Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
16
Favori
45.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slayerfan34

    Oynayan Arkadaslar oyun open world mu vede rpg dinamiklerine sahipmi? Karakter gelistirme skill agaci vs varmi? Loot yapilabiliyormu? Yardimci olursaniz sevinirim cok kararsiz kaldim almak icin..

    Kısmen openworld rpg non target gibi. Skill agacına benzer özellik ve yetenek acma var loot suana kadar ben görmedim.Oyun kesinlikle alınmalı heleki konuyu sevenler zaten kacırmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nimras


    quote:

    Orijinalden alıntı: Private-Miller

    Arkadaşlar oyunu us storedan aldım 2 gün var diyor varmi bilgisi olan nasıl yapacağız. Ben us hesabinda da acsam 2 gün diyor.

    Valla sildim tekrar yukluyorum :D on yuklemeyi oynadim.silin tekrar kurun.

    Abi izdirap yaa valla cildircam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldımmmmm şimdi kadıköyden




  • us psn den şimdi alsam indirir indirmez oynanabielcek mi?
  • Oynanmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu satın aldigim hesap ana hesap makina da ben diğer us hesabımda bağlanamiyorum ama secondary hesaptan arkadaşım oynuyor nasıl abi bu olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: console-master

    aldımmmmm şimdi kadıköyden

    Nekadara aldiniz hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar ön inceleme benzeri bir şey yazayım dedim.Yukarıda 1-2 cümleyle oyunla ilgili olan fikirlerimi belirttim ama detaylara girmeden de olmaz.

    -Grafikler Next-gen bir oyunda önemli bir unsur tabi ki.Ancak Shadow of Mordor'un sadece yeni neil ve PC'ye göre geliştirilmediği belli.Cross-gen oyunların laneti grafiksel olarak Shadow of Mordor'un tam tepesinde Oyunun dünyası genel olarak etkileyici gözüküyor, özellikle oyunda bulunan karakterler çok detaylı modellenmiş yalnız inFamous Second Son gibi muhteşem görsellikten uzak maalesef oyun.

    -Yine teknik yönlerden bahsedecek olursak ses konusunda oyun benden tam not aldı.Troy Baker,Nolan North gibi bu camianın en usta isimleri seslendirme kadrosunda yer alırken Orta Dünya'nın atmosferiyle bütünleşmiş bazı müzikler ise oyunun atmosferine ciddi katkı sağlıyor.

    -Ana karakterimiz Talion'un yapamadığı iş yok.Kendisi tam bir orta çağ Batman'i Düz duvarlara tırmanıyor,20-30 adamı aynı anda kılıçtan geçiriyor,oradan oraya atlıyor,ipuçları tespit ederek sorunları çözüyor.Evet,oyunda Batman Arkham serisinden baya bir esinlenme mevcut.Dövüş sistemi Batman serisinin elimizde kılıç olanı resmen.Düşünün ki iki oyunun kontrol şeması bile %90 aynı.Bu kötü bir şey mi,tam tersine Batman Arkham serisinin taş gibi mekanikleri olduğu için bu mekaniklerin başka oyunlarda kullanılması benim için sıkıntı değil.Özellikle Batman'in adam öldürmeme prensibine zıt giderek millete uzuv bırakmayan Talion ile dövüşler de pek bir keyifli

    -Oyunun en orijinal yanı düşmanlarımızla olan her bir çarpışmanın önemli olması.Örneğin sıradan bir düşman tarafından öldürülürseniz kendisi rütbe atlıyor ve onunla tekrar karşılaşmanız için haritada yerini alıyor.Burada bir düşmanlarımız Uruclar arasında bir hiyerarşi sistemi mevcut ve sizin girdiğiniz neredeyse her mücadele bu hiyerarşi sistemininde değişikliklere sebep olabiliyor.Bütün bir orduyla savaşırken canım azaldığında son darbeyi vurabilen Uruc'u haritada gezerken havalı zırhları kuşanmış halde altlarına emir yağdırırken bulmak ardından kendisine gerekli cevabı kılıcımızla vermek cidden tatmin edici

    -Hikaye görevleri çok çeşitlenemiyor.Yine de LotR evrenine bol bol gönderme ve keyifli sürpriz karakterlerle takip etmesi pek bir keyifli.

    Toparlamak gerekirse Mordor'un topraklarında cirit atıp ork daha doğrusu Uruc kesmeye hevesli olan arkadaşlar kaçırmasın derim.Herkese keyifli oyunlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senātus


    quote:

    Orijinalden alıntı: console-master

    aldımmmmm şimdi kadıköyden

    Nekadara aldiniz hocam?

    170




  • quote:

    Orijinalden alıntı: souv3nir

    Hemde öyle bir savunuyorsun ki, yarın öbür gün bu fiyatlar 180'e çıktığında dükkana ilk gidecek elemanlardan biri olacaksın.

    Aynen devam çok güzel yapıyorsunuz.

    Bosa konusuyoruz, adam zaten oranin calisani veya sahibi, ben biktim her konuda ayni mesajlarini gormekten, acin bakin profiline, sadece her konuda dukkanin reklamini yapiyor, vay oyun gelmis dukkana aldim sahane vb, gaz calismalari

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drive_Club

    Oyun beklenin altında çıkacakmış gibi bir his var bende hayırlısı

    Aynı his bende de var, nedense o yüksek inceleme puanları şişirilmiş gibi geliyor bana Konuyu dikkatle inceliyorum, burda yapılan yorumlar daha önemli benim için.
  • İndirdim oyunu ilk bolumu oynatti acayip bir his içimde gerek müzikleri gerek oynayisi daha ilk bölümden sardi oyun üzerine ugrastiklari en çok nerden belli oluyor biliyor musunuz , o malum sahnedeki konuşmalarda adamlar gerçekten ozenmis saygi duydum iyiki almisim .

    Birde arkadaşlar simdi oyun acik geri kalanini indiriyor gece boyunca oyunda acik kalsa ps4 bakimindan sikinti olurmu sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yabancıyım konuya.

    Türkçe dil desteği varmı ?

    ayrıca aylık ödeme varmı wow gibi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senātus

    İndirdim oyunu ilk bolumu oynatti acayip bir his içimde gerek müzikleri gerek oynayisi daha ilk bölümden sardi oyun üzerine ugrastiklari en çok nerden belli oluyor biliyor musunuz , o malum sahnedeki konuşmalarda adamlar gerçekten ozenmis saygi duydum iyiki almisim .

    Birde arkadaşlar simdi oyun acik geri kalanini indiriyor gece boyunca oyunda acik kalsa ps4 bakimindan sikinti olurmu sizce?

    bekleme moduna alırsan sıkıntı olmaz abi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rubbersoul

    Psoyunu hep fiyatları düşük tutardı. Wolfenstein her yerde 140 falanken, orada 110 liraydı. Yine öyle olur diye bekliyordum. Bu sefer uzdu bizi psoyunu :(

    Ilk başta ucuz girdi piyasaya, şimdi her oyuna 160-170 çekiyorlar. Bütün spotçular böyle maalesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Mmo degil ki bu, singleplayer bir oyun multisi bile yok.
  • Shadow of Mordor: Season Pass Trailer | PS4, PS3

  • Farkettiniz mi bilmiyorum ama yukardan aşağiya atlarken black flag havası aldım onda da böyle atlaniyordu otların içine :D
  • arkadaşlar hikaye işleyişi nasıl bişey gördüm ben ama böyler orklar sanki dama taşı gübü düzülmişler sırayla öldürüyoz onların hepsi ölünce oyunmu bitiyo dahamı farklı
  • Bence sırf J.R.R Tolkien' in hatırına alınacak bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.