Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
54
Favori
145.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
    O halde süpürge+2 kutu torba yeterli olacaktır.
    Turbo başlık için de biraz bekleyebilirim belki.
    Elimde resimdeki Delonghi Aquapet Sulu süpürgenin turbo başlığı var uyum sağlarsa o da işimi görebilir diye düşünüyorum.

    Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi




  • demet_kaya D kullanıcısına yanıt
    C3 kasalarda en pahalı model ile en ucuz model arasında sadece motor tipi ve filtre modeli ile başlık modelleri değişiyor. Toz dolum göstergesi, 3 küçük başlık, toz torbası tamamen aynı.



    699 liralık modeldeki filtre 80 tl lik filtre. Uzun süre gider. Değişim hissettiğiniz zaman; ister hepa ister kendi üzerindekinin aynısı Plus filtre alırsınız. Veya ferhat beyin önerdiği filtre tutucunun c3 için orjinal olan tipini miele sitesinden istersiniz. Böylece toz bezi kutusundan çıkan bez filtreyi kullanırsınız. Daha ona en az 1 yıl var. Şimdi filtre adına bir şey almayın.



    Arkadaşların dediği gibi süpürgenin yanına turbo başlık ve garantiyi uzatmak için 2 kutu toz torbası yeter.



    Ben de 298 tl lik olan turbo başlığı aldım. Süper. Maddi durum müsaitse siz 405 liralık yeni model turbo başlığı alabilirsiniz. Euro artarken kaçırmamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 16 Mart 2018; 14:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demet_kaya D kullanıcısına yanıt
    En doğrusu. Bende turbo başlık olmadığından, süpürgeyi alırken turbo başlığı da almıştım. Sizin elinizdeki başlık uyarsa ve memnun kalısanız onu da almaya gerek kalmaz.



    Süpürge + 2 kutu toz torbası yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 16 Mart 2018; 14:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet3435

    Bütün c3 kasalar aynı. Hepsinde toz dolum göstergesi var. Ben de aldım 699 liralık modeli. Var.

    2 adet toz torbası kutusu alınca garanti uzuyor, filtre alınca değil..

    Süpürgenin üzerinde gelen filtre 1 veya 2 sene gider zaten. Şimdi almaya gerek yok.

    298 liralık turbo başlık da satışta. Ben 2ğ8 liralık turbo başlığı aldım. 405 liralık turbo başlığında; olur da ince halıda tutunma yaparsa manuel olarak açılan bir delik var. Gerek olur mu bilemem ? Bendeki 298 liralık turbo başlık hiç tutunma yapmadı bizim halılarda.

    Dediğim gibi üzerinde gelen filtre en az 1-2 yıl gider. 1-2 yıl sonra filtre değiştirirken düşünün hepaya mı yoksa filtre tutucu alıp ücretsiz bez filteye mi geçeceğinizi...

    Acele etmeye gerek yok bence. Yedek Filtreyi almayın şimdi. Gerek yok. 1-2 sene kullanmayacaksınız.

    -Süpürge,
    -Turbo başlık ve
    -2 kutu toz torbası(garantiyi uzatmak için) yeter...

    Sadece 298 liralık turbo başlığı mı yoksa daha sonra çıkan 405 liralık turbo başlığı mı alacağınıza karar verin bence.

    @demet_kaya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Euro yükselmeye devam ederse miele aynı c3 kampanyasını devam ettirir mi, turbo başlığa zam gelir mi bilemiyorum ama kaliteli ve en hijyenik toz torbalı süpürge düşünenler kaçırmasın bence bu fiyatları. Ben de 699 lık c3 ü alıp miele sahipleri kervanına katıldım. Tavsiye eden, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Almanlar çok kaliteli ürün üretiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 16 Mart 2018; 20:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimurat34

    Euro yükselmeye devam ederse miele aynı c3 kampanyasını devam ettirir mi, turbo başlığa zam gelir mi bilemiyorum ama kaliteli ve en hijyenik toz torbalı süpürge düşünenler kaçırmasın bence bu fiyatları. Ben de 699 lık c3 ü alıp miele sahipleri kervanına katıldım. Tavsiye eden, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Almanlar çok kaliteli ürün üretiyor.

    Burda teşekkür ü hak eden arkadaş bir yanlış anlama sonucu konuya girmiyor.

    Müsait bir zamanda konuya gelmesini bekliyoruz. @ferhatas

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonzales20 kullanıcısına yanıt
    Turbo çok rahat yağ gibi kayıyor ama diğer standart başlık resmen yapışıyor halıya hareket ettiremedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo başlığın altındaki tekerleğin birisi yerinden çıkmış geldi geri göndereceğim başlığı yenisini gönderecekler bakalım. Turbo başlık gelince incelemesini yapacağım bakalım alan çok kişi yok bu modelden en azından bilgi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mieke c3 bugun ilk defa kullandim. Acikcasi beni yordu. Halida kaymiyor. Parkede de kismak zorunda kaldim. İade bile düşünüyorum. Kullanıldığı icin almiyabilirler. 14 gun de dolmak uzere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 16 Mart 2018; 23:5:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Standart başlık benim halılarda da zor gidiyor. 298 liralık turbo başlık ise çok rahat kayıyor. İade edemezseniz turbo başlık düşünün. Fiyat ucuz değil ama halıda derin temizlik yapabiliyor. Ben şahsen çok memnun kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 17 Mart 2018; 1:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpürge alırken neredeyse piyasadaki cazibeli her modele baktım. Avrupa üretimi tüm süpürgelerin gücü 900 w'ın altında ve standart başlıkları en üst güçte halıya yapışıyordu. Denediklerimde en kötüsü de bosch idi. Miele yine içlerinde en iyilerinden gibi geldi bana. Benim halı tipinden de olabilir.



    Zaten halıyı turbo dışında başlıkla temizlemiyoruz biz. Hem çok rahat kayıyor hem de fırçaları sayesinde çok güzel temizliyor. Bu zamana kadar hiç turbo başlık almadıysanız, denediğinizde çok şaşırırsımız benim gibi.



    Çok baktım, hatta bunalmıştım modelleri araştırırken. Forumda çok övülen miele toz torbaları için şunu diyebilirim; az bile demişler. Piyasada buna benzeyen bir torba bile yok. Hijyen yönünden rakibi yok bu süpürgenin. Miele sitesinin ilgisi ve ürünlerine verdikleri destek de kararımda etkili oldu. Sorduğunuz soruya hemen dönüyorlar. O yüzden Alman firmanın kendi TR sitesinden alışveriş yaptım ben de.



    Uzatılan garantiyi sordum; artık uzatma için ek belge göndermediklerini, sistem üzerine otomatik kayıtlı olduğunu söylediler. Böylece değişim ve arıza talepleri olursa daha hızlı ilgilenebileceklermiş.



    Hatalı veya kargoda zarar görmüş ürün alırsanız, sizden bir belge istemeden direkt ürünü değiştirebiliyorlarmış böylece. Bana gelen ürünlerde bir hata/eksik çıkmadı.



    Hatta şu ana kadar sahip olduğum en kaliteli malzemeye sahip süpürge. Ailecek çok memnun kaldık. Ürünü görme şansınız varsa görün. 699 liralık model sadece internette satılıyor olabilir. Ama her c3 kasa miele aynı kasaya sahip zaten. Her 890 w'lık motor da aynı performanstaymış. Ben almadan önce 890w lık 1.400 liralık catanddog ürünü incelemiştim. Kasanın sadece rengi değişik, turbo başlığı da ayrı alınca 400 lira ucuza catanddog almış olduk.



    Süpürgeyi mutlaka görüp inceleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 17 Mart 2018; 9:57:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimurat34

    Standart başlık benim halılarda da zor gidiyor. 298 liralık turbo başlık ise çok rahat kayıyor. İade edemezseniz turbo başlık düşünün. Fiyat ucuz değil ama halıda derin temizlik yapabiliyor. Ben şahsen çok memnun kaldım.

    Zaten yedek torbalarla beraber 800 tl harcadim. Bir 300 tl daha vermek istemiyorum. Ben pismanim. Eski supurgem electolux ergoeasy idi. Yormuyordu. Kucuk oldugundan her yere rahatca giriyordu. Halida kaymasi falan da sorun değildi. (3-4 yil once 160 tl gibi bir rakama almistim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 17 Mart 2018; 13:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli süpürge ile ilgili bilgi almak için forumda gezerken kendimi bu topicte buldum ve bütün yazılanları teker teker okudum. Zira bu işin bu kadar alengirli ve girift olacağı aklıma dahi gelmezdi. Bu hengamede bize yardımcı olan, bildiği her şeyi basit bir dille objektif olarak yazan ferhatas beye çok teşekkür ederim. Ciddi ciddi bu işe kafa yorup benim anlayamayacağım bilgileri basite indirgemesi takdire şayan.

    Gelelim mevzuya 06 Mart itibariyle topicte önerilen miele modelini garantisini uzatacak şekilde satın aldım. 09 Mart itibariyle ürün elime ulaştı. Satın alma ve ürünün ulaşma sürecinde kafama takılan tek şey miele'nin çalıştığı kargo firmasıydı, ürün elime ulaştığında beni şaşırtmadıklarına bizzat şahit oldum. Kutu savaştan çıkmış gibi eziklerle deforme olmuş üstüne de kutunun yan tarafında sözde 'rahat taşımaları(!)' için el kadar bir delik açılmıştı. Ben evde olmadığım için manzarayla akşam iş dönüşü karşılaştım. Tabiki ürünü açmadan direk miele'ye telefon ettim ve durumu aktardım. Cuma mesai bitimi olmasına rağmen çok kibar bir şekilde yaşanan olaydan dolayı üzgün olduklarını, ürün iadesinde hiçbir sorun yaşamayacağımı, bu hatalarını telafi edeceklerini ve bana geri döneceklerini beyan ettiler. Bu da kötünün iyisi bir durumdu ben de geri dönüşlerine bağlı olarak kutuyu açıp açmamakta kararsızdım.

    Aynı gün dönüş olmadı ve ben sabredemeyerek kendi insiyatifimle kutuyu açtım ürünü denedim. Öncelikle ürün görsel olarak poşetinden dolayı herhangi bir zarar uğramamıştı bu iyi bir haberdi. Ürünü fişe takıp çalıştırdığımda ise burada anlatılanlar ile aynı minvalde şeyler gözlemledim. Ürünün çekişi ve torbasının toz toplaması gayet güzeldi. Dışarıya koku vermeyen filtresi ise işin cabası. Hafta sonu ev bu süpürgeyle sorunsuz temizlendi.

    Pazartesi günü kutunun açılmamışken çektiğim fotoğrafları olayı anlatan birkaç satır kelam ile miele'ye mail attım. Çok kısa bir zamanda bana telefon ile dönüş yaptılar. Cuma günki kibarlıkları ile üzgün olduklarını, ürün iadesi için sıkıntı yaşamayacağımı ve bunu bir şekilde telafi edeceklerini söylediler. Ben ise kendilerine 'bu kadar iyi bir ürün yapıp nasıl olur da kargo sürecinde bu kadar ihmalkar bir firma ile çalışabildiklerini' sordum. Onlar da gelen şikayetlerle ilgili kargo firmasına gerekli uyarıyı yaptıklarını anlattı. Ben ise onlara gayet basit bir çözüm yolu olan 'belli bir ücret farkıyla(10-20₺) diğer kargo firmalarını da gönderim seçeneklerine eklemelerini.' önerdim. Onlar da bu fikri satış departmanına ileteceklerini ve bana da telafi için jest yapacaklarını söylediler. Ben ise defaatle krizi fırsata çevirmek için aramadığımı sadece böyle bir ürünün gereksiz bir ihmalle boşa gitmemesi gerektiğini söyledim ve konuşmayı bitirdik.

    Kıssadan hisse benim gibi elektrikli süpürge hakkında az bilgili bir adam için; miele'nin bu modeli tam bir f/p ürünüdür. İlk izlenimim süpürgenin muadillerine göre bu parayı hak ettiğidir. Miele ise ürününe sahip çıkan ve müşterisine fazlasıyla özen gösteren bir firma. Toz torbası ve filtre olayı çok iyi dışarıya yayılan kötü kokudan eser yok bla bla bla...

    Başta konuyu açan ferhatas beye ve bu konuda olumlu, olumsuz bildiklerini yazan herkese teşekkür ederim. İyi forumlar...




  • Burada deneyimlerini paylaşan tüm forumdaşlara teşekkürler.. 4-5 yıllık siemens dynapower xxl ın sağı solu kapakları vs si kırıldı. Hatta evde benim dışımda dört aile ferdinde aksırık tıksırık burun çekme yani akarların neden olduğu belirtiler ayyuka çıkmış durumda. Artık süpürge, tozları yerden alıp havaya savuruyor sanırım. Neyse durum böyleyken ilk etapta malum dyson ları inceledim. Miele ile karşılaştırmaları izledim. Kafamda markayı belirledim Miele olacaktı süpürgenin markası.. Sonrada modelleri incelemeye koyuldum..



    699 tl lik ürün gerçekten f/p ürünü.. Ancak toz torbalı süpürge artık istemediğimden belki birazda riske girerek çok yorumu olmayan Blizzard CX1 serisine yöneldim..1879 TL ye Miele Blizzard cx1 cat&dog siparişini verdim. Bu makineyi tercih etmemin nedenlerine gelince; ecvcil hayvanımız olmamasına rağmen beraberinde gelen 405 tl değerindeki turbo başlığı.. 890W olması.. Akarların %99,99 unu yakalayabilmesi.. Ömürlük filtresi.. A sınıfı toz değeri, A sınıfı halı hariç zemin temizlik değeri.. B sınıfı halı temizlik değeri.. Ve en önemlisi 7 yıl Miele Türkiye garantisi..



    Makineyi kullandıktan sonra yine yorum yaparım.. Almayı düşünenlere bir nebze faydalı olur düşüncesiyle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürün elimize ulaştı.. Daha iki gün önce eski siemens dynapower xxl ile süpürdüğümüz halıların üzerinden geçtim biraz.. Çıkanları görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.. Aman Allahım biz bu tozun üzerinde mi yaşıyormuşuz..



    Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

    Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ​Complete C3 Limited Edition Powerline almak istiyordum ancak bugün,



    Complete C3 Cat&Dog PowerLine 890W ürünü inceleme fırsatım oldu,

    İkisi arasında kararsız kaldım, birisi 700 TL diğeri 1400

    Ancak Cat&Dog da turbo fırça var ki 300 TL ayrıca yine bu cihazda karbon filtre var koku giderici özellikli buda 150 TL civarı imiş. motor ve diğer çalışma sistemlerinde farklılık varmı bilmiyorum yoksa arada çok fiyat farkı görünmüyor Cat&Dog alınırdı ne dersiniz.

    Yada 700 TL ye alıp turbo fırçayla 1000 TL ye diğer cihazı mı maal etsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiberix01

    ​Complete C3 Limited Edition Powerline almak istiyordum ancak bugün,



    Complete C3 Cat&Dog PowerLine 890W ürünü inceleme fırsatım oldu,

    İkisi arasında kararsız kaldım, birisi 700 TL diğeri 1400

    Ancak Cat&Dog da turbo fırça var ki 300 TL ayrıca yine bu cihazda karbon filtre var koku giderici özellikli buda 150 TL civarı imiş. motor ve diğer çalışma sistemlerinde farklılık varmı bilmiyorum yoksa arada çok fiyat farkı görünmüyor Cat&Dog alınırdı ne dersiniz.

    Yada 700 TL ye alıp turbo fırçayla 1000 TL ye diğer cihazı mı maal etsem

    Burada sanırım en az 20 defa söylendiği gibi; 700 liralık süpürgeyi alın, turbo başlığı ayrı alın. Cat&dog daki pahalı filtre sadece koku gidermede extra işe yarıyor; Hava emisyonunu A dan B ye düşürüyor.
    Daha fazla ödeyip daha azını almayın.
    Daha da detay isterseniz @ferhatas ın bu konuda son 10 sayfada yazdıklarını okuyun yeter.




  • hiberix01 H kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131088014
  • Çok teşekkür ederim okudum cevap buldum siparişimi verecem inşallah, ancak turbo fırça stokta kalmamış dün vardı ona üzüldüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferhat bey'in burayı okuduğunu söyledeği çok değerli Miele yetkilisi abicim:

    1) Bu STB 205-3 turbo başlık neden tükenip duruyor? Diyet yapanların yaptığı gibi azar azar ama sık sık mı getirtiyorsunuz? Şöyle bol bol getirtip yığın depolarınıza, insanlar istiyor...

    2) C3 lere orjinal olarak oturduğunu söylediği 07 782 945 kod numaralı filtre tutucudan da bol bol getirip internetten satar mısınız lütfen? Ben de sordum miele servisine, sadece C1,C2'ler için olan filtre tutucuyu biliyorlar, C3 içine tam olabilecek olanı bilmiyorlar.

    Şahsınızda tüm Miele ailesine, şahsım, akrabalarım ve forum üyeleri adına sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
    Amin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan Turkoglu -- 22 Mart 2018; 2:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.