Şimdi Ara

Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Mart (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
15
Favori
7.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pijama61 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Yenibosna hocam. 1 bime girdim yoktu 1 tane gelmiş gitmiş, 2-3 sokak altında cadde üzerindeki bime gittim 4 tane vardı.
  • Sivas ta herhangi bir mağazada gorupte almayan var ise haber edebilirmisiniz?
  • 2013 yılında s8310 serısı sarı olandan almıştık 2200w. Artık motor gücü düşürülerek c3 serisi olarak satılıyor sanırım. Öncelikle size söyleyeceğim bu makineyi kesinlikle alın. Sanırım ben daha çok uzun zamandıre kullanacağım. Torba fiyatlarına takılmayın torbası aynı zamanda filredir. Ayrıca kutudan filtre malzemeside çıkar. Yani her yenı torba aldığınızda makinenin tüm bakımınıda yapmış oluyorsunuz. torba 3 ay civarında dayanıyor bize.
    Anneme geçenyıl rowentanın 1200 liralık bir modelini aldık. Defalarca soyledim miele almasını dinletemedim. memleketteki evdeki süpürge bozulunca aradım bime geliyor bu fiyata al dedim. Annem klasik temizlik hastasıdır. Gitmiş almış babam. Akşam annem aradı ben daha önce makine kullanmamışım keşke rowentayı hiç almasaydım diyor. Makine gösterişten uzak ama kullanış olarak çok ergonomik. hortumundan tutun ve asılın saga sola ıstedıgınız gibi çarpın. hatta ustune bile çıkabilirsiniz. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. 7 yıllık miele kullanıcısı olarak yardımcı olmak istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 1 Nisan 2020; 0:54:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

    2013 yılında s8310 serısı sarı olandan almıştık 2200w. Artık motor gücü düşürülerek c3 serisi olarak satılıyor sanırım. Öncelikle size söyleyeceğim bu makineyi kesinlikle alın. Sanırım ben daha çok uzun zamandıre kullanacağım. Torba fiyatlarına takılmayın torbası aynı zamanda filredir. Ayrıca kutudan filtre malzemeside çıkar. Yani her yenı torba aldığınızda makinenin tüm bakımınıda yapmış oluyorsunuz. torba 3 ay civarında dayanıyor bize.
    Anneme geçenyıl rowentanın 1200 liralık bir modelini aldık. Defalarca soyledim miele almasını dinletemedim. memleketteki evdeki süpürge bozulunca aradım bime geliyor bu fiyata al dedim. Annem klasik temizlik hastasıdır. Gitmiş almış babam. Akşam annem aradı ben daha önce makine kullanmamışım keşke rowentayı hiç almasaydım diyor. Makine gösterişten uzak ama kullanış olarak çok ergonomik. hortumundan tutun ve asılın saga sola ıstedıgınız gibi çarpın. hatta ustune bile çıkabilirsiniz. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. 7 yıllık miele kullanıcısı olarak yardımcı olmak istedim.
    Arkadaşa katılıyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ben miele markasını ilk gurbetçi amcamın buradaki evinde görmüştüm çamaşır makinesi ve süpürge. Çamaşır makinesi belki 30 yıllık falandı, yengem en sonunda görüntüsü demode diye değiştirdi. Süpürgeyi hala kullanıyor. Ben de 2014 de s8310 (şu anki c3 modeline denk diyebiliriz) aldım hala kullanıyoruz sorunsuz bir şekilde. Daha sonra iş yerinden 2 arkadaşa, anneme, yeni evlenen iki kızkardeşime, kuzenime, en son da kayınvalideme c1 modelinden aldım, memnun kalmayan olmadı. Şu korona belası olmasa ben de bim bim gezip alırdım bir tane daha, durdun kenarda diye. Bu devirde toz torbalı makine mi.....? Diyenlerin cümlesini tamamlamasına izin vermeden ağzına kürekle vurun. Toz torbası inanılmaz kaliteli bir ürün hatta kıyamazsınız toz torbası yapmaya, o derece. Filtresiyle birlikte geliyor. Ben ilk aldığımda dörtlüsü 30-40tl civarıydı en son aldığımda 80tl idi. Bir tanesi 3-4 ay gidiyor. Alın 20-30 sene kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gaza getirip durmayın. hiç ihtiyacım yokken alıp bi köşeye koymak için şu virus varken kapı kapı bim gezicem şimdi. zor tutuyorum kendimmi kaç gündür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 1 Nisan 2020; 10:39:22 >
  • Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    Hocam şube bilgisi verebilir misiniz? Kalmış mıdır acaba...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belo3

    gaza getirip durmayın. hiç ihtiyacım yokken alıp bi köşeye koymak için şu virus varken kapı kapı bim gezicem şimdi. zor tutuyorum kendimmi kaç gündür.
    durdugun hata ,senin gibi sıcak fırsatcıdan beklenmedik bir fail ..

    al da dysoncular çatlasın :):):)

    bana süpürgeni söyle sana kim oldugunu söyliyeyim ..

    ohho bu konudan daha ne atasözleri çıkar :)
  • Orjinal toz torbası nerde en uygun acaba?

    İndirimli bir yer var mı ki?
  • Bitmiştir artık sanırım 1 hafta olacak neredeyse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tekrar merhaba, en son dysonda neden şikayet ettiğim neyi beğenemdiğim konusunda foto ekleyeceğim demiştim, en azından fikir verir.
    ilk defa foto ekliyorum forumda inşallah doğru oluyodur, hata olursa affola...
    haftalık temizlik ardından yapılan makine temizliği (ev büyükçe sayılır)
    normalde kullanma kılavuzuna göre, makinadan kolaylıkla ayırdığımız haznenin resmin solundaki kırmızı çubuğunu aşağı bastırınca en alttaki yassı kapak aşağı doğru açılacak ve tüm toz-pislik vs yere düşecek.. Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Martbir sonraki fotoda bunun ne kadar olduğunu görüyoruz...




  • Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Mart


    ama o da ne aşağı nerdeyse hiçbir şey düşmüyor!! (tabi aşağı yukarı sallarsanız birazı topak halinde düşecektir, ama o esnada ortalık ne olur düşünün)
  • bunun yerine şöyle bir yöntem buldum, hazneyi üstteki tırnağından bir bütün halinde üstten söküyorum ve alttan değilde üst kısmını ters çevirerek temziliyorum
    Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Mart



    Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Mart




  • görüldüğü gibi buna rağmen yine de tüm saç kıl tüy yumak haznede değil, ciddi bir kısmı ortada ince metalik silindirde kalıyor ve bu kısmı elle veya fırça ile hazneye veya poşete koyuyoruz.

    peki bunları yaptık temizlik oldu mu? asıl sorun içteki siklonlardaki tozlar

    onlar da buyrun şu şekilde

    Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Mart
  • bu temizliği de bu kısmı yere vura vura dökerek yapıyoruz mecburen (bazıları içe küçük fırça kullanıyor sonra döküyor), sonuç şu şekilde Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Mart
  • bu iç kısım (özellikle üstteki delikli yerler) yıkanabilir ya da su tutulabilir olmadığından burada kalan tozu tamamen almak imkansız.. en fazla ortadaki borumsu yeri peçeteyle siliyorsunuz. bu kadar uğraştık peki hazne temiz oluyor mu? hayır tabiki. haznenin an alt kısmı (yani normalde düğmeye basınca aşağı doğru açılacak kısmı) kısmen yumuşak plastikten mamul ve hazneyi her seferinde yıkamazsanız görüntü şu şekilde oluyor.

    Miele C1 Classic 599 ₺ Bim 27 Mart




  • inşallah sıkmadım kimseyi ama en azından fikir vermesi için biraz daha görünür olsun istedim.
    "dyson bir harika dostum" diyen arkadaşlar eğer benim gibi foto veya video koyarsa dedim ama kimse yanaşmadı.

    4-5 bin verip evi "harika" süpüren ama kendisini temizlemek mümkün olmayan bir makinem var. kendisi temizlenemeyen temiz olmayan bir makine evimi ne kadar temizliyor onu bilmiyorum.

    bazıları diyor ya torba pahalı, torbanın içindekileri çıkartıp tekrar kullansak diye... yukarıda adım adım yaptığım işin (eziyet?) torbadan tozu pisliği çıkartmaktan hiç farkı yok bence...

    ben miele iyidir demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama dyson dc52 allergy de işler böyle oluyor diyorum (bu arada dysondan önce philips vardı torbasız, o böyle (bu kadar) değildi)
    takdir necip milletimizindir...
    son edit: bunları yapınca bir de banyo temizliği, üst baş değiştirme var. yuttuğum tozu söylemiyorum. bu işi evde ben yapıyorum her hafta...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 1 Nisan 2020; 12:37:42 >




  • torbayı makineden çıkarırken ve çöpe atarken illaki ağzında bi miktar toz transferi olur havaya.. torbayu tuttuunuzda içindeki hava dışarı çıkacaktır.. tutma şiddetine göre içindeki pislik de bi miktar dışarı taşabilir. kimse torbalıyı masum göstermeye çalışmasın
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Torbanın ağzında ufak bir kapak var, kapalı halde. Kullanırken de o kapak hep kapalı oluyor, çöpe atarken de. İçini dahi göremiyorsun yani. O yüzden toz yutma gibi bir olay yok. Alman mühendisler bu konuyu daha önce düşünmüş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mile sitesinden aldığım 8li torba geldi, içinde 4 tane de filtre var.

    Filtreleri 2 torbada bir mı değiştirmek gerekir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.