Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
54
Favori
145.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ferhatas kullanıcısına yanıt
    Ferhatas bey çok teşekkür ederim.Dün yine araştırma yaptım süpürge sepetinde 789 tl 4 lü toz kutusu ve garanti 5 yıl şeklinde burdan alım yapacağım.Sonra başlık ve filtre siparişi vereceğim.Yardımlarınız için teşekkür ederim.Umarım memnun kalırız.
  • Bugün tam internetten sipariş verecektimki şu miele bayilerinede bir sorayım dedim.iyiki aramışım Ferhatas bey sağolsun akakçeden ucuz bir yer söyledi stoklarında kalmamış herşeyde bir hayır işte.Profilo gürbüzev aletlerinden S8310 makinayı 649 tl ye aldım.Şimdi turbo başlık ve garanti uzatmak için toztorbalarını almaya sıra geldi.Böylece eletrik süpürge sıkıntısıda ortadan kalkmış oldu.İnşallah bir problem çıkmadan uzun yıllar kullanırız.Ferhatas beye yardımları için tekrar teşekkürler.
  • kenbjk K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim; hayırlı olsun.
  • kenbjk K kullanıcısına yanıt
    Bende süpürge marketi arayıp bilgi aldım. Sadece 1 kutu ( içinde 4 adet torba olan ) hediye ediliyormuş. Onun yerine 600 tl ye süpürge alıp 160 tl yede 4 kutu konfor paket almak daha mantıklı sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migale M kullanıcısına yanıt
    Garantiyi 5 yıla çıkardığı için 160 tl lik toz torbası setini

    (4x4=16 tane toz torbası,
    4x1=4 tane motor öncesi filtre
    4x1=4 tane motor sonrası filtre-hepa 13 değil)

    almak mantıklı geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatas -- 30 Kasım 2015; 9:57:21 >
  • sevgili ferhatas bey, 8310 a alacağım hepa 13 filtre yıkanabiliyor mu?. yıkanmıyorsa ortalama ne kadar süre dayanıyor, maliyeti 100 küsur sanırım.
    teşekkürler
  • ben de turbo başlıktan dolayı c3 complete cat&dog almayı düşünüyorum (bir önceki model 8320). 8330 medicair modeli de dikkatimi çekti, bu modelle turbo başlık ve hepa filtre dışında c3 complete cat&dog arasında başkaca bir fark var mı? Sanırım 8330 da ayrıca toz sensörü var. Sadece model isimleri değişmiş sanırım, yeni ismi c3 yapmışlar, ben 2000 watt motor dışında kayda değer bir değişiklik görmedim, yurtdışındaki c3 motorlarını 1.200 watta çekmişler. Bir de s8390 eco silince dikkatimi çekti, kumandadan kontrol var yazıyor, ama resimlerine bakıyorum göremiyorum. ürünlere süpürge sepetinden bakıyorum, 5 yıl garanti ve 1 yıllık toz torbası hediyesi var. Başka yerlerde biraz daha ucuza bulunabilir, ancak garanti ve hediye bu farkı kapatıyor. Ayrıca almak istediğim c3 complete cat&dog modelinin Amerika amazon fiyatı 930 dolar ve miele süpürgeler orada en çok satan modeller içerisinde, dyson'ın nerdeyse 3 katı para ödüyorlar, Türkiyede ise tam tersi bir durum var. Fiyat farklılığının bu kadar fazla olmasını çözebilen var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • kayzersoze77 K kullanıcısına yanıt
    normalde hepa filtre yıkanmaz. Phlilipsteki yıkanıyormuş; ben de şaşırmıştım. Diğer markalarınkini kullanıp atarsınız. Fiyatını önceki mesajlarımdan birinde atmıştım sanırım ezberimde değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatas -- 30 Kasım 2015; 14:24:07 >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    ilk mesajdaki tabloda o zamanki miele modellerinin ayrıntılı karşılaştırma tablosu var.
    AB normları yüzünden motor gücünün 2200W dan 1500W a inmesi ciddi bir değişiklik.
    Bunun dışında miele ürün gamında neredeyse hep aynı motoru kullanıyor. Değişiklik filtre, başlık ve aksesuarlarda.
    Hiç 8390 görmedim. 5 yıllık garantiyi süpürge ve 4X4 lük toz torbası faturalarının fotoğrafını mileye mail atınca alabiliyorsunuz; dikkat edin.
  • Teşekkür ederim. Telefon açtım sordum garanti bizden 5 yıl dediler. s8390 modelinin kutusunu açtırıp baktırdım, kol üzerinde emiş gücünü artıran ve azaltan bir sistem varmış, ancak açma kapama yok, çok fonksiyonel değil, ayrıca ürünün 1200 watt olması biraz caydırdı beni, yabancı bir incelemede watt azalınca emiş gücü de azalmış deyip 10 üzerinden 7 puan vermişler. C3 complete cat &dog serisinde karar kıldım, 8320 ile hiçbir farkı yok dediler, ancak ne de olsa yeni bir seri, belki eski hataları giderirler. Fiyat 1049 lira, 1 yıllık toz torbasını hediye edecekler, 5 yıl garanti, yüzde 20 çek, 111 TL puan ile uygun bir fiyata alacağım. 8310 modelleri mediamarkt mağazasında 399 liradan satılmış, benim aldığım bu kadar ucuz olmasa da fiyat makul sayılır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Photosopar kullanıcısına yanıt
    mielenin elinde kalan son eski modellerden; 2200w değil de 2000w olması ilginç! O parke başlığı bence çok gereksiz. Halıda işinize yaramaz; halbuki parkeyi viledayla bile silersiniz.

    http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-miele-s-8310-fiyati,1740674.html burada 8310 lar 700 tl den başlıyor. Üstelik standart başlıkla halı da süpürürsünüz.
    Verdiğiniz modelde hepa 13 filtre yok; yani verdiğiniz model 8310 ile başlık hariç aynı; üstelik başlığı en az işe yarayacak başlık bence...

    http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-miele-s-8310-fiyati,1740674.html den 8310 alın.
    160 tl ye 4X4 lük toz torbası setini alın; üstelik garantiyi 5 yıla çıakrın. Bu halde bile hala daha ucuz.

    istersen 105 tl gibi fiyata hepa 13 ü de alırsın. Daha üst model olur. Ve hala daha ucuza gelir. (eğer 8310 699 tl ise...)

    ve hatta 200 küsür liraya turbo başlık dahi alırsın ve mielenin elektronik kol kontrolü hariç her şeyine sahip olursun. (ben öyle yapmıştım)

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatas -- 10 Temmuz 2017; 10:3:47 >




  • 13-14 senelik rowenta süpürgemiz artık elden ayaktan düştü yeni süpürge almak lazım oldu, electrolux zusanimal almayı düşünüyorum. kullananlar ya da bu konu hakkında bilgisi olanlar tavsiye eder mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/electrolux-zusanimal-ultra-silencer-elektrikli-supurge.htmlv
    ayrıca yine zusanimal ayarında olan, hepa 13 filtreli, sessiz ve az güç tüketen torbalı süpürge önerileriniz nelerdir?
  • Teşekkürler...
  • ferhatas kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık hocam, teknik veriler destekli yararlı bir başlık olmuş, bu modelleri almak isteyenler için güzel bir kaynak.
    ben de bu aralar elektrik süpürgesi araştırıyorum, çevremde DYSON modelleri ve teknolojisi baya övülür durumda, açıkçası şu an kullandığım eski model beko toz torbalı kaplumbağa görünüşlü makinadan sonra toz torbalı almayı düşünmüyordum,
    ancak elektrik süpürgesi araştırıken sizin incelemeniz ve diğer başlıklarda da toz torbalı modellerin incelemelerini ve tavsiyelerini gördüm.

    bu aşamada dyson ve toz torbasız modelleri sadece aradaki fiyat farkından dolayı elemediğinizi düşünüyorum. neden bu modellere yoğunlaşmadınız acaba?
    dezavantajları nelerdir?

    dyson 1500 ve üstü tutarlara değer bir makina mıdır?
    teknolojisi vs incelediniz mi? ya da diğer toz torbasız moıdelleri.

    saygılar.




  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Benim için eleme nedeni; hijyen. Ben de dyson alacaktım ama tozun boşaltılmasını izleyince vazgeçtim. Torbasızların boşaltımını sağlık açısından riskli gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatas -- 3 Aralık 2015; 17:34:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayzersoze77

    sevgili ferhatas bey, 8310 a alacağım hepa 13 filtre yıkanabiliyor mu?. yıkanmıyorsa ortalama ne kadar süre dayanıyor, maliyeti 100 küsur sanırım.
    teşekkürler

    Bizim samsung hepa filtre ikaz ışığı yandıkca çıkarıp hava tabancasıyla hava vurduruyorum geri takıyorum. Işık sönüyor. Demekki temizleniyor.
    Samsung sc9580 modeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhatas

    Benim için eleme nedeni; hijyen. Ben de dyson alacaktım ama tozun boşaltılmasını izleyince vazgeçtim. Torbasızların boşaltımını sağlık açısından riskli gördüm.

    Peki, temizlik yaparken toz torbalilarda filtreler ne kadar başarılı? Pis havayı dışarı vermiyor mu? Dyson un bunu önlediği yazılıyor. Bi yerde 500 800 bandı bi yerde 1800 2000 bandı aradaki farka değer mi bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afanesavo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ferhatas

    Benim için eleme nedeni; hijyen. Ben de dyson alacaktım ama tozun boşaltılmasını izleyince vazgeçtim. Torbasızların boşaltımını sağlık açısından riskli gördüm.

    Peki, temizlik yaparken toz torbalilarda filtreler ne kadar başarılı? Pis havayı dışarı vermiyor mu? Dyson un bunu önlediği yazılıyor. Bi yerde 500 800 bandı bi yerde 1800 2000 bandı aradaki farka değer mi bilemedim.

    Kullandığınız toz torbalı süpürgeye sonradan hepa filtre takabiliyorsanız hepa filtreler oldukça başarılı.
    Ayrıntılı bilgi için arayınca karşıma çıkan ilk iki site:
    http://www.toztorbasi.com/elektrikli-supurgeler-icin-hepa-filtre-anlama-gelmektedir-a-128.html
    http://hepafiltre.nedir.com/
    Özet olarak en kötü Hepa filtre %85 oranında, 0,3 mikrona kadar havada bulunan partikülleri havadan arındırabiliyor.

    Dyson'ı başarılı kılan, filtreleme işini havayı filtreden geçirip değil döndürerek merkezkaç ve statik elektirklenme ile filtreleyip filtreye düşen görevi azaltmasıdır. Fakat toz haznesini boşaltırken tozların uçuşması Dyson'ın en büyük sıkıntısı. Toza alerjisi olanlar Dyson'ı bu yüzden kullanamıyor. Ayrıca hızın ayarlanamaması ve gürültüsünün çok yüksek olması da bence Dyson'ın ikinci büyük sıkıntısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarsom -- 4 Aralık 2015; 18:07:53 >




  • Bu marka baya iyiye benziyor. Aklımda Philips marathon Ültimate 9923/07 var ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.