Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
17
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]
  • 500/100'le birlikte 2 adet alımda tanesi 240 geliyor. ballarda daha önce 2 al bir öde'de ne kadara gelmişti hatırlayamadım. şimdi alsam mı diye kendimi dürtüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 9 Mayıs 2025; 16:3:5 >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Ben de bal alacağım ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

20 mayıs Dünya Arı Günü için ballarda daha güzel kampanya yaparlar diye düşündüm. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• o zaman pas geçiyorum.

dünya arı gününü bile bilen insanın bir bildiği vardır :))

• bu arada krem almamışlar varsa şunun fiyatı da uygunmuş:

HAhahaaa... Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]  yok yahuuu bişey bildiğimden değil. Migroskop'da görmüştüm. KEsin o güne özel birşey olur diye düşündüm ama halihazırdaki indirimlerle de günü geçiştirebilirler.

Aceleniz yoksa beklemek en doğrusu tabi. Ekstradan bir kampanya yapmazlarsa Anavarza siparişini o gün verirsiniz. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

olsun o katalogtan 20 mayıs arı gününü görüp unutmamak dikkat ister. ya da gizli arıcılık var da bize söylemiyorsunuz asasdasdasd

bu arada ben balları pas geçerek sepeti yaptım gitti:

Gizli arıcılık değil de aşırı bal tüketiciliği mevcut. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

El yüz kremleri bana eccük uzak konu (Bi nivea bi de arko bilir kullanırım o kadar.) ama yağ fiyatı cidden güzelmiş.Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

İşbu vesileyle bir anımı anlatayım. ne de olsa burada geyik serbest. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

küçükken mahalledeki kankam koyu Fenerbahçeliydi, birgün mahalledeki diğer çocuklarla Galatasaray-Fenerbahçe tartışması oldu. Galatasaraylılar fazlaydılar. Ben de konu hakkında bilgili değilim, onu da biliyorlar. Sonrasında kankam bana "sen niye futbolu sevmiyorsun ki, Sen de Fenerli olsan ne güzel ezerdik onları" dedi ve o gün sırf o istedi diye Fenerbahçeli oldum. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]  Futbolla falan yine alakam yok tabi. Bir süre sonra o arkadaşım mahalleden taşındı gitti. Bir gün bizim peder "sen niye Fenerlisin? Ben beşiktaşlıyım. Babası Beşiktaşlı oğlu Fenerli olmaz. Sen de Beşiktaşlı ol" dedi. "Bir döner ısmarlarsan olurum" dedim, ısmarladı ve Beşiktaşlı oldum. O gün bugün sorulunca Beşiktaşlıyım diyorum.

Bir döner ekmeğe, bir iskendere tekrardan Fenerbahçeli de olabilirim tabi. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Lakin takımını bir dönere satan taraftar sizin takımın işine yarar mı bilemedim. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

------------------------------------------------------------------------------------------

şunları da paylaşayım. Tüketenlerinin haberi olsun.

Nede olsa burada başka market bildirimi paylaşmak da tarafımca serbet bırakılmıştır. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 9 Mayıs 2025; 20:50:32 >

Hahahhaha. Çok yanar dönermişsin hocam 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Hiiiç acımam, anında satarımmmm... Bir futbol takımının aç karnımı doyurmak dışında bana faydası nedir ki?... Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

ışık hızında istediğiniz takıma geçilir, itinayla karın tokluğuna takım değiştirilir Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Üstadım, fitbolcular parayı görünce takımını, şehrini, ülkesini hatta ve hatta bulunduğu kıtayı bile değiştiriyor da biz taraftarlar mı değiştirmeyeceğiz yahuuu... Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

75 lik süt kahvaltılık indirimiyle 2 adet Anavarza bal 504,8 TL oluyor. 500 üstü bal alımına 100 money hediyesiyle 404,8 oluyor. Tanesi 202,4 TL Ne dersiniz üstadım 20 Mayısı beklemeye devam mı? Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

bilemiyorum altan :) (bu filmi hala izlemedim ama repliğini biliyorum)

riske girsek mi bilemiyorum gerçekten. çünkü 20 mayıs arı günü kampanya olasıklarını hesapladım :)

eğer o gün 1 alana bir bedava yaparsalar zaten s*çtık.

ama 2. si yüzde eli yaparsalar da yine s*çtık.

şöyle ki, 4 adet anavarza alsak 290 + 145 (ikincisi yüzde elli) x 2 = 870.

500/100 bal promosyonu 21 mayısa kadar devam ediyormuş o yüzden 870-100 = 770

770 / 4 adet bal = tanesi 192.5.

yani böyle bir olasılık gerçekleşirse kavanoz başına 10 lira toplam 40 lira daha avantajlı olacağız. ama tabii böyle olursa :)

o yüzden ya şimdi ya arı günü demek için bombanın pimini size bırakıyorum Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]  Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 10 Mayıs 2025; 3:32:44 >

güzel filmdir yahuuu.. Mutlaka izleyin bir ara.

Bal konusunda bana pek güvenmeyin. (her an satabilirim Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] )

Ben Kaldera'da indirim bekliyorum. Tanesi 250 civarına yaklaşsa anında yapıştıracağım siparişi.

Onu denedikten sonra diğer balları yiyemez olduk.

kaldera'yı hiç denemedim ama merak ettim şimdi. tadı çok şekerimsi mi, boğazı yakıyor mu hocam?

Biz de kampanyadan tesadüfen almıştık ve beğenmiştik. Sonrasında başka kampanyalarda başka balları denedik ama hepsi de eritilmiş şeker gibi geldi. Balın kendine has tadını unutmuşu biz. Kaldera onu hatırlattı desem yeridir. İlla ki denemediğimiz daha iyi ballar vardır ama biz onu çok sevdik. şu an 475 gibi bir fiyatta ve işin doğrusu o parayı vermem. İndirime girerse vs mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

o eritilmiş şeker tadından nefret ediyorum. bildiğin şerbet gibi oluyor, insanı baldan soğutuyor.

kaldera'yı radara aldım, arı gününü bekliyorum Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

• Kampanya listemiz de burada dursun illa ki bir işe yarar. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

12-14 Mayıs - Margarinler 1+1

12-14 Mayıs - Çöp ve Buzdolabı poşeti, Pişirme Kağıdı, Streç, Alüminyum Folyo 1+1

15-18 Mayıs - Traş ürünleri 1+1

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.