Arkadaşlar üç harfli marketler kendi yoğurtlarını 30TL yapmış. Şahlanan ekonomimiz sayesinde. Migrosta hâlâ aynı fiyat kaçırmayın derim. Yarın buna da gelir zam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 5 Haziran 2022; 8:28:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros 3KG Yoğurt (2021 Aralık) 16.90 TL >> Güncel 41.50TL ama Enflasyon %70!

-
-
Islak mendil ve Migros peçete de hala aynı fiyattan satılıyor. Bulursanız sepete bunları da ekleyebilirsiniz.
Bu arada unutmadan, ehonomi çoh eyi...
-
Elimde yoğurt var ama yarın fiyat aynı olursa alayım. Almanya bizi kiskanii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EKÔNÖMİ ÇOH EYİ!!1!
-
bana yetkiyi verin yoğurt nasıl ucuzluyormuş görün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 11 Aralık 2021; 17:42:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 tane 2 kiloluk aldım. 2022'yi çıkartırım. Gerisine bakacağız artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MİGROS Hemen 60a20 ile aldım geçen iyi oldu.
-
Bu zamlar gelmeden derin dondurucu almak gerekiyordu aslında yoğurt, peynir, et koyacak yer yok.
-
Bayatlamayan yoğurt çıktı da bizim mi haberimiz yok? xD Ya da yoğurt tozu falan mı yapacaksınız? :)
-
Peynir yoğurt da koyulur ama cozdurunce ilk hali gibi tadi tuzu olmuyor sanirim o sekilde yapacak stokcu arkadas ☺
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu günleri de gördük...
Artık sıcak fırsatlarda yoğurt,tuvalet kağıdı.peynir,toz şeker vs fırsatları....
Tişikkirlir Akipi....
-
sanaldan sipariş verdik yok diyor, cipsi aldık oda yok migos her zamanki gibi zaman israfı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yoğurdu recep ve tüik duymasın yoksa ülkede büyüme gösterirler
-
en güzeli çiğ süt alacan hocam, birde yoğurt mayası. daha dışarıdan yoğurt almazsın. kutu sütle bile yapılınca oluyor. market markalı sütler hala 5,25. 3adet al 15,75 . 2tl de maya 17,75eder. çiğ süt kilo 9-10dan aşağı değildir
-
uzun yıllardır yoğurdu evimizde yapıyoruz.
bugün işyerine her zaman aldığımız sütçü geldi, 6 liraydı uzun zamandır, 7 tl yapmak zoruna kaldık dedi. 7 kg aldım.
pazartesi günüde mahallede sütçüden 4 5 kg alıp mayalıyoruz. haftada 2 kere yoğurt mayalanır bizim evde.
yoğurt ve sütü çok tüketiriz ailecek. Her akşam 1er kase yeriz.
Evde ayrıca kapalı litrelik süt her zaman 4 5 adet bulunur. Hanım sürekli kullanır.
Bu günleri de gördük... Artık sıcak fırsatlarda yoğurt,tuvalet kağıdı.peynir,toz şeker vs fırsatları.... Tişikkirlir Akipi.... |
EKÔNÖMİ ÇOH EYİ!!1! |
bana yetkiyi verin yoğurt nasıl ucuzluyormuş görün
![]() |
bu yoğurdu recep ve tüik duymasın yoksa ülkede büyüme gösterirler |
Benzer içerikler
- mcdonald"s 1 alana 1 bedava
- ikea iftar menüsü
- maymun macerada
- sportinn güvenilir mi
- orien urban soul
- black friday ne zaman
- amazon hub counter
- amazon indirim günleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X