![]() ![]() |
Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] (2. sayfa)

-
-
500/100'le birlikte 2 adet alımda tanesi 240 geliyor. ballarda daha önce 2 al bir öde'de ne kadara gelmişti hatırlayamadım. şimdi alsam mı diye kendimi dürtüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 9 Mayıs 2025; 16:3:5 > -
Ben de bal alacağım ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
20 mayıs Dünya Arı Günü için ballarda daha güzel kampanya yaparlar diye düşündüm.
-
o zaman pas geçiyorum.
dünya arı gününü bile bilen insanın bir bildiği vardır :))
-
bu arada krem almamışlar varsa şunun fiyatı da uygunmuş:
-
-
olsun o katalogtan 20 mayıs arı gününü görüp unutmamak dikkat ister. ya da gizli arıcılık var da bize söylemiyorsunuz asasdasdasd
bu arada ben balları pas geçerek sepeti yaptım gitti:
-
Gizli arıcılık değil de aşırı bal tüketiciliği mevcut.
El yüz kremleri bana eccük uzak konu (Bi nivea bi de arko bilir kullanırım o kadar.) ama yağ fiyatı cidden güzelmiş.
-
-
Hahahhaha. Çok yanar dönermişsin hocam 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiiiç acımam, anında satarımmmm... Bir futbol takımının aç karnımı doyurmak dışında bana faydası nedir ki?...
-
ışık hızında istediğiniz takıma geçilir, itinayla karın tokluğuna takım değiştirilir
-
Üstadım, fitbolcular parayı görünce takımını, şehrini, ülkesini hatta ve hatta bulunduğu kıtayı bile değiştiriyor da biz taraftarlar mı değiştirmeyeceğiz yahuuu...
-
-
bilemiyorum altan :) (bu filmi hala izlemedim ama repliğini biliyorum)
riske girsek mi bilemiyorum gerçekten. çünkü 20 mayıs arı günü kampanya olasıklarını hesapladım :)
eğer o gün 1 alana bir bedava yaparsalar zaten s*çtık.
ama 2. si yüzde eli yaparsalar da yine s*çtık.
şöyle ki, 4 adet anavarza alsak 290 + 145 (ikincisi yüzde elli) x 2 = 870.
500/100 bal promosyonu 21 mayısa kadar devam ediyormuş o yüzden 870-100 = 770
770 / 4 adet bal = tanesi 192.5.
yani böyle bir olasılık gerçekleşirse kavanoz başına 10 lira toplam 40 lira daha avantajlı olacağız. ama tabii böyle olursa :)
o yüzden ya şimdi ya arı günü demek için bombanın pimini size bırakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 10 Mayıs 2025; 3:32:44 >
-
güzel filmdir yahuuu.. Mutlaka izleyin bir ara.
Bal konusunda bana pek güvenmeyin. (her an satabilirim
)
Ben Kaldera'da indirim bekliyorum. Tanesi 250 civarına yaklaşsa anında yapıştıracağım siparişi.
Onu denedikten sonra diğer balları yiyemez olduk.
-
kaldera'yı hiç denemedim ama merak ettim şimdi. tadı çok şekerimsi mi, boğazı yakıyor mu hocam?
-
Biz de kampanyadan tesadüfen almıştık ve beğenmiştik. Sonrasında başka kampanyalarda başka balları denedik ama hepsi de eritilmiş şeker gibi geldi. Balın kendine has tadını unutmuşu biz. Kaldera onu hatırlattı desem yeridir. İlla ki denemediğimiz daha iyi ballar vardır ama biz onu çok sevdik. şu an 475 gibi bir fiyatta ve işin doğrusu o parayı vermem. İndirime girerse vs mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
-
o eritilmiş şeker tadından nefret ediyorum. bildiğin şerbet gibi oluyor, insanı baldan soğutuyor.
kaldera'yı radara aldım, arı gününü bekliyorum
-
Kampanya listemiz de burada dursun illa ki bir işe yarar.
12-14 Mayıs - Margarinler 1+1
12-14 Mayıs - Çöp ve Buzdolabı poşeti, Pişirme Kağıdı, Streç, Alüminyum Folyo 1+1
15-18 Mayıs - Traş ürünleri 1+1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X