Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
9
Favori
29.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jersey Devil

    shadow of mordor gibi gorevleri surekli kendini tekrar mi ediyor acaba. oyleyse almamayi dusunuyorum

    En az onun kadar tekrar ediyor, bir kaç alternatif dışında hiç bir şey yok.

    Bunun dışında nemesis sistemi göze öyle bir sokulmaya çalışılmış ki ilk oyundan çok daha fazla tekrar eden unsurlar dahi var.

    Önceden şaşırıyordunuz, pat diye kaçmasına göz yumduğunuz yada adam gibi öldürmediğiniz bir orc güçlenmiş yaralı bir şekilde karşınıza makbul bir süre sonra geliyordu.

    Aynı bölgede 15 dakika içinde bir orcu 3 defa kestim ... Bu yeterli bir örnektir sanırım.

    Random generated olduğu için bağlayan hiç bir şey yok.

    Metacritic kullanıcı ortalaması 2.5 - 3.4 !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 17 Ekim 2017; 16:36:12 >
  • Arkadaslar merhaba,

    Kucuk bir sorum olacak. Oldurdugum Legendary Orc'larin mezarlari orada sabit kaliyor ve yeni Orc Captain gelmiyor yerine. Market disinda o mezari oradan kaldirmanin bir yolu varmi acaba :)

    Tesekkurler
  • Oyunu bitirenler bakabilir mi;


    Sauron ile kapıştım ve daha sonra Celebrimbor ve Sauron iç içe girdiler. Talion ise karanlık bir hale büründü. Kötü son ile mi bitmiş oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

    Oyunu bitirenler bakabilir mi;


    Sauron ile kapıştım ve daha sonra Celebrimbor ve Sauron iç içe girdiler. Talion ise karanlık bir hale büründü. Kötü son ile mi bitmiş oldu?


    Evet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun dünyasında iptaline en çok üzüldüğüm oyun The White Council'dir.EA o zamanlar filmin lisanslarına tam olarak sahipti filmden oyuncular gelip oyun için ek seslendirme falan yapıyordu BFME 1/2 gibi harika işler çıkmıştı ve rüya gibi proje olan RPG The White Council belkide şu anda LOTR ve ME evrenine dair oyunları bambaşka bir noktaya taşımış olacaktı.

    "The action takes place in a massive open world where you can go anywhere you want, and the characters in this world are powered by an incredible simulation AI based on the same technology used by the makers of The Sims 2. The story of the game is built around a series of Story Quests. You can choose to follow specific Story Quests, embark on a range of other types of quests, or set off on your own adventures in the massive open world environment.Players were to be given the option to choose to play as either a Man, a Dwarf, an Elf or a Hobbit. The ultimate aim of the game was to become a hero allied with the White Council."










    Tolkien'in yarattığı bu dünyada harika manzaralar,masallar,aşk hikayeleri ve destanlar varken kapkara bir hikaye ile sadece ork ve Mordor temalı oyun yapmak bence ana kaynağa ihanet resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 18 Ekim 2017; 19:49:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Normalde user skorlara pek dikkat etmem, benim için önemli olan metascore puanıdır ama orda kabak gibi 3.5 yazıyor bu puan sadece loot box olayına tepki içinmi verildi yoksa oyunda sorunlar olduğu içinmi verildi ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Normalde user skorlara pek dikkat etmem, benim için önemli olan metascore puanıdır ama orda kabak gibi 3.5 yazıyor bu puan sadece loot box olayına tepki içinmi verildi yoksa oyunda sorunlar olduğu içinmi verildi ne dersiniz?

    Oyun içi ödemeler bence olayın görünen yüzü,oyun Shadow of Mordor'un üzerine fazla bir şey koymamış bu yüzden oyun içi ödemeler olmasa bile çok yüksek bir puan alamayabilirdi.Oyunun hikaye ve hikaye görevleri kısmını geliştirebilselerdi durum belki daha farklı olurdu,görevler Mordor'daki gibi ordunu kur,şunu öldür,şunu takip et gibisinden ve sürekli aynı döngü içinde karşınıza çıkıyor.Bu durumun aynısı Mad Max'de de vardı,Shadow of War ve Mad Max'in ortak noktası ikisi de oynanış olarak Batman'e benziyor fakat ikisi de ne Batman kadar güzel görevlere sahip ne de Batman'de olan güzel hikaye sunumuna.




  • Yüzüğü aldım oyunda başka videolarda yüzüğü geliştiğini gördüm
    bende gelişmiyor level 1 hala başka yüzük düşmedi
    var mı başına gelen ne yapmam lazım
  • Oyunu bitirdim notum 10 uzerinden 6. Ucuzlayinca alinacak bir oyun. Hemen oynayamiyorum diye uzulmeyin. Bi kac degisiklik disinda ilki ile ayni tas ayni hamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 18 Ekim 2017; 23:56:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

    Hoshgrish diye bir Warchief vardı 3 kez öldürdüm her seferinde geri geldi ve her seferinde ayrı espri yaptı :)

    Kaptanin birini shame ettim adam gitti iron will oldu, ismine de ruined lakabini aldi geldi karsima bu sefer kestim bictim. Gitti yine geldi gene kestim. Gitmis legendary olmus bu sefer gene geldi konusamiyor da inliyor karsimda. Gene kestim. Bu sefer ayaklarini kollarini kafasini koparttim bir daha gelirse pes edecem cikarip vericem yuzugu al kardesim sen bunu hakettin buyur mordor senindir deyip yoluma gidecem.

    Oyunun son demlerindeyim (su gercek son kismina gelmedim, ne istedigini de henuz gormedim) ve oyunun tekrar eden mekanikleri bana hic sinir bozucu gelmedi cok keyifli saatler gecirtti ve gecirtiyor. Evet binlerce kez suffer me nowcilik yaptim. Ama yadirgamadim.

    Mesela baktigin zaman bunun gibi grind amacli oyunlar bir Divison ne bileyim AC Syndicate vs. nefret etmis birakmistim. Demek ki oyunun gectigi evren cok guzel tasarlanip atmosferi, cizimleri guzel yedirilirse ve bu evreni kucuklugunuzden beri bilip seviyorsaniz bu oyun kendini oynatiyor. Tabii oyundan ne beklendigi de onemli. Elfler hobbitler bu oyumda zaten olmayacakti. Orc'lar uzerine kurulmus bir Middle Earth Spin-off'u olarak dusunmek gerek bu oyunu. Bunun disinda oyun bir hack and slash. Bu tur oyunlarin sayisi da azaldi ve Shadow of war'un combat sistemi cok guzel (atlama ziplama mekanikleri nenkadar rezalet olsa da combat cok guzel) hareketler skiller bunlara eliniz alistiginda dans edercesine orc kesiyorsunuz ve akicilik cok iyi. Hareketlerin kalitesi ortaya cikan vahset vs. Cok kaliteli. Bir god of war gelene kadar bu tur oynanista olan baska oyun yok zaten son zamanlarda. Ve shadow of war bu isi cok iyi yapiyor. Dovusmek catismak cok guzel yedirilmis oyuna. Hani en basitinden iki kilic birbirine carptiginda cikan cinlamanin DS4'ten gelmesi bile ayri bir haz mesela. Ufak detay ama anlatmak istedigim bu evreni sevenler icin (ama bu evrende orc'tan baska bir sey olmayacagini da kabullenmis olanlar icin) oyun cok doyurucu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Ekim 2017; 7:22:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ufukupcu kullanıcısına yanıt
    Hocam oynamayanlar illaki oymayanlar vardır. Sorunu spoiler içine al bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle beni de orc kesmek veya recruit etmek sıkmadı. Oyunu kötü son ile bitirdim ve daha sonra Shadow Wars görevleri başladı ki bunlar da oyunda olan herşey gibi birbirinin aynı. Yani oyun bitirdikten sonra elde tutma adına sana pek birşey vaat etmiyor bence. DLC'ler nasıl olur bilemem ama şu an boş geziyormuş hissi vermeye başladı bana malesef. İncik boncuk toplama olayları da hiç bana göre değil o yüzden o görevlere hiç dokunmadım desem yeridir...
  • Bir ork öldüğü zaman dirilme sayısı en fazla bir kere olmalı herifi zaten zor kesiyorum her şeye karşı immune olmuş binbir zorlukla öldürüyorsun yetmiyor yarım saat içinde 3 defa daha öldürüyorsun.
  • çöp oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rampage

    Bir ork öldüğü zaman dirilme sayısı en fazla bir kere olmalı herifi zaten zor kesiyorum her şeye karşı immune olmuş binbir zorlukla öldürüyorsun yetmiyor yarım saat içinde 3 defa daha öldürüyorsun.

    Ben bir tanesini iki kez ortadan ikiye ayırdım,gelmeye devam ediyor hala,çok azimli bir arkadaş gerçekten.
  • Lootbox lı oyunun sonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 19 Ekim 2017; 11:50:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazguller, Witch King, Galadriel e göndermeler, Sauronun gençliği muhteşem detaylar var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirenlere yada bitirmek üzere olan arkadaşlara bölgelerle ilgili bir sorum olacak


    Shadow War kısmındayım ve şu ana kadar 5 bölgede (Seregost Nurnen falan) bulunduk.Üzerinden kale sembolü olan ama henüz açılmamış Osgiliath,Minas Tirith veya Black Gate gibi yerleri de kuşatabilecek miyiz oyun sonlarında? Bu 5 bölgeyi savunmak çok sıktı açıkçası Shadow Wars bölümünde bırakmayı düşünüyorum oyunu ama yeni yerler kuşatabileceksek daha ilgi çekici hale gelebilir gözümde
  • Hocam mesele burada zaten,gear set'i aldıktan sonra bu saatten sonra ne işime yarayacak ki? diyorum kendi kendime
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Ithildin zimbırtılarını toplamanızı öneririm. Bright's Lord Legendary Gear'lar veriyor.

    O kadar zımbırtı toplayıp kapıyı açtım çıkan zırh üstümdeki kestiğim bir orktan düşen zırhtan daha kalitesiz çıktı. Kısacası o kadar işi angaryaya yapmış oldum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.