Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
9
Favori
18.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Online "Siege" ve "Vendetta" görevleri oldukça iyi olmuş , vendetta görevleri bir önceki yapıma göre biraz daha detaylı.

    Yakında "Slaughter Tribe Nemesis" adlı mini expansion çıkıyor , yeni görevler gibi çeşitli içerikleri barındırıyor.

    Not: Yapımda bir son var , "ACT IV" sonra gerçekleşiyor.

    Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 21 Ekim 2017; 11:30:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sonunda bitti.Sonunu hiç beğenmedim.Tekrar oynayacağımı hiç sanmıyorum.Başlarda ve ortalarda gayet keyif alarak oynarken sonlarda kusma hissi uyandırdı bende.Aynı şeyleri sürekli yapmak sizi sıkmıyorsa deneyin.Sıkıyorsa pek tavsiye etmiyorum ama oynanışı eğlenceli yinede.
  • Single player oyun için bu kadar para verilmez diye dusunuyodum. Hatta ya indirim bekliyeyeyim alayım yada korsan oynayıp sonra indirime girince alayım dedim ama en son dayanamayıp aldım. Ben 4k da oynuyorum oyunu 1080 ti kartla hd texture ile birlikte. Yalnız şunu kesin soyleyebilirim şimdiye kadar gördüğüm en yaygın ve geniş kapsamlı textures bu oyunda. Yani sadece belli kısımlar karekterle sınırlı kalmamislar bayağı bi geniş alana yaymislar. 4k da şimdiye kadar oynadığım en iyi grafik (ayrıntı ve kaplamalar olarak) bunda desem yalan olmaz o yüzden hiç pişman olmadim aldigima. Birde uzun zamandır pc de böyle çıkar çıkmaz çok iyi optimize oyunada denk gelmemiştim. Ne dandik oyunlar var 4k da kardan ama bunda o kadar iyi grafikle hiç kastigini hissetmesini. Gerçi bu 15 saat oldu daha oynayali en zor modda da uzun sürüyor ölüp ölüp duruyorum daha bitirmeden erken konusuyorum. Yalnız genede bu hd textures filan kullanilmiyosa single player oyun için pahalı bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhiziracil -- 22 Ekim 2017; 7:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle iyi günler dilerim oyundaki görev mantığını tam olarak anlamadım , tüm haritayı temizledim harita boş iken oyunda yapacak görev bulamadım , sonra oyundan çıktım ertesi gün oyuna girdiğimde bir önceki haritada (Minas ithil) daha önceden haritayı temizlemiş olmama rağmen yeni görevler açılmış , oysaki 2. haritaya geçmiştim birisi bu oyundaki görev mantığını söyleyebilir mi ? görevler neye göre açılıyor, bir diğer sorum ise kale savaşları vs. bahsedilmiş lakin hiç denk gelmedim oyunda şu an "cirith ungol" yazan haritadayım.
  • sonunda geçen gece bitti. Bitti sayıyorum en son kale görevlerini yapmayacağım herhalde malum yerlerden pc de bitirdim ama ps4 e alacağım 100 lü rakamların altına düşünce kutulusu 2. el den. o zaaman yapabilirimo görevleri de. yine de sondaki bir cutscene için o kadar kale görevi yapılır mı tartışılır. Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz merak etmekteyim. herkese iyi oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperV

    Öncelikle iyi günler dilerim oyundaki görev mantığını tam olarak anlamadım , tüm haritayı temizledim harita boş iken oyunda yapacak görev bulamadım , sonra oyundan çıktım ertesi gün oyuna girdiğimde bir önceki haritada (Minas ithil) daha önceden haritayı temizlemiş olmama rağmen yeni görevler açılmış , oysaki 2. haritaya geçmiştim birisi bu oyundaki görev mantığını söyleyebilir mi ? görevler neye göre açılıyor, bir diğer sorum ise kale savaşları vs. bahsedilmiş lakin hiç denk gelmedim oyunda şu an "cirith ungol" yazan haritadayım.

    Oyundaki görevleri bitirmeniz imkansız çünkü Nemesis sistemi sürekli görev üretiyor,mesela haritada düşman orklar varsa aralarında güç savaşına giriyorlar,birbirlerine pusu kuruyorlar,birbirlerine ihanet ediyorlar,caragor ve graug avına çıkıyorlar,ve bu görevlerin hepsinin 3 tur süresi var,görevleri tamamlarsanız tamamlamazsanız da sürekli yenileri geliyor,Mordor'u GOTY adayı yapan sistem buydu ,bunda biraz daha gelişmiş ve daha oturaklı olmuş.Ana görevlere ise menuye gelip Quest bölümünden bakabilirsiniz,ayrıca anladığım kadarıyla oyunun başındasınız bunu iyi değerlendirin ve yine menuden Market'e girerek sahip olduğunuz kasaları açın ve içinden çıkan boostları ana hikaye görevlerinde kullanın bu sayede çok rahat seviye atlarsınız,zamandan tasarruf edersiniz.Kale görevlerine ise Act 2'de Nurnen haritasında başlıyorsunuz,ilerlemeye devam edin yakında açılır.
  • Oyunda köşe yumuşatma ayarlarından TAA resmen bulanıklaştırıyor oyunu.

    Sadece bu oyun için değil, genel olarak nedese ben TAA veya TXAA'ya ısınamıyorum hiç bir oyunda.
    Yahu tamam köşelerde neredeyse sıfıra yakın kırılma oluyor da genel olarak görüntü kalitesi yarı yarıya düşüyor bana göre.

    Sadece bana mı kötü geliyor bu TAA onu merak ediyorum açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Ekim 2017; 10:25:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Oyunda köşe yumuşatma ayarlarından TAA resmen bulanıklaştırıyor oyunu.

    Sadece bu oyun için değil, genel olarak nedese ben TAA veya TXAA'ya ısınamıyorum hiç bir oyunda.
    Yahu tamam köşelerde neredeyse sıfıra yakın kırılma oluyor da gene olarak görüntü kalitesi yarı yarıya düşüyor bana göre.

    Sadece bana mı kötü geliyor bu TAA onu merak ediyorum açıkçası.



    Shadow of War'ı denemediğim için bilmiyorum ama genel olarak söylediğiniz şey doğru hocam.TXAA ve FXAA çoğu yapımda oldukça bulanıklaştırıyor oyunu.O yüzden şahsen genelde SMAA yada MSAA tercih ediyorum
  • beyler selamlar ben oyunu almayın düşünüyorum ama sistem kaldırır mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz sistem kısaca bu
    i3 6100 3.7 ghz
    msi gtx 950
    16 gb ram
    sizce nasıl performans alırım cevaplarsanız teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Oyunda köşe yumuşatma ayarlarından TAA resmen bulanıklaştırıyor oyunu.

    Sadece bu oyun için değil, genel olarak nedese ben TAA veya TXAA'ya ısınamıyorum hiç bir oyunda.
    Yahu tamam köşelerde neredeyse sıfıra yakın kırılma oluyor da genel olarak görüntü kalitesi yarı yarıya düşüyor bana göre.

    Sadece bana mı kötü geliyor bu TAA onu merak ediyorum açıkçası.



    TAA , FXAA bunlar performansı pek etkilemeden AA yapmaya çalışan ucuz yöntemler sonucunda da bu tarz şeyler oluyor , AA istiyorsanız DSR kullanmanızı tavsiye ederim.

    Not : "Shadow of War" da resolution scale var lakin DSR aktive ettikten sonra kullanın zira resolution scale sistemi DSR kadar başarılı değil her ne kadar yaptığı iş aynı gibi görünsede , DSR aktive ettikten sonra yapımdan kaynaklı olarak çözünürlüğü arttırırken resolution scale artmış gibi görünebilir dikkate almanıza gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 24 Ekim 2017; 17:57:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU]

    arkadaslar bugun ekran kartını güncelledim ondan sonrada bugun oyunu oyniyim dedim oyun 45mb lik falan bi guncelleme yaptın suan da bu resimde görulen hatayı alıyorum bu sorunu yasayan var mı ?
  • Bu orclar ne kalleş arkadaş. Bi sn arkamızı dönmeye gelmiyor ihanet ediyorlar. ihanet edenin kelleyi alıyorum, yok hala hainler çıkıyor... ilk oyunda hain kalleş yoktu, hep delikanlıydı bu Orclar.
  • omer_dky O kullanıcısına yanıt
    Galiba yüklediğiniz güncellemeyle beraber ekran kartı direcxt x11 e destek vermesini engelliyor ya da kaldırmışlar. Bu yüzden hata alıyorsunuz.
  • 20 levelde tüm skillerin açık olması normal bir şey mi? Tüm skiller açıldıktan sonra level atlamanın pek bir anlamı kalmıyor açıkçası..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xan'ela


    quote:

    Orijinalden alıntı: RASYONALIST

    51 levelim oyun halen bitmedi. 4. bölümdeyim. bazı görevler kilitli.

    4.bölümde sadece kale savunma görevleri gelmeye devam ediyor. Tüm kale savunma görevleri bittiğinde "gerçek son" denilen sona ulaşılıyor.

    kale savunma cok zor shadow war 4 te nerdeyse bütün warchiefler saldırıyor benim gibi ordu zayıfsa cok kötü oluo
  • playersgang P kullanıcısına yanıt
    Low-medium arası oynarsın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    yok hocam haklısınız görüntü kalitesi inanılmaz düşüyor TAA ve TXAA da o yüzden bende kullanmıyorum hiçbir oyunda
  • oyunu düşük sistemlerle oynayan var mı? GTX 660 ile medium ayarlarda falan oynayabilir miyim en son tomb raider 2'yi oynamıştım gayet akıcıydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isbara alp

    oyunu düşük sistemlerle oynayan var mı? GTX 660 ile medium ayarlarda falan oynayabilir miyim en son tomb raider 2'yi oynamıştım gayet akıcıydı

    Gtx 750 ti ile oynadım Highta çoğu ayar sadece bi kaç ayar mediumda görüntü süper. :D texture packler hight.
  • 1 ayı geçkin süredir oynuyorum.genelde orc kesmek bile keyifti benim için.lakin şu shadow wars

    bunalttı iyice.savaşı almak üzereyken olmadık şekilde ölüp 30-40 dakika boşa tekrar zaman harcamak bayıyor

    adamı.son seferde tek kalmış çevresi benim kaptanlarla dolu kaptan arkadaş 2-3 kere ne hikmetse kaçamadığım

    şekilde vurdu öldürdü beni.başlarındaki 55 lik kaptanı shame ile 65 yapıp kafayı da yedirttiğim için zor

    bir geri alım olacak
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.