Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of War Mobile indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Middle-earth: Shadow of War Mobile indirmeye sunuldu


    Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından ayın başlarında tanıtılan Middle-earth: Shadow of War mobil oyunu indirmeye sunuldu. Konsol ve PC oyunu ile yakın bir düzlemde seyreden oyun sıra tabanlı RPG tarzında ilerliyor.


     


    Orta Dünya hikayesi


     


    Talion ile başladığınız oyunda dalga dalga gelen düşman birliklerine karşı mücadele ediyorsunuz. İlerledikçe yeni kahramanlar açıyor ve kadronuza katıyorsunuz. Celebrimbor, Eltariel, Gimli, Boromir ve Aragorn bunlar arasında.


     


    Her karakter kendine özel yeteneklere sahip. Kadroyu oluştururken bunları göz önüne almak gerekiyor. Ayrıca para kazandıkça karakterleri yükseltmek ve güçlendirmek gerekiyor zira zor bölümlerde bosslar karşısında dayanmak zorlaşıyor. Senaryoda Orta Dünya’nın belirli bölümlerinde Orc komutanlarını yenerek fethetmeniz gerekiyor.


     


    Ayrıca Bkz.WWE Tap Mania indirmeye sunuldu

    Oyuncular ayrıca Nemesis sisteminde yendikleri Orc’ları kadrolarına katabiliyor. Bunun için kalelerinde üretilen özel bir enerji birimine ihtiyaç duyuyor. Orc sayılarını arttırmak enerji biriminin çokluğuna bağlı.


     


    Oyuncular Fellowship adında klanlar kurabiliyor veya klanlara katılabiliyor. Senaryo olarak ilerleyen hikaye yanında yakında PvP tarzında etkinlikler de olacak. Oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Ön kayıt yaptıranlara Android tarafında Shelob, iOS tarafında ise Ratbag’dan oluşan bir küçük Orc ordusu hediye edilecek.


     

    Middle-earth: Shadow of War: Google Play II App Store

     


     



     







  • Clickbait'e bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. İnsan başlığa bir Andorid ekler. Nerede Ekrem71 orada vukuat var

  • Şu anki 835 işlemcide win 10 rahatlıkla çalıştırırsın ama gel gör ki hala böyle oyunlar çıkıyor telefona. İlerle 4 düşmanı öldür sonra 10 adım git yine 4 düşman çıksın onları da öldür sonra 10 adım daha git...... Gerçekten oyun diye bunları çıkartmalarına inanamıyor insan. Mobil oyun gelirleri tavan yaptı ama oyun kalitesi aynı oranda aşağı iniyor. İğrenç

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Şu anki 835 işlemcide win 10 rahatlıkla çalıştırırsın ama gel gör ki hala böyle oyunlar çıkıyor telefona. İlerle 4 düşmanı öldür sonra 10 adım git yine 4 düşman çıksın onları da öldür sonra 10 adım daha git...... Gerçekten oyun diye bunları çıkartmalarına inanamıyor insan. Mobil oyun gelirleri tavan yaptı ama oyun kalitesi aynı oranda aşağı iniyor. İğrenç

    O tarz oyunları öncelikle bit kadar ekranda oynayamazsın , ikinci olarakta masaüstü gpu'ları çok çok güçlü mobil gpu'lardan.



    Zaten bu tarz oyunlar hype inşa etmek için varlar.



    Telefonda masaüstü işletim sistemleri zaten çalıştırılabiliyordu ki?



    https://github.com/MediaDeb/MediaDeb



    Şu demode donanımda dahi çalışıyor ki ARM tabanlı Raspberry Pi türevlerinde zaten çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.