Bildirim
Migros Hemen'de bugün vereceğiniz siparişe YARIN 75/25 indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler haber verdiğiniz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Başlık "Migros Hemen'de bugün vereceğiniz siparişe YARIN 75/25 indirim" olsa daha iyi olur gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 21 Mart 2022; 0:56:31 >_____________________________ -
"Yarın"ı ekledim, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tesekkurler.
Yani totalde 150’ye 25 indirim diyebilir miyiz?
75 üstüne getirme ücreti yoktu sanırım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
150tl ye 25 tl.. zamlar milletin kafayı yavaşlatmış.
Zaten migros hemen kazık. kalsın.
Bu migrosta çok dengesiz bir bakıyorsun 200tl ye 50 tl indirim veriyor bir bakıyorsun hemen gibi daha kazık bir platformda 150 tl ye 25tl.
Ben Hemen’den Migros Market fiyatı ne ise ona alıyorum hep. Kazık olduğunu görmedim hiç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
_____________________________ RESPECT! -
-
Birincisi 150 olmak zorunda değil 25+75 olabilir ikincisi çoğu ürün Migros Sanal ile aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bölgesel galiba bende 44,5 tl çıkıyor
_____________________________ -
Hepsiexpress'te o fiyatta hocam. Zaten değiştirilmemiş bir önceki insertin fiyatı yakında o da değişir.
_____________________________ RESPECT! -
Beğendiğim kampanyalardan birisi, minumum sipariş ile 3 hesabımdan şıp verip 75 TL iyi indirim. 15 TL teslimat ödüyorum tabi. İndirimli ürünleri de alırsanız güzel olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ss 46ES7000 - bb 9230 - Toshiba A500/132 - E52 - Dreambox 500s - Logitech X540 - Smartdisk 1,5 TB - Creative Muvo² 4 Gb... -
Teslimat 4,5 TL. Min sip 30 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ss 46ES7000 - bb 9230 - Toshiba A500/132 - E52 - Dreambox 500s - Logitech X540 - Smartdisk 1,5 TB - Creative Muvo² 4 Gb...
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ben Hemen’den Migros Market fiyatı ne ise ona alıyorum hep. Kazık olduğunu görmedim hiç
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android