Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
23
Favori
5.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 5. Maddeden sonraki bonus kazan çıkmıyor bende Yandex yazıp aratiyorum arama sonuçları çıkıyor sadece Chrome kullanıyorum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stansfield__ S kullanıcısına yanıt

Üzgünüm, tam bilgim yok ama geçmişi siilip tekrar bi deneyin, belki işe yarar.

Daha önce başka crome yada yandex kampanyasına katılmış mıydınız?

Önceki kampanyalarda da baya bir akslik olmuş. Kampanya pek de güven vermedi açıkçası. Paylaşımı sileyim en iyisi.

www.sikayetvar.com
    Yandex Arama Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/yandex/arama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 13 Haziran 2025; 19:41:4 >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt

Yok katılmamıştım bi deniyim yinede geçmişi silip

• elmali diye uludag furitti gibi olur diye heveslenip salak gibi koli koli almistim bu sirma’dan ama cok rezil kotu cikmisti. simdi mangolu diye cezbetse de araya ananas kaynatmis olmasi urune mesafe koyduruyor aramiza.

elmaliyi dusununce de ben bu riski alamam hocam sanirim. ama bir ara tekli satiliyorsa denerim. tesekkur ederim.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161520978

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İndirim çekleri/kampanyalar kısmında şöyle birşeye denk geldim. Gözden kaçırmayasınız. Kişiye özel mi bilemiyorum.Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]
  • Ey ağalar, paşalar, Romalılar... 

Aranızda Forumdan yada başka yerden Windows aktivasyon kodu alan var mı? kimi, nereyi tavsiye edersiniz? 

• @Extralarge

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161545497

hepsiburada'dan indirim+kodla aldım hocam. indirim ve kodlar anlık değişip tükeniyor, denk getirirseniz uyguna gelir. link

PM attım

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Bu iyiymiş yahuuu..  

Ben de dün gittim Forumda bir arkadaştan 150 TL ye aldım.   Piiiiii.. kazık yedim yaaaauuuvv...

ZAten bilgisayarı aldıktan sora da fiyatı düştü. 800 TL de oradan zarar ettim.

Ben iyi değilim arkadaşlar. Donanım Haber ölücülüğü yapamıyorum artık. Formdan düştüm, yaşlanıyorummm..  

sağlık olsun ve hayırlı olsun  

Eyvallah üstadım sağolun varolun. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]  Daha iyileri sizin olur inşallah.

• Bu mağazada geçerli olan 750 ye 150 indirim kodundan var elimde. Money uygulamasından şifreyle kampanya tanımla bölümünden kayıt olmuyor. "Bu şifre daha önce kullanılmış yada kampanya bitmiş" gibi bir uyarı veriyor. Lakin şifreleri daha önce hiç kullanmadım.
    Bu kodu Hesaba tanımlamadan, kasada mı söyleyeceğiz?

Bu arada elimde 2 tane kod var. İsteyen varsa birisini verebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 18 Haziran 2025; 11:21:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

Bu mağazada geçerli olan 750 ye 150 indirim kodundan var elimde. Money uygulamasından şifreyle kampanya tanımla bölümünden kayıt olmuyor. "Bu şifre daha önce kullanılmış yada kampanya bitmiş" gibi bir uyarı veriyor. Lakin şifreleri daha önce hiç kullanmadım.
    Bu kodu Hesaba tanımlamadan, kasada mı söyleyeceğiz?

Bu arada elimde 2 tane kod var. İsteyen varsa birisini verebilirim .

mağazadan 750 tl alışverişe 150 money mi veriyor yoksa indirim mi düşüyor bu kod? bölgemde 1.8 km öteden beriye hala mağaza açılmadığı için hep mahrum kalıyorum böyle şeylerden  

Pardon, benim hatam. 150 money veriyormuş, verecekmiş. Ben de daha denemedim açıkçası. Geçen gün gel al siparişimi almaya gittim. Bir tane de yoğurt alacaktım. Mağazadayken onu da gelal sipariş olarak verdim.  İki siparişi teslim aldım, kodlar geldi ama Money uygulamasına tanıtamadım.   MAğazadan alacağım birşey de yoktu Orada da kullanamadım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 18 Haziran 2025; 15:24:28 >

iki koda da mı aynı şekilde hata veriyor hocam? 5lt zeytinyağında kod geçerliyse anca o alıır sanırım bu kampanyasızlıkta

• bu arada forumda ve uygulamada sorun var saırım. diğer konulara yorum yazılmıyor  

Boşuna "Baba Konu" demedik yahuu... Bizim konuya bişeycikler olmaz, öyle aksiliklerden etkilenmezzz... Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Bu arada, millet Madam Coco ve Flo'nun 1000TL 200 money kodlarının peşinde koşuyor. Arada kaynayıp unutlmadan Teknosa'nın 1000TL ye 100 Money kodunu almayı unutmayın. Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Geyik Fırsatları :)) [Baba Konu]www.teknosa.com
    Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa - Teknosa
    https://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros

• Way anasını sayın seyirciler!... Gözlerime inanamıyorum. buralar dutluk olmuş ya laaaa....

Eyyy dutluk sakinleri. HAzırlığınızı yapın. Gece 00:00 da katalog değişecek.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.