Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
9
Favori
29.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Taktik maktik yok bam bam bam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etten quest sorunu bugün gelen update ile çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunu almayı düşünüyorum oyun nasıl asassins benzeri mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Yukarda okçular var onları domine edebilirsin. Sonrasında shadow dominate ile yardırıcaksın boss etrafındaki adamlara. Daha alt seviyedeysen baya zor . Ek olarak bodyguard ayarla kendine orda çağırılıyor muydu emin olamadım denemek lazım.
  • Evet okçuları fark ettim bende ama bi türlü domine edemedim. meğer kafa patlatma skillini açmışım :) yinede canım doluyodu en azından. birde henüz 3 yeri fethettim ama okçuların sadece birinde vardı. sanırım hepsinde olmuyor. bu arada nasıl yaptın derseniz baya uzun sürüyor ama shadow kill ile krala saldırıyorum başka türlü olmuyor yoksa. gerçi senin dediklerinde mantıklı adamları domine etmek. 4. kalede o şekilde deneyeceğim. yalnız oyun çok eğlenceli resmen bitiyor diye üzülüyorum. 2018 de oynadığım en iyi 2. oyun. ilkide ac origins.
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Bazı boss'lar ok geçirmez oluyor o zaman sıkıntı . Aslında oyun tam olarak bitiyor denemez. Günlük görevleri vs yaptığında altın veriyor. Ben onlarla gidip sandık alıp online pitlere katılıyorum asıl o baya sarıyor
  • bi göreve gidicem yeterince takipçiniz yok diyor nasıl topluyoruz bunları?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimontales -- 5 Mart 2018; 9:5:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackkk

    Teşekkürler cevap için.iki defa sikip yükledim ama sonuç yok inşallah update le çözülür..
    Silersen olur😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • master of darkness kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online mod varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemesisin mantığı işleyişi anlatacak olan var mı?
  • İndirimden aldım çok beğendim diyebilirim. Önceki oyuna kıyasla daha akıcı olmuş. 60 fps olmamasına takılmadım hiç. Önceki oyunda performans kötüydü, rahatsız etmişti beni.



    Topa tutulmuştu micro ödemeler yüzünden ama abartıldığını düşünüyorum. 4 saatte 2 legendary item buldum mesela. Belki eski hali kötüydü bilemem ama yine de olsun-olmasın fark etmiyor.



    Gerçekten dövüş mekaniği, animasyonları iyi olmasa da yani küçücük haritaya 10 milyon düşman koymuşlar. Bir tane kaptan öldüreyim diyorum abartısız söylüyorum 50 tane hepsi birbirinden farklı düşman tipleri bana koşuyor. Daha onlar yetmiyor ambush yiyorum.

    Sonuç olarak sinir oluyorsunuz bu düşman sayısına. Hadi yakın dövüşçüleri counter ile halletseniz bile arkada size mızrak sallayan 10 düşman ne combo yaptırıyor ne can bırakıyor. Kaçıp can doldurmak bile çok çok zor olmuş.



    Nemessis zorluğu beni yıprattı. 5 tane zorluk var diye ortası olsun diye bunu seçtim. Bu kadar abartı oyun görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Bir boss ile kapışıyorum, öldürmem gerekli. En son yuvarlağın içinde bir tuş takiliyor. Mordor oyununda bu tuşu yuvarlağın içine getirmek gerekiyordu. Bunda basılı mi tutacağız , basacak miyiz anlayamadım bir türlü. Kaç tane boss u sırf bu yüzden kaçırdım. Hele please.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar multiplayer varmı oyunda ?

    Var ise en son playstation hits'te çıkan 59 TL lik versiyonu almamız yeterli mi ?
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Hocam ordaki mordor olan bir onceki oyunu. bu oyunun kutulusunu 90 a 100 e gordum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarda sordum ama kimse cevaplamadı.oyunda nemesisin mantığı nedir.solucanlar vasıtasıyla zayıflıklarını öğreniyorum.öldürüyorum ama yerine hemen başkası geliyor.mantığını çözemedim o nemesis olayında ne yapmamız gerekiyor

    bilen biri açıklayabilir mi?
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Nemesis dediği rütbe sistemi, hiyerarşi artık ne dersen.

    Mantık şu.

    Sen bir düşmanı öldürürsün, yerine başkası gelir lakin senin öldürdüğün atıyorum 30 level ise 20-25 level gelir. Nemesis komutanlarından birini öldüremez de komutan seni öldürürse bu sefer onun leveli ve rütbesi artar yani en alt sıradaysa bir üste ya da onunda üstüne çıkar İntikam görevi verir bu sebebe hatta..

    Seni öldüren komutanlardan biri değilde Er mevcudiyetinde ki sağda solda karşılaştığın npcler olursa bunlar da nemesise direkt orta sıradan katılır.. Muazzam bi level artışı alırlar. Kısaca nemesiste gerçek hayattaki gibi ne kadar rütbeli öldürürsen öldür onun altında ki rütbeliler ya da başka yerde ki rütbeliler oraya tayin olurlar...

    Tabi bunlar orc oldukları için kendi düzenlerinde birbirlerine saygıları yok bu sebeple kendi aralarında da çatışırlar bu 3 turlu bir savaştır 3 savaşı da alan nemesis komutanı rütbe atlar, kaybeden ya ölür ya da esir düşer... Bunlara istersen müdahale edebilirsin. Bölgesine saldırılan kişinin tarafında olabilir ya da saldıran kişinin tarafında da olabilirsin. Bunlar benden yanasın düşüncesinde olmazlar gizliden destek olmak lazım =) Tabi genelde 2 düşman komutan aynı alanda çatıştığı için milletin yaptığı birbirlerini öldürmelerini bekleyip kazanan tarafı da öldürmek.. Ben de herkes gibi iki komutanın arasına dalıp ikisini de gebertiyorum..

    Bu komutanlarla çok uğraşmak istemiyorsan sonradan aldığın yüzük ile bir kaç tanesini kendi safına çekip onlara emir vererek tarafında olmayan düşmanlara saldırtabiliyorsun..

    Oyunda ölmedikçe zaman ilerlemesi yok bu yüzden kulelere fast travel yaparken diğer seçeneği seçersen zaman ilerlemesi olur ve nemesis olaylarını izlersin.




  • ben nemesis olayını yanlış anlamışım.sormak istediğim şeyi cümle içinde yazmışınız aslında. güzel bir açıklama olmuş hocam peki sorum şu eskiş oyunda bizim tarafımıza alıyorduk bunları bu sayede o hiyerarşi bizden orclarla doluyor.belki oyun başında olduğum için ölen ölüyor yerine başka biri geçiyor.şimdi oyun ilerledikçe biz kendi yanımıza çekebilecek miyiz?

    ben yukarıda o yüzden yazdım öldür öldür yerine başkası geçsin bunun sonu yok anlamında yazmış ve öyle anlayıp oynuyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 31 Temmuz 2018; 14:48:46 >
  • 2 dakikalık bir araştrmayla online olup olmadığını öğrenmek varken gelip buraya sormuşlar defalarca.

    Akıl fikir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Siz başlardasınız belli ileride yüzüğü tekrar takacaksınız o zaman kendi tarafınıza çekebilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.