Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1816. sayfa)

5 sn
117.748
Cevap
2.803
Favori
15.570.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Chrome kullanıyorsanız 2 haftadır bir sıkıntı var. Firefox yada operadan deneyin büyük ihtimal ödeme sorunu olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyax

    Chrome kullanıyorsanız 2 haftadır bir sıkıntı var. Firefox yada operadan deneyin büyük ihtimal ödeme sorunu olmaz.
    Evet hocam Chrome kullanıyorum. Hatta tüm eklentilerini de kaldırıp denemiştim yine olmamıştı. Birkaç farklı günlerde de denedim olmuyor. 3d secure dan telefona sms geliyor giriyorum tam onaylandı vs ekranı gelecek direk ana ekrana atıyor ve parayı da çekmiyor işin ilginç tarafı bu.

    Artık tekrar sipariş etmek istersek bakıcam. Teşekkürler.
  • 4441044 Migros'a ulaşılamıyor. 2 gün önce kayıt açtırdın. Cevap yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golcu5858

    senelerdir alışverişimi yaptığım migros’tan resmen kazık yemiş gibi hissediyorum. bu zor günlerde böyle bir inserti piyasaya sürmek ayıp ya. hiç kampanya yapmıyoruz dese bundan daha kötü olmazdı.
    3 hafta migrosa uğramayın diyor işte insert neyi anlamıyorsunuz , yoğunluğu azaltmak için böyle yaptı tam tersi olsaydı daha yoğun olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saalmarket'den alışveriş yapılabiliyor mu şuanda? Adres bilgileri görünüyor mu sistemde?
  • RAMAZAN KOLİSİNİN İÇİNDEN ÇIKAN KUPONLAR;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 27 Mart 2020; 19:55:17 >
  • Arkadaşlar sanal marketten aldigim bir ürün pazar teslimdi en erken kabul ettim ödemeyi yaptım ama şuan orda bu ürün stoklarda yoktur gözüküyor o ürün şimdi bana gelecek mi yoksa teslimat günü iptal mi ediyorlar müşteri hizmetleri hergun stoklarimiz yenileniyor oraya bakmayın gibi saçma birşey soyledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Her sene koli alirim kuponlar her sene bosa gider yok baska kampanyayla birlesmiyor yok sunda geçmiyor gecen sen pirinç kuponu tuvalet kağıdı olarak çıktı kodu falan filan ugrasamiyorum hep boşa gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Aynı hocam.
    Üçüncü tbg'yi açabildiniz mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sauthern Man kullanıcısına yanıt
    Tbg ler nerde yav. Bulamadım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 583534

    Arkadaşlar sanal marketten aldigim bir ürün pazar teslimdi en erken kabul ettim ödemeyi yaptım ama şuan orda bu ürün stoklarda yoktur gözüküyor o ürün şimdi bana gelecek mi yoksa teslimat günü iptal mi ediyorlar müşteri hizmetleri hergun stoklarimiz yenileniyor oraya bakmayın gibi saçma birşey soyledi
    O gün eğer ellerinde yoksa şu hengamede çoğu mağaza arayıp alternatif sunmuyor direkt iptal ediyor yine de görüşün kendileriyle belki getirirler.
  • Sanal markette işler sıkıntılı. Kızımın istediği oyuncağı hiçbir sitede bulamamışken sanal markette karşıma çıktı. Dört gün önce gece 12 yi bekledim, gün açılsın da sipariş vereyim diye. Siparişi verdik dört gün geçti, 11:00 - 13:30 teslimatı evde kızımla bekliyoruz ha geldi ha gelecek iki oldu yok, üç oldu yok aradım müşteri hizmetlerini mağazaya soralım dedi beklemeye aldı mağazaya ulaşamıyorım dedi. mağazanın numarasını buldum yok, whattsaptan yazdım yok, uygulamadan görüş şikayet yazdım yok, ikinci kez aradım göndermeyecekseniz söyleyin bari kızı oyuncak gelecek diye heveslendirdik dedim. Stok da problem olsaydı şimdiye kadar iptal edilirdi gün içinde mutlaka gönderilir ben şikayetinizi iletiyorum dediler. Gün bitti mağaza kapandı benim sipariş hala hazırlanıyor olarak görünüyor. Bugün migrosun bendeki tüm kredilerini tükettiği gündür. Önemli alışverişlerde sanal marketten sakının muhattabınız bile olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aradılar o yok bu yok olanları gönderelim fakat kargo ücreti artıyor gör inan ürünlerini alamazsınız 5 lt yerine 3 lt gönderelim ama daha pahalı kampanyalardan yararlanamazsınız falan filan saçma sapan bir sürü şey söyledi siparişi iptal ettirmek için heryolu denedi bende araçla yoldaydım uğraşamadım siparişi iptal ettirdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brsyls

    Sanal markette işler sıkıntılı. Kızımın istediği oyuncağı hiçbir sitede bulamamışken sanal markette karşıma çıktı. Dört gün önce gece 12 yi bekledim, gün açılsın da sipariş vereyim diye. Siparişi verdik dört gün geçti, 11:00 - 13:30 teslimatı evde kızımla bekliyoruz ha geldi ha gelecek iki oldu yok, üç oldu yok aradım müşteri hizmetlerini mağazaya soralım dedi beklemeye aldı mağazaya ulaşamıyorım dedi. mağazanın numarasını buldum yok, whattsaptan yazdım yok, uygulamadan görüş şikayet yazdım yok, ikinci kez aradım göndermeyecekseniz söyleyin bari kızı oyuncak gelecek diye heveslendirdik dedim. Stok da problem olsaydı şimdiye kadar iptal edilirdi gün içinde mutlaka gönderilir ben şikayetinizi iletiyorum dediler. Gün bitti mağaza kapandı benim sipariş hala hazırlanıyor olarak görünüyor. Bugün migrosun bendeki tüm kredilerini tükettiği gündür. Önemli alışverişlerde sanal marketten sakının muhattabınız bile olmuyor.
    Geçen hafta kapıda ödeme seçeneği varken sipariş verdim babama sonra kapıda ödeme secegini kalktı diye bir sipariş iptal ettiler sonra diğer siparişi sormaya bile tenezzül etmeden iptal ettiler. Son 3 ayda 5 iptal. Aradım çağrı merkezini dedim böyle böyle bana ne dese beğenirsiniz sizi aramislar bile sanki lütfediyor adamlar. Nasılsa 3-5 güne eskiye donukurse bulurlar sipariş verecek adamı. Zaten iyi kötü şok da teslimata başlamış. Burda bazı yerel marketler de teslimat ve online başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyat,kampanya,puan,fırsat değerlendirin elbette ama bir yere de bağlı kalmayın.Nerede ucuz daha cazipse orayı tercih edin,en iyiyi en uyguna getirmeye bakın.Alıştırmayın kendinizi bu kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anxiolytic

    Dün sanaldan 2 tane kolonya ile birkaç ihtiyaç sipariş ettim. Az önce arayıp kolonya kalmadığını söylediler ben de iptal edin o halde dedim. Şimdi bakıyorum hâlâ stokta görünüyor kolonyalar. Hiç geleceğini sanmıyorum ama tekrar sipariş geçtim yarın için. Ticari alım yapan birilerine mi ayırıyorlar nedir
    Sanalda da birşey değişmiyor yani. Bir kaç gün sonra tekrar bakın hocam o kolonyalari göremeyeceksiniz çünkü aynen dediğiniz gibi oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalmarket'te temassız teslimat ne anlama geliyor? Torbaları binanın girişine bırakıp mı gidiyorlar yoksa binadan içeri girip daire kapısının önünde mi bırakıp gidiyorlar? Bilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Kapıda ödemek yok. Poşetleri kapıya yakın bir noktaya bırakıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Askaparta

    Kapıda ödemek yok. Poşetleri kapıya yakın bir noktaya bırakıyorlar.
    ellerim kopsa poşeti yere bırakmayan biri olarak hijyen anlayışı buysa kalsın

    zaten bir süredir muhteşem üçlü, yereller nerde indirim yakalarsam oradamn alıyorum.

    indirimli yazan fiyatalar normal fiyat tam tahminim gibi zor gün el eleyiz deyip: mutfak eşyası,
    borcam alışverişi gibi tbg leri dayamışlar.

    soft soft alışmıştık; kapitalizmin vahşi yüzünü de gördük zor zamanlar diyemeyenlerin gevelemesiyle "hassas zamanlar"da.
  • ugur2005 kullanıcısına yanıt
    Paspas varsa oraya koyuyorlar. Dediğiniz gibi ben de poşetleri yere koymam kolay kolay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.