Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
9
Favori
18.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu yeni oynama fırsatım oldu.İlk oyunu beğenmiştim fakat bir süre sonra kendini tekrar eden yapısı nedeniyle bitirmedim.Shadow Of War için yapılan geliştirmeleri çeşitli incelemelerde okuyunca ilk oyun gibi bu oyununda kütüphanemde olmasını isteyip uygun bir fiyata temin ettim.Oyun ilk oyuna göre geliştirilmiş nemesis sistemi,başarılı olan kombat sistemine eklenen yeni yeteneklerle hali hazırda zevkli olan dövüş sisteminin geliştirilmesi,artan grafik kalitesi ve diğer iyileştirmelerle ilk oyunun üzerine epey gelişmeye gidilmiş.Açıkcası ik oyundaki oyun süremi geçmeme rağmen hiç sıkılmadan oynuyorum.Henüz Act II deyim ve etrafı gezmekten,Orc kesmekten ve Online görevleri yapmaktan ana ve yan görevleri pek oynamıyorum.İlk oyunu beğenenler bu oyunda daha fazla süre geçirecektir.
  • bitirdim nihayet.böyle bittiğini bilseydim oynamazdım şahsen shadow wars kısmını.
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Sanırım bilerek kale savunmalarını çok zor yapmışlar.rahatca aldığın kaleyi savunmak epey zor.ben 57 levelim.savunma için hepsi 53 ve 57 arası warchef atıyorum kaleye ve tüm düzenlemenin en üst düzeyde yapıyorum mesela kaleci duvarlarini metal yapıyorum warchef bisuru yetenek bonusu uyguluyorum ama nafile.adamlar ölmek bilmiyor ve bitmekte bilmiyor.biraz. sacmalamislar herhalde oyunu hemen bitirmesinler diye böyle bişey yapmislar.birde en uyuz oldum nokta benim adam çabuk düşüyor ve oluyor..sizde de böyle mi çok çabuk canı bitiyor bi yolu varmı bu canı arttırmanın.57 levelim ama çabuk oluyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welli W kullanıcısına yanıt
    Absürt ölümler dışında çok zorlanmadim ben hocam.örnek istersen graug üzerindeyken gereksiz şekilde konuşan kaptan videosu,video biter bitmez graug ölüyor,yere inip son hareketi bekler hale gelme,o denk gelen kaptanda no chance ne hikmetse.

    Yapmadiysaniz son şans sayısını 3 e çıkarın eklentisini seçerek.yüksek seviyeli arkadaşlara,çevresi kalabalık arkadaşlara,daldiginizda sizi uğraştıran arkadaşlara bir süre uzak durun.kiyida köşede yakaladiginiz düşük level yardımcı kaptanları kendi ordunuza katıp kalıp savaşmalarini emredin.sagliginiz azaldığında kaçıp yukarıdaki okçularinizdan doldurun.savas başlar başlamaz düşman graug lari üzerindeki patlayıcı yerleri (4 tane) patlatip etkisiz hale getirin.gözünüz broken olan düşman ve bleeding olan kendi kaptanlarinizda olsun.kalabalik içinde bile olsa hızlıca kendi tarafınıza katabilirsiniz broken düşman kaptanları.

    Kısaca acele etmeden vur kaç modda oynamak gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok başarılı olmuş biraz ön yargı ile yaklaşmıştım fakat nemesis zorluğunda oynayınca ön yargılarımın hepsi uçtu gitti. Warchiefler yancılar nedir öyle karşıdakinin hareketlerinize adapte olması ince düşünülmüş. Bazı rütbelş orcların yeri belli değil mesela çatılarda aylak aylak gezerken önünüzü kallavi levelli bir orc kesebiliyor veya savaşırken son vuruşa düştüğünüzde bazen yardımcı orc veya summonlar yardımınıza geliyor çok hoş olmuş benden goty puanı alır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam.bu son Sans sayisini nasil uce cikariz.ben bilmiyordum bunu.yardimci olursan sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welli W kullanıcısına yanıt
    Combat skills--Retaliation--Adamant

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_dky O kullanıcısına yanıt
    Oyun dosyalarında bi değer var onu değişitirince açılır youtubede var hocam videosu.
    BENİM SORUNUMA GELİRSEK:
    Oyunda video ayarlarında 100% 1366*768 çıkıyor ama 1024*720 veya 1280*768 çözünürlük çıkmıyor çıkanlar çok düşük %50 683*384 gibi çıkıyor nasıl ayarlarım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 26 Kasım 2017; 11:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sorum daha olacak.haritadaki kalelerin çoğu kapalı ve açılmadı.nedeni nedir.oyun bitti.9.bolume geldim ama hep aynı yerlerde defending yapıyorum.obur kaleler hala kapalı.biseyimi eksik yaptım bilemedim.60.kseviye oldum şimdiye açılması gerekirdi.yoksâ o kaleler göstermelik mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Turk-Net" olmasa kota gitmişti.

    Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 28 Kasım 2017; 21:37:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun hikayesi çok acayip duruyor. inşallah tez zamanda türkçe yaması çıkar. böyle hikayesi olan oyunlar çevrilmeli aslında...
  • Oyunu altta yazan sistemimle oynuyorum fakat Texture Quality high diğerleri olabilecekleri en yüksekte ve 1080p çözünürlükte oynuyorum fakat görüntü çamur gibi bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Pay to win...

    Pay to win..

    Pay to win..

    Combat sistemi felaket, Senaryo çöp. İyi ki korsan var oyunu denedim yarısında çıktım.

    Rezil oyun almayın..
  • Shadow of War Outlaw Tribe Nemesis Expansion Trailer

  • Fatic kullanıcısına yanıt
    dynamic resolution off yap
  • fx8300-8gb ram-gtx1060 la bu oyunu mediumda felan 60fpsle oynayabilirmiyim ? ona göre ilk oyunla başlıycağım seriye :)
  • Rx 570 var, ilk oyun yag gibi akıyor ona kefil olabilirim ama bunu oynamadım. Tahminim hiç bir problem yaşamazsınız, medium'u bırak high ayarlarda oynarsın gibi geliyor bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    işlemciden biraz tırsıyorum açıkcası bazı açıkdünya oyunlarında sıkıntı yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda sıkıntı olmaz gta gibi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.