Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
23
Favori
5.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hımmmm!... iyi yazmışsın güzel yazmışsın da muhterem, Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] malesef günümüzde bunlara bakan pek yok. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Seni Bim, a101 vs diğerleriyle mesajlaşırken falan görmesini sağlayabilsek anında dönüş alırsın bence. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• ha ha döndü yazdığıma nabeeerrr Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

bu sefer de ben görüldü attım ve bir daha yazmayacağım Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] (erol taş kahkahası)

yok öyle yağmalar kaprisler, o bedel ödenecek Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Teyyy teyy teyyy teeeeeeyy... Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Yürü beeee ustaaa!.. kim tutar seni...Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Aynen öyle yahuu.. Sürünsün dursunnn. Hiç yüz verme, kapında köle olsun...

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

bu çok romantikti deyip yüzü kızaran emoji koymuştu, cevap vermeyince devamlı yazdı.

çok üzgünüm çok özür dilerim sizi diğerleri gibi sanmıştım mı demedi, lütfen konuşalım alışverişlerinize alt limitsiz kupon tanımlarım mı demedi... bir şey yazmam için diretti durdu.

ve ben de en sonunda:

üzgünüm, sana dökülen o papatyalar soldu, kurudu. sana benden bahar gelmez bundan sonra...

diye füzeyi atarak noktayı koydum Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• Kampanya listemizi de güncelleyelim de elimizin altında derli toplu şekilde bulunsun. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

15-18 Mayıs Traş ürünlerinde 1+1

17-18 Mayıs Bebek Bezlerinde 1+1

19 Mayıs Çikolata ve çikolata kaplamalı barlarda 1+1 

20-21 Mayıs Ton balıklarında 1+1

22 Mayıs Dondurmalarda 1+1

-----------------------------------------------

@johnny lenn MAhallenizdeki şube açılana kadar sürüm sürüm süründürün üstadım. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Hakkınızdır. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

bu tras jelleri inanilmaz pahali arkadas ya. umarim sisirme indirimler olmaz 1+1’de diyecegim ama fiyatlara simdi baktim en ucuzu 130’dan basliyor. o gun fiyatlar degismezse 65’e geliyor.

e-ticaret sitelerinde bundan daha ucuza alinabiliyor sanki.

bu arada cikolata kampanyalari tam gaz devam. artik stok fazlasindan mi baska bir seyden mi iskillenmeye baslatti iyice.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1-2 ay önceki indirimde Nivea Traş jelleri (Diğer markaları kullanamıyorum/Sevmiyorum) indirimliyken 1+1 olmuştu o zaman sağlam stok yaptım. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Uzun bir süre o dertten muzdarip olmayacağım gibi. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]  Darısı başınıza. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• Çikolata kampanyasında aynı üründen 6 adetten fazla alırsanız iptal olabilir dikkat dostlar
    2 çikolata için 1k tutarındaki siparişi iptal etmesinler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Uyarınız için teşekkürler üstadım. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]  Bence tüm o iptaller vs.. şube ve personelle alakalı. Çoğu şube/Personel bunları kafaya takmıyor ama bazı saplantılı kişilikler bir sebep bulup insanların burnundan getirmek için özel çaba sarfediyorlar. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]  Misal o sabah evden kavga edip çıktıysa o günkü sipariş sahiplerinin vay halineee... Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• Mağazada testerlarını görünece şu parfümleri denedim. Fotoda üzerine 1 ve 2 yazdığım mavi renkliler iş görür gibiler. Value siyah renkli olan da kıl payı belki ama diğerleri cidden bana göre değil. ağır hacı yağıyla çam ağacı arası bir kokuları mevcut.

1 - Gideri var. https://www.migros.com.tr/mabel-essence-edp-urban-groove-50-ml-p-21795ed

2 - Anı kurtarmalık. https://www.migros.com.tr/value-the-party-time-eau-de-parfum-for-men-50-ml-p-2172044

3 - Gibi gibi, 4,5 dan 5 gibi gibi https://www.migros.com.tr/value-the-real-gentleme-eau-de-parfum-for-men-50-ml-p-2172043

4- X olan : ÇAm ağacı tarzında kokuları seviyorsanız işinize yarar. Ben sevmediğim için mi öyle geldi bilmiyorum ama kokusu en kalıcı olan buydu. https://www.migros.com.tr/mabel-essence-the-gentlemans-code-edp-50-ml-p-21795ee

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]

fresh koku hiçbirinde yok mu hocam? hepsinin kokusu ağır ve kalitesiz mi?

mesela fresh zara parfümlerine yakın bir koku aldınız mı hiç?

1 Numaradakinin detaylarında şunlar yazıyor:

Üst Nota: Greyfurt, Mandalina, Portakal, Yıldız Anasonu

Orta Nota: Sedir, Zeytin Çiçeği, Selvi, Kediotu

Alt Nota: Tonka Fasulyesi, Vanilya, Guaiac Ağacı

Koku Karakteri: Oryantal, Odunsu

Ne kadar Freshhh tartışılır.

Malesef hepsi de "Biz ucuz ve çakma parfümsü kokularız" diyor.

içeriğe göre freshlik havası vermişler ama buruna o kokuları veremişler o zaman.

içerikler dior, gerçekler perşembe pazarı parfümü :)

bilgi için teşekkürler hocam Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Rica ederim üstadım ne demek. Aslında bir başkası da gelip "gayet güzel kokular" diyebilir ve eminim diyecektir de. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

En iyisi yolunuz düştüğünde kendiniz deneyip yorumlayın. Hemen hemen tüm şubelerde her çeşit için tester koymuşlar.

(Sırf bundan bile kokuların kalitesinden şüphelendim aslında. Normalde bu kadar tester koymazlardı. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] )

evet anca yolum düşerse artık hocam, biliyorsunuz migros efendi mahallemizde kapanmayı seviyor ve yerine yenisi hala açmıyor. 2 km yürümem lazım en yakın marketine Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]Viral Videolar Resmiyoutube
    Videolarımızı beğendiyseniz beğen butonuna basmaktan çekinmeyin. Değerli yorumlarınızı her zaman bekliyoruz. İyi eğlenceler. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=d85nLkeoJ2w

Bu yanlışlıkta bir iş olmasın.Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

2Km de mutlaka sizin hesaba katmadığınız/açıldığından haberiniz olmayan bir MJet yada tek M şube illa ki vardır yahuu.. Migros o kadar mesafe bırakmaz şubeler arasında. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 15 Mayıs 2025; 22:35:35 >

hocam google maps, ios haritalar ikisinde de baktım 1.8 km mesafe çıkarıyor bulunduğum konumdan. zaten bu sorunu kendi yarattı. en fazla yarım kilometre çevremizdeydi jetler, ikisi de kapandı. koskoca migros kiralık yer bulamıyor mu kendisini koskoca merkezi yerden tasfiye mi etti bilemiyorum artık.

ama şu dandik mail adresine bir mail atacağım bakalım ne diyecekler.

ekleme: sanalmarket'teki saçma uzantılı mail adresi yerine doğrusunu buldum hocam, nelerle uğraşıyormuşuz ya:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 15 Mayıs 2025; 23:38:58 >
  • Fearless_X adlı kullanıcın Migros Ana konusunda yerli yersiz zamanlarda gelip, Kampanya soran insanları tabiri caiz terslercesine "Ekmek GDi olacak dedim inanmadınız. şimdi koşun kampanya peşinde" minvalindeki terslemeleri ve alkış beklentisi içindeki mesajlarından bulabildiklerimi buraya koyuyorum.

Kendisine tavrının/yaptığının yanlışlığını anlatmaya çalışan bir çok forum kullanıcısıyla tartışmaya girip hepsini de Trol, Yandaş o'cu, bu' cu vs.. diye yaftalayıp , çoğunun da forumdan uzaklaşmasına neden olmuştur. Bu tartışmalar sonucunda kendisi bazı mesajlarını silmiş bir o kadarını da yönetim tarafından silinmiştir. (Sanırm en son mesajları @Nat Alianovna admin silmiş. Dilerim bu mesajı silmez.)

İşbu mesaj ilgili şahsın nasıl bir kişi olduğu anlaşılsın istememden yazılmıştır. Kendisinin yanlışını anlamasını yada düzeltmesini bu saatten sonra beklemiyorum da inşallah bu mesajı gören Şakşakçıları birazcık olsun utanırlar.

Elbet bu mesaj kendisince yada şakşakçıları tarafından şikayet edilecektir ama dilerim yönetim bu mesaja dokunmaz da ileride bu şahsın yapacağı saçmalıklarda onun nasıl birisi olduğunu bilmeden iyi niyetle kendisini uyaracak dostlara yada yönetime bir faydası olur.Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 17 Mayıs 2025; 14:6:49 >

"Bizim zamanımızda böyle değildi." diyen aşırı sinirli dede modunda takılıyor zaten başlıkta. Bu muhabbetler olduğunda başlığa düzenli girmeye yeni başlamıştım. Aynen dediğiniz gibiydi. Şimdi hasbelkader birisi söylediğini hatırlayınca coştu. Şahsen engeli çok nadir kullanıyorum ama hayatımızda yeterince gereksiz asabiyet var. Fazlasına lüzum yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.