerimizi baskın kıldık ve sonucuna da katlanacağız o kadar.
ama 21'ine kadar ballar geldi geldi yoksa artık bal arı kovan günü hiçbir şey görmek istemiyorum
bu arada nacizane bir atasözü de uydurmuş bulundum:
bekleme arıyı, gelir sokar çomağı
-
Konuyu yeni keşfettim. Konu Dışı Özel bölümünden ummadığım için tesadüfen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşgeldiniz sayın hocam.
Sınırsız geyik muhabbeti anca "Konu dışında" olur diye düşünüp buraya açmıştım konuyu.
-
konu başkanımız @hopeless1 hoca konunun reklamını yapsa daha da dolup taşacak buralar ama izdiham olur insanlar birbirini ezerler diye mütevazi davranıyor :)
-
Yok yahuuu!.. Ne başkanı?
Benden Başkan maşkan olmaz, olmasın da zaten.
Benden olsa olsa kuyuya taş atan deli olur.
-
Ton balıklarında fiyatı önce 2x yapıp sonra 1+1 yapmazlarsa iyidir hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mayıs 2025; 23:37:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız üstadım. Geçen indirimde şunu almıştım çok uyguna gelmişti ve kalitesini de tam bizlikti.
(Ton balığını sadece pilav yaparken kullanıyorum)
(Edit: @Karqasa üstadım diğer konuda sormuşsunuz ama ben size de bu mesajla tavsiyede bulunmuş olayım
)
Bizde stok yok ama bölgenizde varsa buna bir şans tanıyın.
https://www.migros.com.tr/dardanel-ekonomik-ton-2x140-g-p-8a180e
Ben de şunlara bir bakacağım;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 20 Mayıs 2025; 1:55:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X