her ne kadar faydalı da olsa aşırısı zararlı.Nihai olarak şeker sonuçta ve vucuda zararlı. |
Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] (3. sayfa)

-
-
Ne aşırısı üstadım?
Kafi miktarını zor buluyor/tüketiyoruz.
Migros sağolsun arada sırada 1+1 kampanya falan yapıyor da anca o zaman yiyebiliyoruz.
-
migros'un email adresi bu mu arkadaşlar: dijitalplatformgida@hs01.kep.tr
yahu mahallede bize yakın olan mjet yine kapanmış, ta ebesinin nikahına kadar yürümek gerekiyor. acaba yeni mağaza açılıp açılmayacağı konusunda hem bilgi almak hem de talepte bulunmak için bu mail adresiyle mi iletişime geçmek gerekiyor?
-
Haydaaaa!.... Çalışmadığımız yerden sordunuz ama hocam.
VErdiğiniz adres Migros sitesinde yazıyor olsa da bana çok sallamasyon gibi geldi.
O mail adresine bakan birileri olacağını hayal dahi edemiyorum.
En iyisi whatsapp numarasına durumu sorun.
Belki onlar "iletisim@migros.com.tr" gibi daha akla mantığa uygun bir adres verebilirler.
-
migros adıyla mail adresi almamış olmaları bana da garip geldi. bana migros'tan böyle bir mail adresiyle e-posta gelse dolandırıcılara bak ne göndermiş derdim harbi.
bir de işin daha da saçma boyutu koskoca kurumsal firmanın x'te (twitter) resmi onaylı faaliyette olan sosyal medya hesabı olmaması. ordan yazayım dedim ama mail adresinden sonra ikinci dumur olay burası oldu.
instagram'da onaylı hesap var x'te yok, ben instagram'da dm'den yürüyeyim o vakit.
-
Gazan mübarek olsun genç. KAfalarsan ve arkadaşı da varsa bana ayarsın artık!...
Duuu yaaa o başka mevzuuu.. Sen "dm'den yürümek" diyince ben başka çok başka yerlere gittim. Pardon.
"İnşallah olumlu yanıt alırsınız üstadım" demek istemiştim ben.
-
bizim bölgeye ayşegül hanım bakıyormuş, dedim lütfen biri daha bakabilir mi, çünkü bi' arkadaşım daha var da...
(not: Bu yazıdaki tüm karakterler ve olayların gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur. Tamamen hayal ürünüdür.)
-
Sondaki notu yazdığınız cidden çok iyi olmuş.
Yoksa birileri ciddi ciddi bizim çağrı merkezindeki/sosyal medyadaki firma sorumlularına falan dm'den yürüyeceğimizi düşünebilirdi.
Biz öyle insanlar mıyız yahuuu...
Turkish Movie Partsyoutube
Leyla ile Mecnun -- Ben Öyle Bir İnsan Mıyım!(1)https://www.youtube.com/watch?v=zgXuApy2Lu8-------------------------------------------------------------
Eeee! şeyyy!... Ayşegül kaç yaşındaymış?...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 11 Mayıs 2025; 23:50:9 >
-
----geyik mod off----
sormayın, ciddiye filan alırlar diye notu koydum ki, konu başlığındaki gibi yaptığımızın tamamen iki gırgır geyikten ibaret olduğu kesinkes anlaşılsın!
----geyik mod on----
biz tabii ki öyle insanlar değiliz
Shitpost Evreniyoutube
Ayıboğan şundan oldu djhdh #erkek #keşfet #keşfetbeniöneçıkar ##türkiye#recepivedik2https://www.youtube.com/shorts/ZYt4Bu_NDx4?si=7tm-NX9yxdEV-xS_----------------------------------------------
yaşını direkt söylemedi ama migroskop'un 33. sayfasına baktınız mı dedi
-
bu arada margarinlerde 1+1 kampanyasından önce görsel almıştım ama indirimli olanlar 1+1'de gözükmüyor şu an, kaldırmışlar sanırım :/
1+1 öncesi:
1+1 sonrası:
-
zaten 33 en güzel sayfası ki "Migroskup'un"
, sonrasında pek de tadı tuzu kalmıyor
Yaaa ben cidden anlamıyorum bu Migros kampanya ekibini. İşi ciddiye alan çakal/kurt bir tayfa mı ilgileniyor yoksa saldım çayıra mevlam kayıra takılan laylaylom gezinen bir ekip mi? Yada stajyer çocuklara emanet şekilde mi gidiyor emin olamıyorum. Hep bir saçmalık, hep bir abukluk hep bir sabukluk. Bunca yıldır Şakkk!... diye gece 00:00 da otomatik başlayan kampanyalar gecikmeli kara tren misali sonradan sonradan aksak aksak yayınlanıyor. Millet de alışmış "acele etmeyin sabaha düzelir" diyor. Yahuuu arkadaş sen tüketicisin, daha iyi hizmet talep etsene diyorsun. adamın bunu anlama idrak etme gücü yok ki. amaaaaaan boş ver diyor geçiyor. böyle böyle herşeyde kaliteyi kaybettik işte... Fiyat arttırmalar, sahte indirim kampanyalar vs vs...
Öff beeee.. ben de amma dolmuşum haaaaa... Yazdıkça yazasım geldiii...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 12 Mayıs 2025; 13:58:41 >
-
dök içini hocam nasıl olsa serbest, burası kurtların sere serpe döküldüğü özgürlükler, muziplikler diyarı
bu arada gece ve sabah stoklara açma kuralının yerine gece adet sınırı koysalar daha uygun olmaz mı? adam sabah işe gidiyor kampanyayı haliyle unutuyor, aklına geldiğinde ise bir bakmış stoklar kalmamış, mağdur oluyor.
ama gece adet sınırı konulsaydı, kampanyadan yararlanmak isteyen adam eli boş kalmamış evine gündüz vakti siparişini teslim ettirebilecekti.
-
gündüzleyin bizim margarini eklemişler. margarinde en uygunu kampanyada bu sanırım, ihtiyacı olan varsa yapıştırsın 10 adetinin tanesi 11 liraya geliyor:
-
Ben bu kadar özgür bir ortama daha tam alışamadım üstat.
GEnelde yazdığımız mesajı abuk sabuk yerlere çeken birisi çıkardı şimdiye kadar yada "kesin sohbeti burası indirim paylaşımı konusu" diyen birisi yada en olmadı şikayet edip mesaj sildirirlerdi. Şimdi burada onlar olmayınca bünye alışamdı doğal olarak. İnşallah zamnla alışacağım.
Siz ne yaptınız Migros'a özelden yürüdünüz mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 12 Mayıs 2025; 14:47:2 >
-
burda hiç hak etmediğimiz bir hayatı muameleleri gördüğümüz için normal koşullarda her medeni ülkede olması gerekenler size artık ütopya geliyor. burdaki olumsuzlukları o kadar kanıksamışsınız ki, kötü şeyler iyi şeyleri unutturduğu için güzel şeyler bile sizi olumsuzluğa büründürüyor, adeta şok etkisi yaratıyor. ama istenince görülüyor ki hayat, ortam daha güzel olabiliyor, olması gerekenler mümnkün hale gelebiliyor.
iliklerimize iliştirilmiş bu olumsuzluk halini kafamızda taşıdıkça dünyanın neresine gidersek gidelim bu moddan çıkamayız. (örnek bknz)
gözümüzün biri aydınlığa biri karanlığa bakmamalı. yaşamın tadını bozanlarla değil hayatımıza değer katanlarla yol almalıyız.
-
Motorları maviliklere süreceğiz
-
-
migros'un instagram hesabına yazdığım soru ve talebe karşılık sadece 'görüldü' atmış migros
burdan anlaşılıyor ki instagram hesabında bir muhatap yok ve kurumsallık sıfır
-
Siz elinizden geleni yapmışsınız üstadım. Bundan sonrası ona kalmış. Seviyorsa cevap yazar.
-
papatyalar seni seviyor'a çıktı,
seni bekliyorlar baharın kollarında
diye yazdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X